Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sertyp

sala do wynajęcia w Warszawie na impreze 20 osób. Gdzie?

Polecane posty

Gość sertyp

Witam Chce zrobić imieniny,ale w domu nie mam miejsca, chce zaprosić ok.20 osób.Będzie głośno... Chciałabym wnieść swój alkohol i jedzenie. Czy macie jakieś sprawdzone miejsca w Warszawie? Piszcie, mam kilka dni.

Gość sertyp
up

Gość sertyp
nikt nie wie?????

Gość RudaHera
Najlepiej będzie, jeśli rozejrzysz się np. na evntmapa.pl - to vortal, w którym jest bardzo dużo informacji, jak gdzie i do kogo się zwrócić. Wydaje mi się, że taka stronka jest po prostu nie do przecenienia, jeśli ktoś organizuje różne imprezy, eventy itp. Zajrzyj, warto.

Gość gość
jeśli szukacie jakiegoś taniego lokalu polecam sprawdzić http://bankietyikonferencje.pl/ mają spory wybór lokali, ja jestem zadowolona z urodzin synka w Cafe Mozaika :) dzieciaki świetnie się bawily

Gość gość
Tu masz fajny lokal na kameralną imprezę. http://www.goscinnachata.pl/. Organizowałam u nich podobna fetę i bardzo jestem zadowolona. Kuchnia wspaniała. Wszystko świeże dobrze przyprawione i dobrze ugotowane. Dania przygotowane na miejscu (nic nie jest odgrzewane). Super obsługa poczynając od właścicielki a kończąc na obsłudze kelnerskiej. Ceny tez maja przyzwoite. Jedyny mankament to terminy są bardzo oblegani i czasami trudno się dopasować z datą

Gość gość
Jest taki klub jak Deseo (deseo.pl). Tam można za niezłe pieniądze wynająć salę. Ja u nich razem z kumplem robiliśmy swoje osiemnastki równocześnie, to się koszty rozłożyły. Wzięliśmy większą salę na więcej niż 20 osób. Zamawialiśmy u nich catering, ale jak ktoś woli to może zorganizować sobie jedzenie i picie we własnym zakresie. Ogólnie było sympatycznie, dj grał dobrą muzykę, nie było też problemu z ochroniarzem, który praktycznie był niewidoczny, nie wtrącał się nam w balety.

Gość mirole

Polecam sprawdzić możliwości wynajęcia lokalu w Restauracji Ursus, ja tam zawsze organizuję rodzinne imprezki. Co prawda zamawiam jedzenie u nich, więc nie wiem, jak jest z własnym, ale ich jedzenie jest bardzo smaczne i w dobrej cenie.

Gość Macela

Tutaj spokojnie możesz zorganizować fajną imprezę - www.elladasouvlakibar.pl. Serwują smaczne jedzonko. Knajpka jest przytulna i klimatyczna. No i obsługa bardzo miłą i pomocna przy organizacji. Bawiliśmy się super. Na pewno jeszcze zrobimy tam nie jedną imprezę

Gość zocha

zorientuj się czy w Astroii w Kaniach pod Pruszkowem mają wolne miejsca 🙂 to jest idealne miejsce na różnego rodzaju imprezy. Nie będziesz musiała się martwić o catering, czy miejsce na zabawę:)