Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plaska

DOZY BIUST POSTARZA

Polecane posty

Gość Plaska

Mam małe ,jędrne cycuszki uważam ,że duże cycki postarzają i nadają nobliwego wyglądu.Dużo moich znajomych narzeka ,że przy dużym biuście nie kazdy ciuch pasuje.Dlatego uwazam ,ze małe jest piękne a duże bufory są wstrętne zwłaszcza silikony!

Gość nie ma to jak
być deską.....

Gość lorenka
dodaje przede wszystkim optycznie wieksza figure!

Gość DKNY_25
A ja moje 75C/D chetnie bym zamienila na silikoniki 75C. Nie ma to jak cycuszki silikonowe, nie dosc ze slicznie, okraglutko wygladaja to jeszcze "stoja", nie trzeba nosic stanika... i w ogole same zalety. Narazie co prawda na jedrnosc swoich nie narzekam, ale nawert nie chce myslec co bedzie po pierwszej ciazy, porodzie... :O Dlatego takze wolalabym miec mniejsze..., takie male B. I zgadzam sie ze wielki biust postarza... :O

Gość katia24**
faceci uwilbiaja duze piersi i ja swoich na pewno nie zamienie

Gość Kateeee
Prosze Cie! Duze piersi sa seksowne,a jak masz z przodu plecy i z tylu plecy to co w tym fajnego? Oj,dziewczyno,zakompleksiona widze jestes,hehe

Gość Felicja Franciszka
A piszą to te co mają 70A. Nie pierdolcie, że nie chciałybyście większego biustu. Jakoś nie spotyka sie facetów lubiących małe pryszczyki :P

Gość barteczek sreczek
moja kobieta ma duze 75D i uwielbiam ssac jej suty:P

Ja mam 70D czy jak kto woli 75C. Nic mnie optycznie nie powiększa, poza tym, że widać, że mam piersi.

Gość barteczek sreczek
tyska no powiedz ze lubisz jak ssam ci suty:P

Gość To zależy
co kto uważa za dużę i za małe- według mnie wcale fajnie nie wyglądają bardzo duże biusty tak od D ani zupełnie płaskie dziewczyny takie A. Duży biust szybciej stanie się odwisły-prawo grawitacji i nikt mi nie powie,że sexi jest wiszące D za pare lat...

Gość saddam
a ja jestem plaska i chcialabym miec seksowne, okragle cycuszki, nie gadaj, ze nie sa piekne. Oczywiscie co za duzo to nie zdrowo i nie mam zamiaru sie zabic z powodu malego biustu, ale takie okragle sredniaczki sa seksowne i trudno to negowac.

Gość co za bzdury no
zgadzam się, że przy dużym biuście ciężko jest z kupnem ubrań, bo mało co pasuje... zgadzam się, że duży biust sprawia wrażenie masywniejszej sylwetki ale z tym postarzaniem to bzdura kompletna, mam biust 85 D , zbliżam się do 30-tych urodzin, a w KAŻDYM sklepie jestem proszona o okazanie dowodu osobistego!!!!!!!

Gość nie ma to jak pluć
zazdrością, hehehe. Prawda jest taka, że po 50 każdy biust będzie nieładnie wyglądał. Nieważne czy mały czy duży. Tylko co nam tak naprawdę z biustu po 50 czy 60? I małe piersiątka - przestańcie pierniczyć, jakie to duże są brzydkie! Gdybyście faktycznie nie miały kompleksów z tego powodu, to po prostu nie zwracałybyście na to uwagi! A nie tylko gadanie, jakie to jest be. Wiecie, jak to się nazywa? KWAŚNE WINOGRONA!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja uwazam ze duzy biust( wlasnie co oznacza duzy bo C to taki w sam raz)nawet jak po ciazy opadnie jest i tak lepszy jak maly wiszacy. Kobiety nie ma sie co oszukiwac ze maly biust bedzie cale zycie jedrny, ja mam A a po dwoch ciazach wyglada strasznie, wolaalabm miec duzy i go po ciazy pomniejszyc niz pakowac w niego sylikon

Gość nie ma to jak pluć
No dokładnie. Opadnięcie nie zależy tak bardzo od wielkości, jak od indywidualnych predyspozycji. Zresztą w późniejszym wieku to naprawdę wszystko jedno. Każda już będzie kijowo wyglądać. Prawo natury jest bezwzględne, tyłek już nie będzie okrągły i twardy, skóra jędrna, twarz i szyja gładka. Większy biust jest wpisany w kanon urody. To tak, jakby ktoś gadał, że zdrowe, gęste i lśniące włosy są be, długie i zgrabne nogi są be, nieduże dłonie i stopy są be, płaskie brzuchy i szczupłe talie są be, krągłe pośladki są be.

Gość lollo rosso
DOKŁADNIE :D widziałyście jak wyglada po ciąży i karmieniu mały biust :O Kobieta może być atrakcyjna i z małym i z dużym biustem, ale dorabianie takiej głupawej ideologii to przejaw głębokich kompleksów. Autorka zdaje się jest osobą samotną i nieco sfrustrowaną :) Życzmy jej szczęścia w życiu osobistym ;)

Gość moje A
po ciąży i karmieniu ssaka przez półtora roku (miałam spore C wtedy) wygląda nadal jędrnie i apetycznie. Nie generalizujcie

Gość patrz i czytaj
postarza marna znajomość ortografii!!

Gość pelne B
taki wlasnie mam biust (pelniutkie B) i prawde mowiac wolalabym troszke mniejszy ... taki jedrniutki i sterczacy, bo prawda jest taka, ze nawet najbardziej zadbany wiekszy biust o ile jest naturalny - juz tak fajnie nie sterczy

Gość ja mam DD
ale nie znaczy to ze jestem obrzydliwa,czy moje piersi wstretne...wrecz przeciwnie. Autorko,moze czasem pomysl nim cos napiszesz,moze tym tekstem kogos wlasnie wpedzasz w depresje? Sa kobiety ktore niestety maja cycki wielkie(jak ja),ale nie moga ich zaakceptowac,nie stac ich na operacje,a moze boja sie operacji czy ew.konsekwencji. To ze masz maly biust,nie znaczy byc wypowadala sie za kogos. A moze sie dowartosciowujesz i krytykujesz bo zazdroscisz,he?

Gość lianna
mam 75 DD i noszę dumnie. Nie spotkałam dotąd mężczyzny, który by uznał duży biust za brzydki lub postarzający :) Z wyjątkiem zawartości spodni, jest to jedna z niewielu rzeczy, które decydują o kobiecości sylwetki: biust, wąska talia, zaokrąglone biodra i posladki, gęste włosy i umiejętność ładnego poruszania się. Patent na urodę ;)

1 autorko naucz sie pisac :P 2 jaki facet lubi maly biust? ja mam D i nie uwazam aby byly jakies wielkie sa troche wieksze niz standart A tak wogole jak biust moze ........masakra temat