oddaj bułku mnie 3 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Wielki buu napisał: Ej dragon ale z awkiem nie trafiłeś bo to dumbo jest grubawa Taka grubawa, że przez 2 tygodnie latałeś knurze z wywalonym jęzorem razem z karłem jak wrzuciła zdjęcie. Aż mnie Elcia na kafe wtedy zawołała, bo ją od ciebie zemdliło obłudny spermiarzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 2 godziny temu Co srun sie czaisz jak zwykle siac zamęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Co srun sie czaisz jak zwykle siac zamęt Zamęt za abonament był kiedyś w radiu, ale nie pamiętam jaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Co srun sie czaisz jak zwykle siac zamęt To ty jak zwykle nie czaisz kto tutaj sieje zamęt i teraz będziesz za rymcycem ganiać, bo masz problem z wyczuciem fetoru z chlewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, oddaj bułku mnie napisał: To ty jak zwykle nie czaisz kto tutaj sieje zamęt i teraz będziesz za rymcycem ganiać, bo masz problem z wyczuciem fetoru z chlewa. Co tam jęczysz pulchny romie bracie Piotra połacia? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, oddaj bułku mnie napisał: Taka grubawa, że przez 2 tygodnie latałeś knurze z wywalonym jęzorem razem z karłem jak wrzuciła zdjęcie. Aż mnie Elcia na kafe wtedy zawołała, bo ją od ciebie zemdliło obłudny spermiarzu. Nie jestem tobą rozwydrzony bachorze by tak się zachowywać i japa tam bo wujek bandera przyjdzie ściągnie gacie i złoi gołą doope pasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu A sreelcia to wiem od dawna ze jest fałszywa i zazdrosna o chùj wie co. Dlatego brzydzą mnie madki po porodach bulwy nie mają co z tyłkiem robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzards 0 Napisano 2 godziny temu no no bicu marzy o jedrnej duupci muna, a mnie będa tu od geyow wyzywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Prawda jest taka ze strzelasz kula w płot bardzo często w tych swoich zgadywankach a kreujesz sie na speca pokroju cyber punka. Wszystkie podszywy zw z Klaudiuszem to wg ciebie bicu.A Elcia tobie we wszystkie te strzały wierzy Edytowano 2 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzards 0 Napisano 2 godziny temu zostaw elcie w spokoju, bicu ty gruba wszo lonowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Prawda jest taka ze strzelasz kula w płot bardzo często w tych swoich zgadywankach a kreujesz sie na speca pokroju cyber punka. Wszystkie podszywy zw z Klaudiuszem to wg ciebie bicu.A Elcia tobie we wszystkie te strzały wierzy Elcia to tylko sprawia wrażenie rozsądnej warszawska patuska pewnie jeszcze ległej kibicuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzards 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) morda bicu ty swinski gruby odpadzie z oblesnym owlosionym bebzonem Edytowano 1 godzinę temu przez wizzards Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach