Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plaska

DOZY BIUST POSTARZA

Polecane posty

Gość ale pieprzycie
czy duzy czy maly biust z wiekiem traci jedrnosc i wisi...a niby co moze maly bius caly czas jest jedrny i sterczacy...Guzik prawda.

Gość ale pieprzycie
apropo autorko moze jednak D"U"ZY...co???

Gość wole starsze
i co z tego ze "postarza" nie zawsze ladnie wygladac jak nastolatka jeszcze przed okresem...hmm...z tylu liceum z przodu muzeum

Gość Płaska
Nie jestem zakompleksiona ani tym bardziej samotna.Mam meża i dwójke dzieci a po dwóch ciązach mój biust wyglada świetnie -to zasługa cwiczen. Założyłam ten topik bo mam dośc wywyższania sie Duzych Biustów.Aha mam 32 lata a wyglądam na 10 lat mniej.Błedy to wina mojej córci ,która mi przeszkadza.Pozdrawiam wszystkie małe cycuszki!

Gość Kobieto idz sie leczyc
"Założyłam ten topik bo mam dośc wywyższania sie Duzych Biustów". Ty jestes psychiczna...skad Ci to przyszlo do glowy ze kobiety z duzym biustem sie wywyzszaja, wiekszosc z takimi zreszta ja tez taki mam...przeklina go bo to nic czym mozna sie wywyzszac. Ja jestem osoba szczupla i duzy biust od zawsze byl moim przeklenstwem...z checia bym go wymienila na mniejszy..ale puki co nie mam na to pieniedzy.Jednak jestes zakompleksiona...i przez to zlosliwa.

wywyzszaja sie przewaznie te wlascicielki duzych biustow, ktore sa po operacji powiekszania piersi i zawsze taki chcialy miec, a swoj naturalny mialy maly.

Gość Ktoś tam wyżej napisał
"Większy biust jest wpisany w kanon urody. To tak, jakby ktoś gadał, że zdrowe, gęste i lśniące włosy są be, długie i zgrabne nogi są be, nieduże dłonie i stopy są be, płaskie brzuchy i szczupłe talie są be, krągłe pośladki są be" I tu właśnie można się kłócić. Skoro tak twierdzisz to czemu na wybiegach chodzą nieraz płaskie jak dechy modelki ? Wszak modelki tworzą kanon urody. Ale z drugiej strony na stronach erotycznych jest zdecydowanie preferowany duży biust. I taki też jest często wyznacznikiem atrakcyjności kobiety. Prawda jest tak że od nie wiadomo kiedy trwa wojna biustów. Ale czy warto jest się kłócić ? Przecież są piękne kobiety z dużym biustem i są piękne kobiety z małym i naprawde nie ma co się o co tu sprzeczać i tak każdy typ odnajduje swojego faceta. To przypomina kłótnie jak z przedszkola. Ja mam mały biust ale nigdy bym nie założyła takiego topiku bo po cholere. Chyba tylko po to żeby prowokować kobiety z dużym biustem do ostrzejszej dyskusji. Zarówno mały jak i duży biust mają swoje wady i zalety. Najfajniejsza jest własnie różnorodność typów urody zarówno wśród kobiet jak i u mężczyzn.

"Ktoś tam wyżej napisał ", madra babka z Ciebie i madre to co napisalas, oby wiekszosc z nas taka byla. Pozdrawiam.

Masz kobieto problem he he he . Trzydziecha na karku, 2 dzieci, a ty sie takimi pierdolami zajmujesz. Dla mnie jest sprawa jasna - nie ma faceta ktory majac do wyboru plaska laske i biusciasta, decyduje sie na te pierwsza. Poza tym widzialem juz male piersi , ktore wierz mi bynajmniej nie byly jedrne. Kobieta dzieki duzym piersiom jest sexy. Ponoc faceci najpierw zwracaja uwage wlasnie na biust (nie na nogi). A juz teza, ze duzy biust postarza - no prosze cie bardzo... glupota totalna. Nie chce posadzac ciebie o kompleksy, ale...

Gość POPIERAM PRZEDMOWCE

Gość lorenka
Edek jarzyna chyba blad sie wkradl w Twoja wypowiedz bo powiedziales ze facet wybierze te pierwsza(plaska) a pozniej wychwalasz duze biusty ....czyli powinienes powiedziec ze te druga (biusciasta)?!...pochwalam -ja tez mam duuuuzy biust i moj maz go uwielbia i sie szczyci nim

Gość lorenka dokładnie przeczytaj

Gość no tak tak tak
Autorka, czyli Płaska, jest zakompleksiona, jak każda płaska zresztą. Ale to już jej problem:D Ja mam duży biust (70 D) a poza tym jestem bardzo szczupła i... zgadzam się z Płaską (z tym, że ja nie z powodu kompleksów). Też uważam, że duży biust postarza:) Pozdr

Gość plaska z plaskim mozdzkiem
duzy duzy u u u

Temat bez komentarza... Nie będę się tu wypowiadać bo autorka i tak wie lepiej :o

Gość plaska Ty to pewnie wygladasz
na 22 lata mniej...".Aha mam 32 lata a wyglądam na 10 lat mniej"

Gość kajusiaaa
Taki topik moze zalozyc tylko ktos kto ma kompleksy na punkcie swoich malych piersi.Plaska smieszna jestes, ze tak piszesz.

Gość a ja myślęe
oj to ja chcę żeby mnie tak postarzył

Gość wyrazacie się
niepochlebnie o autorce, a przy okazji wyrazacie swoje opinie...:D:D ja jestem dojrzałą kobietą, mam biust 85c i młodego kochanka, piersi moje są naprawdę fajne, a dała mi je natura, a tak przy okazji...jesli facet zapytany co w kobiecie woli , piersi czy usta , wybierze piersi to...jest tak po prostu niedopieszczony; gdy wybiera usta tzn., ze lubi penetrację i jest wyrobionym , zmysłowym kochankiem :D pozdrawiam wszystkie panie:)

To raczej nie od biustu zalezy czy sie wyglada mlodo tylko od ogolu, najwieksze wrazenie robi chyba buzia, mi wszyscy daja ok. 5 lat mniej niz mam, a moj biust to 75C (jak dla mnie w sam raz). A piersi traca na jedrnosci tak czy siak, jak sa male to tez z wiekiem zwisaja, tylko ze same skorki :P Kazdy biust jest inny i na swoj sposob piekny.

no przepraszam bardzo...a niby autorka bardzo pochlebnie sie wyraza o kobietach z obfitym biustem..tak???

Gość koli30
Ja ma 75C i uwazam, ze jest ok, ale ok jest takze 75A, to zalezy od nastawienia. Mi akurat natura nie poskapila, a co maja powiedziec A albo AAA, to tez natura. Co zrobic. Ja tam jestem tolerancyjna.

Moje kochane. Sam biust nawet najładniejszy jest nic nie znaczącym dodatkiem gdy inne części ciala kobiecego są do kitu .Żeby kobieta zaslużyła na miano ładnej i sexi musi mieć jeszcze ladną buzię piękne nogi i proprcjonalną sylwetkę. Nie wyobrazam sobie żeby dziewczyna uchodzila za atrakcyjną mając duży biust, ale krótkie nogi ,nadwage i brzydką twarz. Jezeli te wszystkie panie piejące z zachwytu nad swoim dużym biustem mają jeszcze inne atrybuty piękna , to wtedy mogę im pogratulować i powiedzieć ze są naprawdę pociagające wizualnie. O intelekcie nie wspominam,gdyż duży biust nie ma w tej materii żadnego znaczenia.

Gość wyrażacie się
jasne, ze poza duzym biustem mamy proporcjonalne ciało i sporo wiedzy, można z nami podyskutować mądrze miła Dario, wszak nie strzelamy do własnej bramki:D:D

DARIA99 ...to samo mozna napisac o paniach z malym biustem :D..

Gość /..//../..//../
;D :D :D