Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plaska

DOZY BIUST POSTARZA

Polecane posty

Gość a ja mam biust AA
i to jest mój wielki kompleks i nigdy go nie polubie

Gość wyrażacie się
ja lubię swoje cialo, a ono lubi mnie bo wciąz jest ładne Edek..fajnie, ze jestes fanem otwartch i nie zakompleksionych kobiet!:)

Gość /..//../..//../
chyba Ciebie pogrubia..:)

Gość a ja mam biust AA
Najgorsze ejst to, że niedość, że mam małe piersi, to nie ejstem najszczulejsza, tzn mam jakąs taka dziwną budowe, klatke piersiową szeroką, że chcoiaż nie mam tu za wiele tłuszczu, to wygladam grubo... moje małe piersi są ledwo dostrzegalne i wyglądam jak troszke grubszy facet :o

hehe mnie nie pogrubia, ale ja tak uwazam. Sa mlode dziewczyny ktore sa naprawde szczuple a przez to ze maja duze piersi to je pogrubia, dopiero trzeba sie wpatrzec w te ich szczuplosc :p

Gość /..//../..//../
a ja mam biust AA , a moze jakbyc troche na basen pochodzila..wiem ze on dobrze robi na wysmuklenie sylwetki, a napewno nie zaszkodzi .Pozdrawiam.

Gość /..//../..//../
Artianka , wszystko zalezy od budowy...:) i sylwetki. Ja tam zawsze bylam chuda a do tego obfity biust , ktorego nigdy nie lubilam, i zawsze wygladalam jak szkapa z wielkimi cycami...nic milego.

Miałam kiedyś koleżankę dosyć masywnej budowy -nosiła spodnie w rozmiarze 44 miała dość spory biust.Ja byłam zawsze chuda - małe piersi , ,wąskie biodra.Przyznam ,że mały biust był i jest moim kompleksem ,ale nigdy nie dałam się zwariowac .Moja koleżanka z dumą eksponowałą swoje cyce mówiła :ze mnie to prawdziwa kobieta a y masz dechę.Myślę ,ze mówiąc w ten sposób chciała zatuszowac swoje kompleksy ,bo co jej po wielkich cyckach ,jak w dodatku ma wielką dupę .Szcupłe dziewczyny wyglądają młodziej ja np . lubię sportowy styl ,uwielbiam białe obcisłe koszulki i jeansy przy wielkich cycach nie wyglądało by to dobrze.Pozdrawiam dziewczyny z miseczką A.

Gość /..//../..//../
a dlaczego nie pozdrowisz wszystkich tylko te z miseczka A, czyzby Ci pozostal az tak wielki uraz psychiczny..tylko dlatego ze jedna jakas zakompleksiona babka z wiekszym biustem nazwala Cie decha...Czasem nie warto wrzucac wszystkich do jednego worka.

Gość no tak tak tak
Krwawa Mańka "białe obcisłe koszulki i jeansy przy wielkich cycach nie wyglądało by to dobrze" - hahahaha! To Tobie się tak wydaje, ale mężczyźni patrzą trochę inaczej, więc zacznij pocieszać się w inny sposób, bo ten nie jest za bardzo zgodny z prawdą. Duch porównań zawsze jest demonem. Pozdr

Gość no taktak

Gość mika uk
Eksrtemalna bzdura, że duzy biust postarza, pogrubia, durnoty wymyslone na pociechę zakompleksionych posiadaczek malego biustu. Duzy, ladny biust jest sexy, a jesli posiada go zgrabna dziewczyna to jest idealnie. Edek - pozdro! :)

Gość ale czy ta dyskusja ma wogole
sens, po poza przepychankami i atakami pan z malymi , a z tymi duzymi biustami...nic nie wnosi. Kazdy jest jaki jest i podstawa to akceptowac siebie bez wzgledu ma rozmiar biustu, a po co sie na wzajem obrazac czy osmieszac, kazdy jest taki jakiego go natura stworzyla, a najwazniejsze jest zdrowie.

Gość ale czy ta dyskusja ma wogole
a tych z duzymi mialo byc :)

Gość kakajaka
jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :D 👄

Gość kakajaka
ale w Was jest jadu :( i po co? :o

Gość DUZY BIUST NIE POSTARZA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No Tak Tak wcale się nie pocieszam tylko tak uwazam z dużym biustem w obcisłych ciuchach wygląda sie wyzywająco .Dizewczyny z małymi cycuszkami wyglądają bardziej dziewczęco ,polemizowałabym też nad gustami facetów bo znam naprawdę wielu ,którzy wolą mały biust a wręcz z obrzydzeniem wypowiadają się o wielkich sutkach i cycach.

Gość no ale jak myslisz Krwawa
Manko skoro oni wypowiadaja sie przy tobie o rozmiarach kobiecych biustow, widzac ze ty masz maly i jaki masz stosunek do posiadaczek bardziej obfitych piersi, nie beda sie przyznawac ze wola wieksze....bo bys im oczy wydrapala z zawisci hehehehe....

Gość huberto
krwawa maniu, ciesz się z tego co masz, a o męskich gustach się wypowiadaj , chybaże płeć zmieniłaś dopiero niedawno. Zostaw to mężczyznom, ptaszyno :) My mówimy pannom to, co chca usłyszeć, a między sobą co innego. Weź no ręki jakieś męskie pisemko. Co widzisz?

Gość no ale jak myslisz Krwawa
"uwazam z dużym biustem w obcisłych ciuchach wygląda sie wyzywająco .Dizewczyny z małymi cycuszkami wyglądają bardziej dziewczęco ", a ja uwazam ze kobiety o zaokraglanych ksztaltach wygladaja powabnie, kobieco i seksownie w obcislych czy tez w luznych ciuszkach, i nie gadaj ze kobitka z malymi cyckami wyglada pieknie w obcislych ciuszkach ...:)....ale o gustach sie nie dyskutuje podobno..

Gość hmmm kazdy facet ktory tutaj
sie przewinal nie powiedzial ze kobietki z wiekszym biustem im sie nie podobaja.Same niepochlebne opinie na ten temat sa od kobitek..i to od kobitek z malymi piersiami.Wiec chyba wszystko juz jasne :D.

Gość a plaska zaczela temat
i sie bidna niepocieszona ulotnila hehehe.

Gość wyrażacie się
:D:D topik się rozrasta jak duze biuściki!!!:)

Gość do Krwawej Mańki
"o wielkich sutkach i cycach" sutek = cyc, więc niepotrzebne powtórzenie

Gość wyrażacie się
topik się rozrasta jak duze biuściki!!!

Gość a podniose co mi tam