Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka21

Jaka rase pieskow mozecie mi polecic ? Bo zamierzam kupic psiaka tylko nie wiem

Polecane posty

Gość karolka21

jakiej rasy..:(

Gość tylko kundelki

Gość graj na zwłokę
no, ale określ się...mały duży?

Gość karolka21
mialam kundelki,tzn psy :) Teraz zamierzam kupic suczke rasowca :) Zalezy mi na tym zeby piesek byl wieeelkim pieszczochem,wielkosc nie ma znaczenia,zeby tylko to nie byl bernardyn :P

kurcze ja to mam slabosc do wszystkich \"bullowatych\":) jezeli chcesz pieszczocha to buldozek francuski bedzie idealny:) niestety z ta rasa czesto sa problemy zdrowotne... uwielbiam tez bullteriery i mimo ze nie wygladaja to potrafia byc pieszczochami:) ja radze pojechac do jakiejs chodowli i przekonac sie na wlasnej skorze:)

Gość magda555
nie buldog francuski mi sie nie podoba..:( moj sasiad go ma...

Gość 111111111
sznaucer miniaturka

Gość magda555
chce tylko zeby piesek maial sympatyczna mordke,byl kochany i wilki pieszczoch :)

Gość laki luk
pieszczoch??? a nie lepiej poszukać faceta

Gość magda555
:D mam faceta :D myslalam o spanielu ang.bo one maja takie sympatyczne te mordki...

Jeśli jesteś osobą zrównoważoną psychicznie, konsekwentną i masz czas, aby poświęcać go psu, ew.duży ogród to doberman :) Największy przyjaciel człowieka - pies inteligentny, oddany, bardzo szybko uczący się, no i ogromny pieszczoch :) W dodatku reprezentatywny, wzbudzający strach - a więc doskonały obrońca, piękny. Jak dla mnie dobermany to psy idealne - pod warunkiem, że ma się pojecie o ich wychowaniu.

Gość karolka21
jejku...nie tylko nie takie...:( wcale mi sie nie podobaja...

Gość karolka21
a dobermana raczej tez nie bo trzeba miec pojecie o jego wychowaniu,a ja chce miec tylko psinke do kochania,do przytulania...:) i zeby niemial takiego wygladu jak doberman czy rottweiler...

Gość kubek zimnego borysa szyca
ja polecam owczarka niemieckiego...uwielbiam te psiaki :)

Gość karolka21
owczarek niemiecki ? moj chlopak ma takiego pieska i jest naprawde strasznie kochany ! :) a jaki pieszczoch ! a co sadzicie o cocker spanielach ? albo goldenkach ? lub labradorkach ?

Do kochania, do przytulania to kup sobie pieska-maskotkę bo jesli nie masz zielonego pojęcia o wychowaniu psa to ten Twój nowy nabytek szybko trafi do schroniska :[ Pies to nie jest zabawka, to żywa istota, która również musi zostać odpowiednio przystosowana do życia z Tobą, poczytaj najpierw trochę książek o wychowaniu psów, dopiero później mysl nad zakupem - o ile będziesz pewna, że przez kolejne 10-15-20 lat będziesz w stenie się psem opiekować.

Gość karolka21
wiewiorkaa-->>mialam psa i to nie jednego,kazdy byl dobrze wychowany i bardzo kochany a dobermana nie chce ba sma sie ich boje rozumiesz ?

Jeśli duży i przytulanka to polecam berneńczyka . Sama mam roczną sunię ogromnego pieszczocha właśnie . Jest fantastyczna , tylko musisz pogodzić się z sierścią w domu / ale to z każdym psem jest to samo./

Juz rozumiem :) To weź kundelka ze schroniska, nie kupuj psa - skoro tysiące istot spragnionych miłosci nie mają domów i zdychają w schroniskach :(

Jak już ktoś wcześniej polecał, weź sobie Berneńczyka, to wyjątkowo łagodne, przyjazne pieszczochy :) A przy tym bardzo bystre... Z psami to jest trochę tak, że z każdej rasy możesz mieć pieszczocha, zależy od indywidualnego charakteru psa...nawet zwariowany terier potrafi być pieszczoszkiem ;)