Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elmika20

lewy jajnik

Polecane posty

Gość Elmika20

Dzisiaj mija 23 dzień cyklu,a mnie pobolewa lewy jajnik.Ból przypomina owulacje,ale ona u mnie w tym cyklu juz sie pojawiła...Nie wiem co się dzieje...poradżcie!

Mozliwe że Twój organizm odczuwa juz nadchodzący okres,wiem że jeszcze przed Toba parę dni,ale ja tak dość często mam, że i jajniki i piersi bolą mnie już około tygodnia przed datą spodziewanego okresu,poza tym okres zawsze może wypaść wcześniej i z tym trzeba się liczyć,nie zawsze w 28 dniu cyklu.

Gość Elmika20
16 dzień cyklu i stosunek przerywany...można w tym wypadku brac pod uwage ciążę?

Gość Elmika20
No własnie,że nie..ale nigdy przed okresem jajniki mnie nie bolały i to mnie zastanawia

Gość Elmika20
???????

Najwazniejsze to się nie zamartwiać bo to jedynie może opóźnić pojawienie się okresu. Wydaje mi sie że jesteś w o tyle dobrej sytuacji że okres już tuż tuż i wszystko będzie jasne. Podstawią jest nie mysleć o tym co może być nie tak,bo zazwyczaj kobieta ma tendencje do wmawiania sobie wielu dolegliwości wskazujących na ciążę. Głowa do góry Twoje watpliwości juz niedługo się rozwieją,ale pamiętaj myśl pozytywnie;)

Gość a mnie pobolewa
prawy jajnik - musze sie umówić na USG. Nie uważam że to ciąża, ale nalezy dbać o zdrowie i kontrolowac stan organizmu

Gość Elmika20
Już nie wiem co mam mysleć...Niby jakieś ryzyko ciąży jest,ale czy duże?

Ryzyko zawsze jest bez względu na okoliczności i czy to byla już końcówka dni płodnych czy początek niepłodnych. Ale w ciążę aż tak prędko się nie zachodzi;)

Gość Elmika20
Jak sie nie chce zajść to podobno łatwo,a jak nie to się schody zaczynają...ehh...biore witaminki dla kobiet w ciąży i jak by co to sie wzmocnie...nie pije kawy...hmmm....tak jakbym czuła,że to może byc ciąża,ale nie wiem

No to powiem tak,ja ostatnio nie kochalam się z moim chlopakiem,jedynie pieszczoty,mam tu na myśli ocieranie penisem pochwy i hmm było to w ostatni dzień mojego okresu prawdopodobieństwo znikome,choć moglo dojśc do połączenia mojego śluzu z jego tego co występuje przed spermą,ale moja główka zaczyna mieć wizje mnie jako mamy,ale wystarczy pomysleć rozsądnie. A poza tym kobieta wie najlepiej co w jej organizmie się dzieje. Hmm pocieszające to raczej nie było, przepraszam:(

Gość Elmika20
u mnie sytuacja jest taka,że to były dni płodne...A przerywaniec to ryzk fizyk.Teraz na dodatek pzrerwałam studia,bo mnie męczą i od października zaczynam inny kierunek...O kase nie mam sie co przejmować,bo mój chłoapk zarabia bardzo dużo i wiem,że dlaibysmy sobie radę.Ale co rodzinie powiedzieć...Ja,taka poukładana dziewczyna i zawsze sie dobrze ucząca i w ciąży?!Pewnie mnie zlinczuja i to mnie martwi

My z moim chłopakiem oboje studiujemy jesteśmy na 3 roku więc koniec już widać ale cóż z tego? Ja wiem jedno podstawą jest nie mysleć bo nic z tego nie ma i nie będzie, najważniejszy jest spokój,poczekasz do okresu i sprawa sie na pewno potoczy po Twojej mysli:) A jak chłopak zareagował na Twoje obawy??

Gość Elmika20
On jeszcze nie wie,bo nie chce go denerwować...Ale ostatnio mi powiedział,ze gdybym zaszła....mi i dziecku niczego nie zabraknie...Jest kochany i wiem,że moge liczyc na jego pomoc