Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

moze ktos rozgladal sie ostanio za laptopami i wie....

Polecane posty

czy te oferowane w Media Marktach (np.ten ostanio reklamowany Toshiba) jest warty swojej ceny?? i w ogole lepiej kupic laptopa czy zwyklego PCta?? chyba mozna za ta sama cene miec duzo lepszego kompa. zastanawiam sie...

Gość pseudonim Maja
toshiba zawsze jest ok

Gość nietypowa dziewczyna
a wg mnie : Dell Htp asus

Gość mala lat 19
ja mam Acera 3692 i jest super cena ok 2800zl

Gość nietypowa dziewczyna
* HP miało być:P:D

Gość lia....
kilka tygodni temu dostałam na urodziny te Toshibe ktora reklamuja w media, tylko bardziej wypasiona i normalnie to moj drugi faacet ;p naprawde jest niezły!!!!! bnbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo polecam :D

Acer 3692 ale co chcesz wiedziec? moj ma wbudowana kamere, ktora mozna robic zdjecia, kamera obrotowa jest ma wejscie na karty z aparaty bluetooth byl tez orginalny windows xp i norton antywirus

Gość trefniś amator
ludzie narzekają na ekraniki szybko robią się takie "kijowe" nie są zbyt trwałe laptop jest dobry wtedy gdy masz potrzebe przenoszenia go jeśli nie to lepiej stacjonarny będzie miał lepsze parametry za tą samą kase tylko kup sobie markowy zasilacz jak będziesz chcieć skladaka bo szajs wkładają,

Jak ktos lubi sobie \"pogrzebac\" w kompie powymieniac, udoskonalac to tylko PC. Laptopik fajny bo maly zwrotny, fajnie sie filmy oglada ale nie mozna go rozbierac za bardzo :P

tzn jestem sudentka, wiec fajnie bylaby gdybym mogla sobie wziac kompa do domu. ale z drugiej strony nie jest to konieczne bo tego starego grata przewioze do domu:) wiec tak naprawde nie musi to byc komputer przesnosny. plusem jest to ze zajmuje minimum miejsca ;)

Gość fan laptopow
wydalem 2000, dolozylem 1000 i po pol roku jestem super zadowolony, mysle ze za rok tez bede, mam bardziej wypasionego desktopa z ktorego prawie wcale juz uzywam. Nastepny komputer to na pewno tez bedzie laptop.

Gość trefniś amator
podam ci parametry jakie powinien mieć laptop by był dobry i na kilka lat RAM 512-1GB Procesor 2 rdzenie obojętnie jaki najlepiej c2d grafika w zależności od tego co chcesz robić najlepiej by miała obsługę technologi zabezpieczających hdmi jak chesz oglądać filmy w dużych rozdzielkach do tego dobra matryca o rozdzielce conajmniej 1024*768 jakaś dźwiękówka integra może być

Gość zasmucona agunia
Mój chłopak kupił przed wczoraj w Media Markt Hp za 3800-full wypas.Polecam ma kamere,wbudowanego bluthuta i wiele innych funkcji-np.czytnik 5 rodzai kart, których nie mają tańsze modele np.reklamowany toshiba i do tego procesor biedny mają-celeron

Gość kundrie
ja tam o toshibie nie słyszałam dobrych opinii. za to moge z ręką na sercu polecić asusa - od roku mam toto, służy mi codziennie, napisałam na nim pracę mgr i naprawdę nie mam się do czego przyczepić. zresztą równoczesnie kupiony był asus mojego chłopaka i obydwa używane non stop- zero porblemów. poza tym, skoro ktoś robi dobre części do kompów, czemu sam nie może zbudować dobrego kompa? polecam asusa!

Gość trefniś amator
asus ma dobre części tylko drogie w stosunku do wyczynów jakie mogą zrobić nie licze tu typowych low endowych konstrukcji biurowych

Gość Info-baba
Polecam HP Pavilion

Gość fan laptopow
przede wszystkim napsz do czego laptop bedzie sluzyl - ogladanie filmow, napisanie czegos w wordzie, internet, obrobka wideo, gry (nowosci, czy kultowe sprzed kilku lat do ktorych mamy sentyment)

Gość fan laptopow
trefnis amator: a czym sa filmy HD?