Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie kochani

POMOZCIE W ZADU Z ANGLA NA JUTRO!!!Licze na pomoc

Polecane posty

Gość pomozcie kochani

a wiec...mam takie zado: Write a paragraph about your favourite sports star. Answer some of the following questions. 1.What's his/her name? (jak sie nazywa?) 2.How old is he/she? (ile ma lat?) 3. What sport does he/she do play? (jaki sport uprawia? czy cos takiego ) 4.Which team(s) has she-he played for? (dla jakiej druzyny gra lub grala?) 5.Which team does he/she play for today? (dla jakiej druzyny gra teraz?) 6. What sporting events has he/she taken part in? (w jakich sportowych wydazeniach brala udzial?) 7. What awards has he/she won? (jakie nagrody wygrala?) krotko mowiac odpowiedziec na te pytania o jakim sportowcu obojetnie jakim ja i tak nie mam ulubionego pozdrawiam Was goraco;* i licze ze mi pomozecie dzis;*

Gość czy coś ci się nie pomyliło
Chcesz otrzymać pomoc, czy chcesz żeby ktoś to zadanie zrobił za ciebie. Nastanów się nad sobą, idiotko. Jeśli napiszesz sama, znajdzie się ktoś kto ci to sprawdzi, ale nie licz na to że ktoś cię wyręczy.

Gość czy beda nagrody

Gość pomozcie kochani
taa jakbym jeszcze umiala to napisac to bym z checia napisala i ktos by mi sprawdzil...! ale niestety nie umiem wiec bylabym bardzo wdzieczna jakby mi ktos pomogl:(((((((((((

Gość pomozcie kochani
taa jakbym jeszcze umiala to napisac to bym z checia napisala i ktos by mi sprawdzil...! ale niestety nie umiem wiec bylabym bardzo wdzieczna jakby mi ktos pomogl:(((((((((((

Gość Ta niemota juz wszystkie
dzialy zarąbała swoim zadaniem:O

Gość uwazaj bo
ktos zrobi Ci psikusa i nawypisuje bzdur,a Ty to bezmyslnie przesmarujesz,bierz sie za robote

Gość pomozcie kochani
ha ha ha bardzo smieszne...:((( byc moze wy nigdy nie byliscie w takiej sytuacji...ja nawet jakbym bardzo chciala ( a uwierz mi ze chce) to nie wiem jak to napisac...byc moze ty umiesz dobrze angieslki lub inne przedmioty i masz to szczescie...ja niestety nie...nie potrafie tak jak niektorzy poprostu usiasc i od razu napisac bo porpstu nie umie...to nie moja wina...:((((( ...a niektorzy jeszcze sobie ze mnie robią pośmiewisko...ja poprostu licze na pomoc innych ...

Gość uwazaj bo
ja tez nie znalam angielskiego......kiedys

Gość taaa pewnie..
przetłumaczyć mogę, ale daj odpowiedniki po polsku, bo nie będę się zastanawiac nad sportowcem... Moge pomóc przetłumaczyć, ale daj polskie odpowiedniki do pytań

Gość pomozcie kochani
no tak a teraz juz znasz..ok fajnie...tylko ze zanim sie go pozna trzeba jakos przez te szkole przejsc...i czegos sie nauczyc...uwierz ja bym bardzo chciala sie tego nauczyc i nie musiec innych o pomoc prosic...tlyko usiasc i napisac...ale jak ja nawet nie znam podstaw to jak mam to napisac...:(((

Gość pomozcie kochani
ok napisze to po polsku...

Gość A gdzie ty masz oczy
?????(bo rozum juz wiem gdzie:O) Przeciez w innym dziale juz ci ktos wszystko napisal. Robisz sobie ludzi w balona?

Masz dzieciaku nieporadny: Ronaldo Luis Nazário de Lima (born September 22, 1976), simply known as Ronaldo, is a Brazilian professional footballer who is widely regarded as one of the greatest players in the history of the game. He plays as a striker for Brazil and the Spanish club Real Madrid. He has been nicknamed \"The Phenomenon\" (Portuguese: O Fenômeno, Spanish: El Fenómeno). He was named by Pelé as one of the top 125 greatest living footballers in March 2004. Ronaldo has enjoyed success at the international level, winning the 1994 and 2002 FIFA World Cups with Brazil. Ronaldo has won three FIFA World Player of the Year awards (1996, 1997, 2002). Ronaldo and former Real Madrid teammate Zinedine Zidane are the only two men to have won the award three times.

Gość lolaaaa
jak to nie znasz podstaw? to nie powinnac byc w tej grupie, bo to mi raczej wyglada na zaawansowana grupe z angola

Gość lolaaaa
reforma Ty sluchaj nan takie jedno zadanie z finansow do rozwiązania, moze mi pomozesz;)

Gość pomozcie kochani
Ona nazywa się Otylia Jędrzejczak.Ma 24 lata. Jest pływaczką,mistrzynią Mistrzostw Świata i Europy, dwukrotną rekordzistką świata, rekordzistką Europy. Została trzykrotnie wybrana najlepszym sportowcem Polski. ...nie wiem jakos tak to napisz...mam nadzieje ze tak moze byc jezeli nie i mam to napsiac inaczej to daj znac...;) ona chyba nie gra ani nie grala dla zadnej druzyny albo???

Masz odpowiedz w dziale "Gwiazdy, kino, tv". Bo w dziale "moda i ubior" jeszcze palanta nie znalazlas:O

Gość lolaaaa
reforma wysle ci na skrzynke to zadanie :) pomozesz mi? hehe dobra jestes z finansow?

Gość pomozcie kochani
lolaaa to na pewno nie jest zadanie z grupy zaawansowanej poniewaz my anwet nie ammy w szkole podzialu na grupy! jest tylko jedna grupa do ktorej chodza wszyscy i wszyscy obojetnie czy sie kiedys uczyli angola czy nie maja takie zadanka...( ja niesttey ucze sie pierwszy rok...)

Masz odpowiedz w dziale "Gwiazdy, kino, tv". Bo w dziale "moda i ubior" jeszcze palanta nie znalazlas:O

Gość pomozcie kochani
nie rozumie dlaczego tacy jestescie...no ale Ok....piszecie o mnie takie rzeczy...to nie jest mile ale dobra ...myscie sobie o mnie jak chcecie...

Gość lolaaaa
reforma wyslalam ci:) naprawde mi na tym zadaniu zalezy

ok ... zobaczymy co da się zrobić ale nic nie obiecuję - nadal jestem w pracy więc jak szef wejdzie ... ;)

nie sądzisz, że to będzie trochę dziwne, jeśli dasz nauczycielowi takie dobrze zrobione zadanie, a ty nic nie umiesz?? zresztą to trochę dziwne, że chodzisz do szkoły, uczysz się anglika i nawet podstaw nie umiesz.... Ja takie zadania miałam do zrobiena już w pierwszym roku nauki i każdy w mojej klasie jakoś dawał sobie z nimi radę..ty chyba jakaś głupia jesteś

Gość lolaaaa
pomozcie kochani nie przejmuj sie nimi !! ja chetnie bym ci pomogla, ale nie potrafie, sorry

Gość lolaaaa
reforma naperawde mi pomozesz, jestes kochana!!pozdrawiam

Gość pomozcie kochani
lolaaa fajnie ze chociaz ty jestes spox... Leanne dziwne ale ja dopiero od tego wrzesnia sie ucze angla i na serio to w mojej kalsie tylko pare osob to umie ...! niesttey ja jestem wsrod tych co nie umia...:( ...dlatego pliska jak masz mnie obrazac to prosze cie nie pisz tu...;(

nie nauczysz się nic w ten sposób jak nie radzisz sobie w szkole to trzeba brać korki a jak wszyscy będą za ciebie robić, to cóż... potem będziesz tego żałować