Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Czy jest tu dziś ktoś kto ma doła tak jak ja i chciałby sie wygadac ???

Polecane posty

Sweet Dreams, jest nas sporo takich. Różne kieliszki, a we wszystkich taki sam drink :O Powody też różne, a smutek taki sam. Nie ma emotki na smutny uśmiech, ale właśnie taki wklejam

Gość latka
Ja kocham nerzeczonego. Ale tęsknię do tego co było na początku naszego związku. Teraz mam wrażenie, że go nie obchodzi co czuję, co myślę. Nie potrafię mu o niczym szczerze powiedzieć. Może gdybym była inna odeszłabym. Może gdybym miała więcej wiary w siebie, pewności. Ale nie mam. I boję się samotności, nie wiem, czy potrafiłabym znowu być sama. Nie potrafię mieć przyjaciół. Wszyscy mnie denerwują. Moje zwierzęta są bardziej ' ludzkie' od ludzi.. Jednym słowem zupełnie nie pasuję do reszty :(

Gość anitaaa
wiecie chyba za dużo złych ludzi spotykamy w zoim życiu

różnych spotykamy. Ale o tych złych i cynicznych trudno zapomnieć i towarzyszą nam w nieskończoność, przez lata.

Gość anitaaa
no właśnie o to chodzi

tak bym chciala być w zyciu szczęsliwa, czuć się spelniona, miec normalną, zdrową i pelną rodzinę, zarabiać na tyle aby starczylo jeszcze na jakies przyjemnosci, wypady, aby zdrowie nam dopisywalo i zawsze sie boje ze tego nie bedzie, albo tego :( a przeciez nigdy w zyciu nie mozemy byc niczego pewni

Gość skorupiaczek
jestem :)SweetDreams rozuemiem Cię doskonale, ale nie wolno się dołować.

no tak, ale ja nie mam takiego nastroju przez ludzi, ani tych zlych ani dobrych, mam go przez siebie, przez moje zmartwienia :( nie bedzie mnie przez jakiś czas, jesli macie ochote odwiedzajcie ten topik, na pewno przeczytam, a teraz zycze wszystkim SPOKOJNEJ nocy!

Gość anitaaa
mnie jeszcze dobija zazdrość mojej dobrej koleżanki.

cholera, najsmieszniejsze jest to, że strach i złe wspomnienia zatruwają chwile, które mogłyby być przecież spokojne, szczęśliwe. Marnujemy czas na smutek. A jak się od tego uwolnić?

Gość skorupiaczek
śpij słodko ;)dobranoc 🌻

Gość anitaaa
ok, dobranoc

Gość skorupiaczek
anitaaa -->jak zazdrość? A moze ona nie zazdrości ..masz pewnośc, ze Ci zazdrosci?

Gość anitaaa
mam pewność, bo to już nie pierwszy raz się zdarzyło. wiem że to jest silniejsze on niej, ale jednak nabieram dystansu do niej.

Co ma być, to będzie. Podobno dobrego człowieka Pan Bóg podusi, podusi i... puści :) dobrej nocy, dziewczyny. Spokojnych snów, na mnie też już czas :)

Gość anitaaa
kurczę wszyscy ida spać, słodkich snów.

Gość skorupiaczek
anitko ja tez powinnam iść spać, ech... zegar biologiczny mi się rozregulowal przez stresy ostatnio...a wstac rano trzeba...👄dobranoc

Gość anitaaa
ok, dobranoc

Gość skorupiaczek
ale zajrzę tu w dzień :)

czesc dziewczyny ;) myslalam ze od czasu do czasu ktoras tu zajrzy, a tak musialam dlugo wertowac by odszukac topik ;) jak wasze nastroje? u mnie niestety nie ulegl większej poprawie :O :( mimo wszystko cieple pozdrowionka ;)

Gość skorupiaczek
SweetDreams ;)

ja tez!!![beksa, zycie jest do kitu: jestem brzydka, mamy problemy z kasa, wogole jestem ostatnio jakas apatyczna i trace znajomych(ostatnio znaczy jakies 2 lata :P),a wszkole coraz gorzej (no dobra nie ucze sie za bardzo)i czuje sie coraz gorsza,glupsza , brzydsza i samotna 😭

Gość moi rodzice wlasnie jak prawie
codziennie urzadzaja awanture... kurwa wszystko przez pierdolona wodke. nienawidze tego niee moge juz wytrzymac tyle lat w strachu ojciec prawie katuje mame bo ona jest pijana on sie wkurwia i dostaje szalu przez cale zycie tylko sprzatam syf bo rozpierdalaja garnki lustra potem matka czesto bierze tabletki trzeba ja ratowac jest mi tak zle czuje sie winna juz nie moge boze