free_bird 8 Napisano poniedziałek o 18:50 (edytowany) w koncu sie doigral https://m.sadol.pl/niewidomy-kierowca-vt614657.htm Edytowano poniedziałek o 18:51 przez free_bird Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 271 Napisano poniedziałek o 19:10 hey byczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 3 Napisano poniedziałek o 19:16 5 minut temu, Nadija* napisał: hey byczy Masz priv zablokowany czy focha jakiegoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 271 Napisano poniedziałek o 19:17 Przed chwilą, oddaj bułku mnie napisał: Masz priv zablokowany czy focha jakiegoś? tak zablokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 3 Napisano poniedziałek o 19:19 1 minutę temu, Nadija* napisał: tak zablokowany To szkoda, bo wysłałem ci tego benka o którego prosiłaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 271 Napisano 5 godzin temu 23 godziny temu, oddaj bułku mnie napisał: To szkoda, bo wysłałem ci tego benka o którego prosiłaś Chyba zrobię tajne konto do takich rzeczy xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia to prostytutka 0 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Nadija* napisał: Chyba zrobię tajne konto do takich rzeczy xD Cześć kùrvvo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu Koorwa to cie zrobila odpadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 36 minut temu, Klaudia to prostytutka napisał: Cześć kùrvvo Ej dragon ale z awkiem nie trafiłeś bo to dumbo jest grubawa Edytowano 4 godziny temu przez Wielki buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Wielki buu napisał: Ej dragon ale z awkiem nie trafiłeś bo to dumbo jest grubawa Czy Klaudia madowna konto które wczoraj brzmiało jak Sawicki - to twoje konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 4 godziny temu Czesc krejzi, jak tam mija Ci wieczor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, monsKK napisał: Czesc krejzi, jak tam mija Ci wieczor? Zayebiscie bo bez Kafe zaraz znów ja odłożę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 4 godziny temu No to fajnie, a mi smutno, ze musze sie uzerac z jakimis facetami, a mnie opuscilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 4 godziny temu Fajnie sie z Toba pisze, ale jak chcesz isc, to milej nocy, ja moze tez odloze kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 4 godziny temu Nie musisz, możesz wyjść z Kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 4 godziny temu I bede samotny Nie ma zadnej dziewczyny, ktora by ze mna popisala albo spedzila wieczor i mi smutno. Kazda uciekla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 4 godziny temu Lezak jest jaki jest ale tylko on jest do popisania tu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 4 godziny temu Sraudiusz zgrywa cwaniare i kim ona nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, libbi_sztisel napisał: Czy Klaudia madowna konto które wczoraj brzmiało jak Sawicki - to twoje konto? A myślałem że Twoje i okazało się że jednak moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 4 godziny temu Skoro krejzi pisze, ze moge, to moge, jej moge posluchac ;D To dobranoc krejzi, slodkich snow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Wielki buu napisał: A myślałem że Twoje i okazało się że jednak moje No właśnie tak czułam ze nie twoje ale zaczynali dzisiaj mi siac wątpliwość ze twoje a dawałam 100proc ze nie ty. czyli mogę ci wierzyc ze nie ty? Edytowano 4 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 349 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, libbi_sztisel napisał: No właśnie tak czułam ze nie twoje ale zaczynali dzisiaj mi siac wątpliwość ze twoje a dawałam 100proc ze nie ty. czyli mogę ci wierzyc ze nie ty? Ty tu nie możesz wierzyć, że kiedykolwiek widziałaś Pałac Kultury albo jechałaś pociągiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, libbi_sztisel napisał: No właśnie tak czułam ze nie twoje ale zaczynali dzisiaj mi siac wątpliwość ze twoje a dawałam 100proc ze nie ty. czyli mogę ci wierzyc ze nie ty? A rób co chcesz i wierz w ci tam chcesz... się przejmujesz jakby to był twój podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Wielki buu napisał: A rób co chcesz i wierz w ci tam chcesz... się przejmujesz jakby to był twój podszyw Ty czy nie ty. Tak mój podszyw mi wczoraj cisnal od chorych psychicznie możesz odp normalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Ty czy nie ty. Tak mój podszyw mi wczoraj cisnal od chorych psychicznie możesz odp normalnie? Wiec odpowiadam: skąd w ogóle pomysł że mi się chce robić takie głupie konta typu Klaudiusz ma downa itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Wiec odpowiadam: skąd w ogóle pomysł że mi się chce robić takie głupie konta typu Klaudiusz ma downa itd... No Ok bo nie odpowiadałeś wprost tylko opłotkami. Dzieki za odp mam nadzieje ze nie kłamiesz tez nie obstawiałam ze to ty. W takim razie Sawicki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki buu 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: No Ok bo nie odpowiadałeś wprost tylko opłotkami. Dzieki za odp mam nadzieje ze nie kłamiesz tez nie obstawiałam ze to ty. W takim razie Sawicki. Jaki Sawicki? Rymcym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wielki buu napisał: Jaki Sawicki? Rymcym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 17 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, libbi_sztisel napisał: No Ok bo nie odpowiadałeś wprost tylko opłotkami. Dzieki za odp mam nadzieje ze nie kłamiesz tez nie obstawiałam ze to ty. W takim razie Sawicki. Czy to już jest wersja ostateczna czy jeszcze grozi mi kilkugodzinna powtórka z opróżniania szamba? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 3 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Wielki buu napisał: Wiec odpowiadam: skąd w ogóle pomysł że mi się chce robić takie głupie konta typu Klaudiusz ma downa itd... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach