Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DYSPUS

Cześć dziewczyny, czy możecie nam facetom ułatwić zadanie

Polecane posty

Gość DYSPUS

Wybór pierścionka zaręczynowego w sklepie jubilerskim dla ukochanej to jest bardzo trudna sprawa dla 'absztyfikanta' , zatem mam prośbę, czy możecie doradzić jaki pierścionki teraz są modne, jaki pierścionek otrzymałaś od faceta lub jaki chcesz otrzymać , opiszcie proszę jak wyglądają Wasze pierścionki zaręczynowe lub podajcie linki proszę aby pokazać Wasze gusta, co sądzicie na temat białego złota i oprawy pierścionka zaręczynowego ? Czy wartość pierścionka jest dla Was istotna, czy przyjęcie pierścionka traktujecie nadal jako symbol zaręczynowy ?

Gość kaaaaaaaaaaaa
witam czy twoja dziewczyna częściej chodzi w zlocie czy raczej srebro? bo jak zdecydowanie woli srebro to kup zareczynowy w białym złocie tylko pamietaj ze obraczka powinna tez być biała i kwestia jaki woli skromne czy bogate ja mam akurat bogaty ale większosci teraz podoba się skromny

ja wolę skromne, takie delikatne które tlyko połyskują lekko na palcu:) ale to kwestia gustu:) najlepeij poobserwuj co Twoja ukochana nosi na palcach, jaką bizuterię lubi i kup coś w tym stylu;) ale i tak najważniejsza jest oprawa tego wydarzenia i to, co ze soba niesie;)

Ja mam pierścionek zaręczynowy z białego złota. Podobają mi się pierścionki typu: http://www.wec.com.pl/product.php/1,7/737/Kolekcja-Gorecki-GP-4033-z-brylantem-0-03-kr-I-P1.html oraz http://www.wec.com.pl/product.php/1,7/740/Kolekcja-Gorecki-GP-4055-z-brylantami-0-03-kr-I-P1.html oraz http://www.wec.com.pl/product.php/1,5/477/Pierscionek-CP-4010-z-bialego-zlota-0-10-kr-J-Si.html ten troszkę mniej, ale gdyby był cały z białego złota http://www.wec.com.pl/product.php/1,7/26/VPB-247-biale-i-zolte-zloto-0-16-kr-J-Si.html

trudno trafic w moj gust;) ponadto wazne jest jakie dłonie ma kobieta. Nie kazdy typ bedzie do nich pasował. ten jest ładny:) mogłby byc cały biały:) http://www.wec.com.pl/product.php/1,5/608/Pierscionek-CP-11-zolte-i-biale-zloto-0-06-kt-I-J-Si.html

Gość cocococ
pod cyrkonią jets jako 2:) ma sliczny kształt:)

moim zdaniem pierscionek powinien pasowac do osoby ktora go dostaje. Wartosc pierscionka nie jest zbyt wazna (przynajmniej dla mnie). Liczy sie to co on symbolizuje. Moj pierscionek byl niespodzianka , moj narzeczony wybral go sam i pasowal idealnie (okazalo sie ze podkradl mi jeden z pierscionkow ktore nosialam na codzien) trafil w moj gust w 100%. Ale nawet jakby nie byl w moim stylu to i tk bylby to najiekniejszy pierscionek swiata;-) (no ale ja jestem romantyczka)...z uwag praktycznych- jesli chcecie zeby dziewczyna nosila pierscionek to nie powinien byc on zbyt wielki i powinien miec neutralny ksztalt. Moja kolezanka dostala pierscionek z diamentem osadzonym na takiej wystajacej nozce i...smiac mi sie chce bo go niemal wcale nie nosi bo : a) zaczepia nim o wszystko b) boi sie ze go uszkodzi albo zgubi..hhheehe. J jestem zwolenniczka pierscionkow bez wystajacych kamienia na \"nozce\" bo sa niepraktyczne.... to oczywiscie moja subiektywna opinia. Najwazniejsze jednak to dlaczego chcecie dac ten pierscionek i w jaki sposob go dacie. Pozdrawiam ;-)

Gość Anna23___
A na którym palcu się go nosi? bo my jesteśmy na początku poszukiwań?Pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaa..............
Ja wiem,ze to od gustu zalezy ale moim zdaniem to pierscionek "zareczynowy" powinien byc zauwazalny, a nie ze ktos zada pytanie"o jaki ladny, od taty na gwiazdke?". Oczywiscie nie mowie o tych ogromnych kolorowych oczkach naszych mam ale taki w ktorym to oczko jednak odstaje.Cena tez sie niby nie liczy (zadna nie chce byc postrezgana za materialistke ale z 300zl mozna poswiecic) Heh to moje osobiste zdanie. np. http://www.wec.com.pl/product.php/1,7/408/GORECKI-GP-85-zolte-i-biale-0-11ct-H-P1.html

Witam. Ja dostałam pierścionek z białego złota z małym ślicznym brylancikiem. Taki malutki, niepozorny. Mi się podoba strasznie. Ale wszytsko zależy od dziewczyny. Czy lubi ona złoto czy srebro, delikatne czy rzucające się w oczy itp.itd.

Gość ona w sieci
Mi też bardzo podobają się pierścionki z białego złota z małym brylantem:)

Gość wrześniówka2007
Najładniejsze tutaj to te do których linki podała Ci ochotka :) Miom skromnym zdaniem oczywiście

No ja myślę wrześniówka. Mój kochany tez mi sam wybrał pierścionek, trafił w mój gust. ale nawet jakby nie trafił, to by mi sie i tak spodobał, bo liczy się nie jak wygląda pierścionek, tylko od kogo jest i co symbolizuje

Gość drogi dyspusie
ja sama sobie wybierałam pirscionek zaręczynowy, tak wyszło... może też tak spróbuj. oświadcz się i weź jado sklepu jubilerskiego, albo weź ją do sklepu jubilerskiego i tam powiedz żeby sobie wybrała pierścionek... Mało romantyczne, ale praktyczne ale jeśli kupisz sam, to napewno od jego wyglądu będzie ważniejsze że to od Ciebie, że się starałeś i wogóle.

Ja dostałam śliczny pierścionek od mojego kochanego mężczyzny:) on wiedział co mi się podoba i trafił doskonale w mój gust.Jak chcesz coś łądnego wybrać to musisz bardzo dobry obserwatorem:) Kiedy idzisz z nią do sklepu to patrz na co zwraca uwagę a na pewno trafisz w jej gust wierze w Ciebie:)Cześć ochotka:) Rozmawiałyśmy na Twoim topiku

a ja bym nie chciała sobie sama wybrać pierścionka:) liczyłam na inwencje twórcza mojego mężczyzny i nie pomyliłam się:) jeżeli mężczyzna umie obserwować to doskonale będzie wiedział co się podoba jego kobiecie.Poza tym przecież można można mu dać jakieś znaki typu\"popatrz kochanie jaki ładny ten pierścionek\" i tyle:) a umiejętny mężczyzna to zakoduje. Właśnie jestem na \"naszym wspólnym topiku\":)też:)

Zgadzam sie z Toba Tasia. Ja mojemu zasugerowałam, że nie chciałabym pierścionka z wystającym oczkiem, bo taki juz noszę. A w gust trafił, bo wie, że lubię prostotę.