Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuska87

Cudowna herbatka pu-ehr

Polecane posty

Gość anuska87

Hej Dziewczyny! Mam do was pytanie czy ktoras z was pila kiedykolwiek czerwona herbatke?jezeli tak to jak mozecie sie wypowiedziec na jej temat? czy przyniola wam jakies korzysci mowa tu o utracie wagi i przyspieszonym metablizmie.Mam zamiar zaczac ja pic, ale fajnie by bylo sie dowiedziec czegos wiecej o niej od was z gory dziekuje i Pozdrawiam :)

Gość może tak wyszukiwarka
?:)

Ja nie jestem dziewczyna, ale sie znam na herbatkach ( mniej wiecej sie znam ), bo codziennie pije - nie, zeby schudnac, czy cos. Lubie herbaty i juz. Tak mi sie wydaje, ze zeby schudnac pijac, nalezy pic przez lat dziesiec herbate bez cukru, to sie od tego schudnie moze az z pol kilo. Najlepsze na odchudzanie jest jesc ile trzeba, albo troche mniej i mniej jezdzic, a chodzic, plywac i oddychac. Od powietrza jeszcze zadna nie przytyla!

Gość pu-erh czerwona herbata
pomaga w metabolizmie - sa mniejsze szanse ze zaczniesz tyc ale ktos slusznie zauwazyl, ze kazda herbata "odchudza", gdy jej nie slodzimy ;)

Gość hehhhe
troche racjo przedmoca ma, herbaty pu-erh alby przyniosla rezultaty nie nalezy slodzic;)