Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie kochani

POMOZCIE W ZADU Z ANGLA NA JUTRO!!!Licze na pomoc

Polecane posty

Gość pomozcie kochani
nie wiem...no coz... ...byl tu ktos kto powiedzial ze jak napisze po polsku to mi przetlumaczy...?? napisalam...moze tak byc...?? zrobisz mi to...??

Ja rozumiem, ze mozna nie znac angielskiego, ale byc az tak nie rozgarnietym, aby nie zauwazyc, ze reforma juz dawno napisala odpowiedz. A Ty nadal prowadzisz jakas jalowa dyskusje, narazajac sie na dalsza krytyke :o.

Gość lafeee
She (tu powinno byc nazywa sie) Otylia Jędrzejczak .She is twenty-four years old. She is a Polish swimmer. She is the current world and Olympic champion in the 200 metre butterfly. She took part in the 2000 and 2004 Summer Olympics, and twice broke the world record in the women's 200m butterfly. nie znam sie za bardzo na angllu wiec niech ci to ktos sprawdzi i ewentualnie poprawi i to pierwsze zdanie tylko neich ktos napisze pozdrawiam;)

Gość możesz skorzystać
z powyższego tekstu o Ronaldo - telst jest poprawny, więc zrzynaj i już!

to chyba trzeba było inną klasę czy szkołę wybrać a poza tym mam koleżankę która też uczy się angielskiego od wrzesnia i na pewno by to umiała napisać to są takie podstawy że moja trzyletnia siostrzyczka cioteczna mieszkającaw Anglii od niespełna roku umie to powiedzieć :) a tak z ciekawości, to jak ty sobie radziszw szkole na lekcjach, gdy naczycielc ię zapyta?? bo wtedy chyba nikt nie może cię wyręczyć a tak poza tym to mówi się \"umieją\", a nie \"umią\"

Gość lolaaaa
wiesz co podaj mi swojego emaila, moj chlopak zna b dobrze angielski,jak przyjdzie to go troche pomecze ;)

Gość lafeee
ta tylko ona mieszka w angli i posluguje sie tym jezykiem od dziecka albo...?? dobra skonczmy z ta gadka po na serio to chyba strata waszego czasu i moich nerwów...:( ...sprawdzcie mi tylko ktos to co lafeee napisala i znikam z tad na zawsze.....

do \"pomozcie kochani\": przecież napisałam Ci o Ronaldo ... nie może być? Coś nie tak? Ronaldo Luis Nazário de Lima (born September 22, 1976), simply known as Ronaldo, is a Brazilian professional footballer who is widely regarded as one of the greatest players in the history of the game. He plays as a striker for Brazil and the Spanish club Real Madrid. He has been nicknamed \"The Phenomenon\" (Portuguese: O Fenômeno, Spanish: El Fenómeno). He was named by Pelé as one of the top 125 greatest living footballers in March 2004. Ronaldo has enjoyed success at the international level, winning the 1994 and 2002 FIFA World Cups with Brazil. Ronaldo has won three FIFA World Player of the Year awards (1996, 1997, 2002). Ronaldo and former Real Madrid teammate Zinedine Zidane are the only two men to have won the award three times.

Gość lafeee
ey to ze ci napisalam to nie znaczy ze amsz sie pod mojego nika podszywac!!!

Gość pomozcie kochani
sorki lafeee ja tylko tak napisalam zeby bylo ze do ciebie psize sorki

Gość lolaaaa
reforma bylas juz na skrzynce? zobacz to zad, a moze znasz kogos kto by potrafil to rozwiązac...sorry ze jestem taka bezposrednia, to chyba desperacja:(

Gość pomozcie kochani
goska119@onet.eu to moj e-mail lolaaa

Gość a co to jest ZADU
????????????????????????????????????????????????????????????? bo ja takiego slowa nie znam

Gość pomozcie kochani
kurde czlowiek sie nawet pomylic nie moze jak szybko pisze...

Gość pomozcie kochani
sprawdzcie mi tylko to od lafeee i juz nic od was nie chce i znikam na zawsze ale plsika sprawdzcie to...

Gość a co to jest ZADU
pomylilas sie? dobre :D:D:D:D:D:D dzieciaku, ty najpierw naucz sie mowic po polsku a potem aspiruj do angielskiego

Gość lolaaaa
Reforma dzieki, odczytalam maila od Ciebie, dzieki za dobre checi, jestes b milą obobą, zycze wszystkiego dobrego , takich ludzi jak Ty trzeba szanowac!! pomozecie kochani- napisalam Ci na skrzynke, bedziesz miala mojego maila:) Reforma jestes Kochana!!!buziakixxx

Gość lolaaaa
pomozcie kochani no to jak masz juz to napisane to po co ma Ci to ktos sprawdzac, nie przesadzaj....

Gość lolaaaa
sama juz mozesz to sprawdzic, wez slownik i lec z koksem moze cos ci sie dzieki temu utrwali!!

Gość pomozcie kochani
Kurde, sorki!!!!!!!!!!!!!!! Ja dopiero teraz zauwazylam, ze juz tyle osob mi to zadanie zrobilo. A ja myslalam, ze tam pisze po hiszpansku:) Ciesze sie ze niektore osoby to umią!!!

Gość pomozcie kochani
Dzieki i jeszcze raz dzieki. Ale was w trabę zrobiłam!!! Nawet nie musiałam słownika brać do ręki.Jutro pod innym nickiem poprosze was o zadanie z matmy:D

Gość pomozcie kochani
ha ha ha bardzo smieszne!!!!!!!!!! nie amsz co robic?!

Gość pomózcie kochani
a w sumie po co mam czekac do jutra. pomozecie mi prawda? rozwiazcie mi zado z matmy 2+2=x ile wynosi x? prosze kochani. chcialabym siasc i po prostu roziwazac to zadu ale nie umiem, no nie umiem i tyle. prosze, wy na pewno mi pomozecie kochani, bo ja nie umiem i juz. chcialabym umiec, ale nie umiem...

Gość pomózcie kochani
prosze was, ja bym bardzo chciala sie tego nauczyc i nie musiec innych o pomoc prosic...tlyko usiasc i napisac...ale jak ja nawet nie znam podstaw to jak mam to napisac...

Gość pomózcie kochani
i jeszcze do tego ktos mi nicka sobie zaczernil. Niektorzy to umiom byc podli:( A ja tak nie umiem i nie rozumiem. i nie umiem ze slownika tez korzystac, bo sa za male literki i za duzo stron.

Gość pomózcie kochani
byc moze wy nigdy nie byliscie w takiej sytuacji...ja nawet jakbym bardzo chciala ( a uwierz mi ze chce) to nie wiem jak to napisac...byc moze ty umiesz dobrze matme lub inne przedmioty i masz to szczescie...ja niestety nie...nie potrafie tak jak niektorzy poprostu usiasc i od razu napisac bo porpstu nie umie...to nie moja wina... ...a niektorzy jeszcze sobie ze mnie robią pośmiewisko...ja poprostu licze na pomoc innych ...