Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny saaaamotnik

o kurcze, zdaje sie ze jakiekolwiek blizsze kontakty z ludzmi

Polecane posty

Gość kolejny saaaamotnik

nie mowiac juz o "posiadaniu dziewczyny" zajmuja sporo czasu, tzn trzeba poswiecac duzo czasu ludziom i starac sie zeby ich nie urazic, itd przedmiotom, ktore do tej pory byly moja pociecha i ucieczka od samotnosci - nie trzeba poswiecac czasu jesli nie ma sie ochoty, w kazdej chwili mozna przerwac zabawe i trzeba sie starac.... no no ale w sumie to dobrze, to ciekawie;)

Gość jedna z nich
W życiu nie ma nic za darmo.

widzisz ja jestem wśród ludzi...zawsze było ich wokół mnie dużo \"przyjaciele\"... i co z tego... kiedy w środku czuję się pusta i samotna masz racje.przedmioty nie wymagają.nie musisz ubierać dla nich uśmiechu.nie musisz się starać... nie musisz nic.ale może czasem warto troche się postarać. pomyśl o tym bo skończysz jak ja

Gość guoigo
ja jestem samotniczką i z tego powodu podejrzewałam że nie będę umiała być z kimś długo tworząc związek, nie będę chciała widywać się za często, będę potrzebowała utrzymać pewną sferę tylko dla siebie (jak spanie we własnym łóżku, w innym pokoju, będę czasem poszukiwała samotności i odpoczynku itp)... okazało się że nie było sensu szukać podobieństw między sobą w relacjach z bliźnimi (choćby przyjaciółmi czy rodziną) a w relacjach z tym jednym jedynym, otóż miłość zmienia a kontakt z tą drugą duszą którą się kocha to zupełnie inna bajka

Gość dziewczyny się
nie "posiada". kobieta to nie rzecz! posiada się przedmioty martwe, zwierzynę hodowlaną, środki trwałe...