Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnoszę.....

Panie Glemp !!!!!!

Polecane posty

Gość podnoszę.....

Skompromitowałeś dziś Kościół Katolicki w Polsce i zdeptałeś ofiarę wielu ludzi, którzy oddali życie, bo nie chcieli przestraszyć się "krzyczących panów z SB", jak np. ks.Popiełuszko! Zaprezentowałeś skrajny relatywizm i zakłamanie kleru. Pokazałeś, że wagą grzechu nie jest sam grzech i jego skutki - tylko ważne jest jeszcze kto ten grzech popełnia! Szczyt obłudy! Mam nadzieję, że wielu ludzi (wiernych) to zrozumie i wyciągnie wnioski.

Gość dsadssdfdfssd
a ty się pysznij i potępiaj dalej a nie zrozumiesz nic z tego co do ciebie dociera

Gość mrs Kwach
a ja im kit zagonilem , ze mam magistra teczki naszych spalili i moga nam nafiukac. ot co.

Gość glemp jest jednym z niewielu
którego nie udało się zwerbowac przez dziesiątki lat, mimo wysiłku sb, szantażu, gróźb, prób przekupstwa i podstawianiu kobiet. to tak gwoli historycznej prawdy, przez nikogo zresztą nie podważanej

Gość glemp się skompromitował
W swojej mowie po prostu bredził o atakach mediów, podważał śledztwa IPN-u. Po prostu robił wszystko, aby odwrócić uwagę od ewidentnej winy Wielgusa. Przez chwilę poczułem się, jakbym słuchał Jarosława. Po prostu kompromitacja. W prostym skutku skończy się to upadkiem autorytetu Kościoła w Polsce.

Gość upupupup.....

Gość annazzzzzzzz
Ksiądz Popiełuszko nie poddał się SB i każdy następny "święty" powinien tak zrobić a jeśli Wielgus był za słaby to powinien odejść z kościoła.

Gość osolemijo
okaze sie niebawem ze wszyscy bispupi to SBecja z dziwiszem na czele nic mnie juz nie zdziwi

Gość Ogłośmy wreszcie prawdę
Jan Paweł II był agentem!

Gość upupupup.....

Gość podobno 10 procent
księzy było agentami:D, ciekawe kto następny??:D

Gość byly SBek
a ja sobie siedze w moim skorzanym fotelu w wilii z ogrodem i przelaczam pilotem kanaly na mojej plazmie... ktos sie napije ze mna szklaneczke ? swietuje dzis :)

Gość osolemijo
Raczej 10 % nie było agentami

Gość mitusiak
mialam napisać tu swoje uwagi , a napisałam w topiku o Wielgusie ..sorry

Gość do byly SBek
umyj odbyt bo coś tu śmierdzi:-o

Gość byIy SBek
obciągam z polykiem mojemu psu Azorowi.

Gość mrs Kwach
no a teraz kundelki ujadajace w roznej masci mediach trzescie sie bo ew marcu wchodzi ustawa lustracyjna dla dziennikarzy. bo przeciez niewiarygodne by w komunie ci redaktorzy naczelni badz dyrektorzy stacji tv nie byli " znajomymi' Sb ekow . a skad pieniazki na tv polsat badz Tvn. gdy sie bylo w pzpr i ma sie przeszlosc w rezymowej tvp z lat prl-u?

Gość osolemijo
skoro ktos poucza innych i mowi jak mamy zyc sam powinien byc wzorem do nasladowania a oni sa pomyjami a maja sie za nadludzi bo nosza sutanny to jest chore

w roznych srodowiskach trzeba bylo dzialac... a najlepsze byly zawsze wszelkiej masci redaktorki, moderatorki :P

zgadzam sie z Wami nie powinien nic podpisywac ! podpisal swiadomie i dobrowolnie wszystko...

Gość upupupup.....

Gość mrs Kwach
podpisal , ale i tak mial was ubeckie nasienia gleboko w dupie. i nikomu krzywdy nie zrobil. pomylono wine i kare. takie byly czasy. no a teraz czas na kundelki telewizyjno-radiowo- gazeciarskie. oj sie bedzie dzialo!!!

mrs Kwach ty PiSowska szmato>>> nie pracowales przypadkiem w IV Wydziale ? czujesz klimaty ;)

Gość hhhh
aha,czyli wg was wszyscy ksieza ktorzy wspracowali z SB powinni odejsc.Ale przeciez oni nie sprawuja jakiejs funkcji typu prezydent czy premier.Czy wlasnie w religgi nie chodzi o to zeby pokazac ze kazdy jest slaby i moze grzeszyc.Gdyby kazdy duchowny mial odejsc dlatego ze np w mlodosci palil marichuane to nie mielibysmy w ogole kleru w POlsce!!!!!A to dlatego ze wszystkie grzechy sa rowne-nie ma grzechow mniej i wiecej godnych potepienia.

Gość upupupup.....

Gość źle się dzieje
w państwie duńskim :(

Gość czarna dekiadencja
hhhh pierdolisz....a Wielgus byłby metropolitą diecezji warszawskiej jakby nie wyszła jego współpraca z sb-ekami cóż to za posada co? :-o