Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowiczka

CLUB MED

Polecane posty

Gość wczasowiczka

Czy ktos korzystał z tej firmy??? Mają świetne oferty turystyczne dla rodzin z dziećmi ale zastanawiam sie jak to sie ma do praktyki??? No i jak najwazniejsze??? Mają w Polsce jakieś biuro czy może sprzedają swoje wycieczki przez jakies konkretne buira podróży???

Gość parisienne....fr
w fr jest to jeden z drozszych renomowanych klubow.....chyba jest ok

Gość wczasowiczka
No ja chce jechac z Małym dzieckiem i Oni jedyni mają wyspecjalizowana opiekę nad dziećmi od 4 m-cy do 2 lat... Reszta firm ma dla dzieci od 4 lat i w skutek czego mniejsze dzieci są skazane na towarzystwo rodziców, chodzenie po sklepach i siedzenie plackiem na plazy... Natomiast Club Med organizuje takim maluchom zajęcia arystyczne, nauki pływania, spacery... poza tym są w pełni przygotowani na przyjecie dzieci... bo mają specjalnie dzieciece bufety, krzeselka do karmienia, nocniki, kojce itp... Tylko nie wiem skąd zdobyć pełna ofertę tej firmy. Wiem, ze lato 2007 jest juz w sprzedaży ale na ich stronie nie ma oferty!!!

http://www.airclub.pl/turysta/club http://www.travelplanet.pl/biura-podrozy/club-med/ CLUB MED byl bardzo dlugo na pierwszym miejscu biur podrozy we Francji (obecnie zdetronizowany przez NF). Zalozony z mysla o organizacji wakacji dla rodzin w zamknietych \"villages\" tzn miasteczkach, gdyz jest tam wszystko (skleby, kasyna, dyskoteki, fryzjerzy...). Minusem jest rzeczywiste odseparowanie sie od \"reszty swiata\", wiec i utrata autentycznosci danego kraju. Jednak jesli wybierasz sie tam z dziecmi, to mozesz byc pewna, ze zajma sie tam nimi wyspecjalizowane \"kadry\" i mozesz naprawde wypoczac, a bobasy nie beda sie nudzic;) Wymyslono tam rowniez niedawno nowy sposob platnosci w formie naszyjnikow z kolorowymi kulkami, gdzie kazda kulka odpowiada jakiejs sumie pieniedzy, wiec nie musisz wciaz nosic ze soba portfela ;) :classic_cool: Zycze wiec milych wakacji ;)