Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka 84

Czy jest jakis tańszy krem który nie zatyka porów i nie śmierdzi?

Polecane posty

Gość anitka 84

j/w

Gość anitka 84
tak jak myslałam:) Szkoda.

Zdefiniuj słowo \"Tańszy\" - 20 zł to tanio? 8 zł to tanio? Najtańszy jaki znam jest za 8 zł - jeśli chodzi o zatykanie to wszystko może zatkać, to kwestia indywidualna, ale ten krem o którym pisze nie posiada parafiny ani innych szkodliwych składników. pozdr.

Gość poiuytreq
ziaji calma hlc nawilzajacy za 8 zl

no i tu się nie zgodzę bo ziaja ma parafinę w składzie - a to potencjalny mega zapychacz.

Gość anitka 84
No tańszy to tak do 20zł.

Gość iwostin nawilżający

Gość a taki w granicach
d0 40 zl np? ktory nie powoduje powstawania wypryskow?

Gość anitka 84
Teraz właśnie używam Iwostinu i jest nawet ok. Ale potrzebuję czegos mocniejszego, mocniej nawilżajacego i musze na jakiś czas zmienic krem...

Gość a taki w granicach
a co myslicie o happyderm loreala?

Gość ja używam
kremu dla dzieci i jestem zadowolona 🖐️

Gość fdhhhh
happyderm jest bardzo dobry, też dobrze nawilża, iwostin ma parafinę ale nawilża lepiej. Poeksperymentuj i tyle :-(

Happyderm - to paskudztwo straszne - na jednym z pierwszych miejsc w składzie zawiera alkohol dent. - który mi tak wysuszył twarz, że czerwone łuszczące się plamy długo leczyłam. Nie polecam - już lepsza o 100 razy jest ta ziaja. Do 20 zł znam dwa kremy - jeden to Babylove - świetny, szczególnie na zimę (to krem dla dzieci do dostania na allegro) - drugi to Alverde krem z dzikiej róży - do dostania przez net. Do 40 zł są kremy bardzo fajnej firmy - Lavera, Welede też kupiłam za 38 zł więc się mieści...więcej sobie nie przypominam. Pozdrawiam :)

Gość anitka 84
No jak ma alkohol to dopada, bo ja mam skórę odwodnioną, łuszczacą i w ogóle porażka. Ale też przetłuszczającą:o

Ja polecam nivea soft, jestem z niego zadowolona i nie jest wcale drogi:D

Gość poiutrewq
ziaja nie ma parafiny w skladzie: aqua, hexyl laurate, isohexadecane, glycerin, ethylhexyl methoxycinnamate, bacopa monniera extraxt, PEG-8, hydroxythylcellulose, PEG-20 stearate, glyceryl stearate, hydrogenated palm kernel oil, sodium acrylate/acryolyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, polysorbate 80, glyceryl stearete citrate, propylene glycol, butyrospermum parkii, glyceryl stearate, dimethicone, ethylhexyl palmitate, luffa cylindrica (seed) oil, panthenol, sodium hyaluronete, tocopheryl acetate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isopropylparaben, potassium sorbate, diazolidinyl urea, parfum, sodium hydroxide :0 chyba ze ja nie umiem czytac