Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to ja ja

jak to jest po tabletkach------------??????????????

Polecane posty

Gość ja to ja ja

Witam.czy mialyscie poprawe cery po odstawieniu tabletek???bo slysze tylko ze jest "nawrot" i to jeszcze z nasileniem.Nikomu nie pomogly tabsy na cere???wiem ze wczesie brania pomogaja a po odstawieniu???? i jeszcze jedno jak sie maja tabletki antykoncepcyjne do papierosow i alkoholu?????????????????i czy jak ja mam mala wade serca to moge stosowac tabletki???wada jest nie znaczna bo lekarz nawet nie zabranil mi palic petkow:)

z sercem to nie wiem- zapytaj lekarza, z cerą też bo ja nigdy z nią problemow nie mialam wiec nie miały mi tabsy na co pomagac. papierosy nie wpływaja na dzialanie tabletek ale to połączenie zwiększa znacznie ryzyko zakrzepicy. alkohol tez nie wpływa na tabsy chyba że sie tak nawalisz że zwymiotujesz przyjętą tabletke- wtedy oczywiście skutecznośc spadnie. i nie wolno popijać pigułek alkoholem- wodą najlepiej. ja jak pije to robie godzinke przerwy między piciem a piguła.

Gość okularnica *-*
ja takze nigdy nie miala problemow z tradzikiem, co prada wyskoczyl mi raz po raz jakis pryszcz, ot co.. od 5 miesiecy nie biore juz tabsow i... szok, co sie dzieje z moja twarza, prychole szaleja :( pojawily sie jakis miesiac temu i mam andzieje, ze niedlugo znikna, bo strach wychodzic z domu :(

Moga przydarzyc cie sie tylko dwie sytuacje: Albo masakra pryszcze albo cera jak w czasie brania. Najgorsza sytuacja to chyba taka gdy przed braniem nie mialas pryszczy, a po nie mozesz sie pokazac na ulicy.