Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukusia

obzydliwe pytania do facetow

Polecane posty

Gość koko szmelc
moj kochany odlesniaczku daj mi tego wiecej napisz mi cos wiecej to znowu sie podniece

Gość odlesny
Dzieki widocznym naszy ułomonościom - wy czujecie się dobrze :)

Gość baby to chooje
kiedyś facet mi powiedziął- nic nie poradzę że mi staje jak widze ekstra laseczkę odpowiedziałam nic nie poradze że mam kisiel w majtkach jak przystojny facet się do mnie uśmiecha. Zaczął sie kontrolować

Gość to ja powiem tak
odleśny, naprzykład takie ułomności, że poskramiając swoją męską naturę i zyskując ogładę towarzyską tracicie na męskości w sypialni.....ech, to ja już nie chcę byście byli tacy kulturalni jeśli taka ma być tego cena

ostatni przykład co do \"wiernosci\" i "braku rozwiazłosci" u pań to sprawa tego Murzyna który upiekrzył zycie kilkunastu paniam wiec podsumowując 1 facet a po drugiej stronie kupa dziewuch

Gość koko szmelc
umarlam w ekstazie

Gość odlesny
to ja powiem tak -> To że nie pierdne i nie bekne przy Tobie to nie znaczy że nie będę miał odwagi na głęboka i perwersyjną penetracje...

baby to chooje ---> co ty piszesz dziewczyno, po słownictwie twego chłopa widac co to za okaz :-O wiec nie porównuj innych do niego skoro wziełaś buraka jak sie zowie :-O w jakim ty wogule gustujesz??? im głupszy tym lepszy???

Gość baby to chooje
kontynułacjo :) te baby akurat były głupie ale dowodzi to jednemu - kobiety więcej robią, faceci więcej gadają aże niektóre robia głupio - to już inna sprawa

Gość to ja powiem tak
ej faceci, faceci, dziwny z Was gatunek, coś w tym jest że Wy jesteście z Marsa, po prostu kosmici ludzka głupota polega na tym, że możemy całe życie przekonywać się że do nas nie pasujecie, a i tak będziemy próbować i próbować od nowa i od nowa.... to chyba był taki swoisty żart Boga, stworzył puzzle i zdawać sie by mogło że idealnie pasują do siebie, wszystko przez tą Waszą "końcówkę", na pierwszy rzut oka zdaje się być kompatybilna, jednak cała reszta nie pasuje....

Gość baby to chooje
złamka juken, załamka. To był żart, rozmowa w tonie żartobliwym.

Gość koko szmelc
odlesny moj ogierze zdradzilismy partnerow swoich bo jestes facetem

Gość to ja powiem tak
odleśny, to mnie trochę uspokoiłeś.....

Potrzebujemy więcej szacunku dla siebie, i zrozumienia, wtedy bardziej zaczniemy do siebie pasować, po to właśnie jest miłość, żeby się dostosować. :)

kolejna wojna płci :O trochę krytycyzmu wobec siebie samych i obiektywizmu wobec innych. nie każdy facet sika w miejscach publicznych, nie każdy pluje na odległość i przydeptuje, nie każdy nie chce i nie potrafi dać przyjemności partnerce, itp... a panienek rzgających po bramach nikt nigdy z was nie widział? a wszystkie kobiety zawsze mają ochotę sprawiać oralne przyjemności swoim partnerom? itp, itd... czy naprawdę aż tak bardzo się różnimi? tu nie chodzi o podział na kobiety i mężczyzn, tylko na ludzi i parapety :O

tu pojawia sie kolejny problem kobiet, sorry ale faceci to nie telepaci jak mu nie powiesz o co ci codzi to sie raczej nie domysli :-O

Gość to ja powiem tak
Desperados, to faceci kochają ? bo już przestałąm w to wierzyć.... Dla mnie jesli ktoś potrafi kochając (?!) odzielać seks od miłości to raczej ta jego "miłość" nie jest miłością....Mogę uwielbiać seks ale nie przespałabym się z kimś kogo nie kocham, seks łącze z miłoscią nie ze sportową rywalizacją....

Jak się kocha to seks jest boski. A tak to tylko jest puszczanie soków i orgazm. Nie pytajcie się skąd wiem.

Gość to ja powiem tak
No fakt, desperados, wolę nie wiedzieć skąd wiesz i z kim sie o tym przekonałeś.... chociaż z drugiej strony dałeś mi do myślenia, że jednak nie jesteście aż tak prymitywni i prości jak myślałam.....a może to tylko Ty jesteś wyjatkiem, który tak myśli i czuje

Gość mana mana
Ale jazda, ale czad. Tylko kto to wszystko wytrzyma

Gość to ja powiem tak
forum wytrzyma, ma dobre serwery....

To prawda jestem wyjątkowy, trochę bardziej się staram, ale i tak słabo wychodzi. Nie przejmuję się tym, będzie lepiej. :)

Gość mana mana
wchodzę nieraz na forum a tu tylko o pieprzeniu pod różnymi postaciami

Gość mana mana
jednak świat sprowadza się tylko do jednego że zawsze walka o dupę była ważniejsza od walki o ogień

Gość to ja powiem tak
mana mana, sweet dreams