Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie kochani

POMOZCIE W ZADU Z ANGLA NA JUTRO!!!Licze na pomoc

Polecane posty

Gość ertsetset
dziecko idz przepisac swoje zadu, a nie na kafe siedzisz. chyba ze nawet przepisac ci sie nie chce i drukujesz :O jak ja nie lubie takich leni cholernych..

pewnie ty cala ert cos tam to ta sama co sie podemnie podszywa i wypisuje glupoty na seiro jak ci nudno to sie walnij w leb bo jestes nic nie warta!

Gość pomózcie kochani
Ja nie wiem jak to jest, ze niektorzy umiom a niektorzy nie umiom. Juz mi sie wszystko pomięszało. Przeciez to zadu nie jest wcale trudne dla tych co umiom. To dlaczego nikt mi nie chce pomuc???:)

Gość pomózcie kochani
I ten co sie zaczernil, czyli etn podszywacz teraz glupio pisze, bo chyba sam tez nie umie i nie chce zeby mi ci co umiom mi pomogli w tym trudnym zadu.

Gość pomózcie kochani
O wlasnie zadzwonilam do mojej kumpeli i zaraz przyjdzie do mnie i mi to zadu przepisze. Po co sie bede kurwa meczyc?

Gość Ja pitole to musi byc
prowokacja. Przeciez nie mozna byc az tak glupim:O

ja nie moge jak mozna byc tak ulomnym i sie pod kogos podszywac?!?!?! ty jestes tak pier*** ze az boli ! kobieto póknij się w noge bo na łeb to już chyba za póżno!

tylko ze masz wala bo jakos wszyscy widza ze ja od poczatku mialam \" pomozcie kochani\" a ze sobie to zastrzeglam to ty naraz idiotko amsz \" pomózcie kochani \" ojj widac ze cos ci możdżek szwakuje ohh zapomnailam ty go nie amsz!

kto nie wierzy ze to ta idiotka sie podemnie podszywa to niech sobie pojdzie na 2 strone i zobaczy ona caly czas sie podszywala i miala nika \" pomozcie kochani\" potem naraz ja juz mam czarny po go zastrzeglam jak zobaczylam co ona tu wypisuje to naraz ona (bo juz nie mogla pisac pomozcie kochani) zaczla pisac pomózcie kochani!!!!!! i co teraz masz wala!:/

Gość tarararaaaa
echh... durne dziecko- wiemy , że to podszywaczka. Za to jej ironia mi służy, uśmiecham się od ucha do ucha. pozdro

nie cierpie takich podszywaczy...wkurza mnie to ...wdodatku jeszcze ironicznie sie ze mnie wysmiewa:( naszczescie sa na tym forum normalni ktorzy tego nie robia i za to wam dziekuje:)