Gość kontra filozoficzna Napisano Czerwiec 1, 2009 chudzi czy grubi... co za różnica ważne co w głowie i sposób bycia wygląd od razu wtedy staje się atrakcyjny. Mój facet jest mojego wzrostu ( tak sie złożyło ze jestem wysoka i konkretnej kobiecej budowy) a jest ode mnie chudszy ode mnie i na dodatek mlodszy półtora roku i co to jakaś przeszkoda? jest chudy ale jak dla mnie cholernie przystojny moze dlatego ze jego charakter mi odpowiada, wiec nie klepcie krótkowzrocznie ze chudy bleee... gruby bleee.... bo jaki by nie był przystojniak jak ma nie równo pod sufitem nic nie pomoże, a jesli jest tak idealny i ma wszystko to wybaczcie ale na co mu kobieta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Zderzacz Hadronow 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 co to za glupi temat?!:D moj chlopak ma 176 a wazy 56kg i jest zajebisty:Dma zajebiste cialko,takie delikatne,chudziutkie,bielutkie z piegami:Djest przepiekny,az nie moge sie powstrzymac zeby go nie wypiescic po tym cialku jak jest blisko mnie:Dzawsze preferowalam takich chlopcow,o takich gejowatych sylwetkach bo tacy dzialali mi na zmysly:)nigdy nie znosilam albo zwyklych,przecietnych chlopow o chlopskiej sylwetce,albo grubasow albo karkow lub pakerow,a feee:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daro31 Napisano Czerwiec 1, 2009 Ja mam 187 cm wzrostu i jestem chudy. Waze w okolicach 70 kg. Moja kobieta ma 158 cm wzrostu i wazy 44 kg. Czyli oboje jestesmy chudzi. I jest OK, jestesmy szczesliwi. O co wam chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polyamorous Napisano Czerwiec 30, 2009 Ja przy wzroście 180 ważę 66 kilo i nie czuję się z tym dobrze. Dziwne jest to, że mam powodzenie u dziewczyn i nie narzekam. Chciałbym przytyć sam dla siebie, jem naprawde dużo ćwicze ;) Mam 17 lat ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabi 1996 Napisano Sierpień 5, 2009 A co sądzicie o parach "chudy on - gruba ona"? Mnie to dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zalezy Napisano Sierpień 5, 2009 mnie tez to dziwi . a jeszcze bardziej mnie dziwi zazywanie szczuplego kolesia chudym bo to różnica jak ktos ma np 180 cm i 70 kg to wazy normalnie a tu jest wyzywany od chudzielca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agabella Napisano Sierpień 5, 2009 kobiety, odchudzajcie się!!!!!!!!!!!!! niestety coraz więcej kobiet jest grubych lub otyłych... z facetami natomiast odwrotnie! szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lucky Lucy Napisano Sierpień 5, 2009 Niczym sie nie przejmuj, gwarantuje Ci, ze sa dziewczyny, ktore uwielbiaja szczuplutkich facetow ;-) Ja na przyklad ;-D kazdy moj facet byl chudzinka i nic nie poradze na to, ze przepadam za takimi facetami. Mysle jednak, ze dziewczyn, ktorym podobaja sie szczupli faceci jest mniej, bo z tego co obserwuje, dziewczyny wola facetow o "normalnej" budowie, umiesnionych. Ale badz cierpliwy, napewno predzej czy pozniej spotkasz jaka dziewczyne, ktorej bedziesz sie bardzo podobal ;-)) Pozdrawiam! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BMI 0 Napisano Sierpień 5, 2009 A Wy jakie macie BMI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nmopijklasf Napisano Sierpień 5, 2009 gruby facet to nic strasznego ale gruba kobieta? nieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdvdv Napisano Sierpień 5, 2009 a ja mam 176 wzrostu i ważę 74,5kg przynajmniej ostatnio jakoś ale za rok to siezmieni chcę docelowo 78 wazyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna babka Napisano Sierpień 6, 2009 nie ważne ile facet waży i mierzy, ważne za to: 1) jakie ma ciało (umięśnione czy nie?) 2) jak sprawnego ma penisa i czy potrafi się nim posługiwać 3) czy jest zaradny 4) czy potrafi robić minetkę 5) czy kocha swoją dziewczynę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekspert od wszystkiego Napisano Sierpień 6, 2009 TAK JAK FACECI NIE LUBIĄ GRUBYCH KOBIET tak kobiety nie lubią chudych facetów norma to jest to! ani grube ani chude!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 180 Napisano Sierpień 6, 2009 a kogo to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrycja1985 Napisano Sierpień 8, 2009 Facet nie może być ani za gruby ani za chudy. Mój ma 180 cm i 70 kg, pięknie wyrzeźbione ciało (siłownia, basen, narty, rower) i jest dobrym kochankiem. W łózku stanowczy i odpowiednio długi. Anorektykom mówmy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Sierpień 8, 2009 patrycja1985 ..masz racje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonora ze szczecina Napisano Sierpień 8, 2009 zadbany, ogolony, ładny, proporcjonalnie zbudowany, z owłosionym torsem, modnie ubrany, opalony, umięśniony, mieć co najmniej średnio dobrze płatną pracę, mieć od 14 do 18 cm na dole, szarmancki, mieć zainteresowania (żaden klaser ze znaczkami) Współczuje przesadnie chudym facetom. Kto na nich leci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia_17 Napisano Sierpień 8, 2009 facet musi być menski a nie chudy czy gruby menski!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_Maggot 0 Napisano Sierpień 8, 2009 To co się podoba to tylko kwestia gustu. Ja uwielbiam chudych facetów, nie znoszę tłuszczu. Przyjaciółka natomiast lubi misiowatych facetów z brzuszkiem. Nie martw się, każda zmora znajdzie swego amatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość depresyjna Napisano Sierpień 8, 2009 Ja lubię chudych panów;) moj men jest szcupły ale pare lat wstecz był chudziutki i przy wzroscie 178 wazył chyba z 63 kg...no i co z tego?? ja nie znoszę panów z brzuszkiem tak samo jak mam awersje do tych miesniaków z siłowni -fuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuku kakakiki Napisano Sierpień 8, 2009 bo babka ma być chyda - tego ponoć wymagaja faceci a ja wymagam by facet miał odpowiednia wage i mieśnie a nie że startuje w wadze koguciej. I co mnie obchodzi jak on to zrobi, facetów też nie obchodzi jak robie to że jestem chuda. I tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek TMT 0 Napisano Sierpień 8, 2009 Mam 27 lat, 11 miesięcy i 4 dni i nigdy nie miałem dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek TMT 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Mam 27 lat, 11 miesięcy i 5 dni i nigdy nie miałem dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fankatomka Napisano Sierpień 9, 2009 tomek is back :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BMI 0 Napisano Sierpień 10, 2009 A Wy jakie macie BMI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tapaxm Napisano Sierpień 11, 2009 chudy jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepse Napisano Sierpień 11, 2009 lepse chude niż grube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adonis83 Napisano Sierpień 11, 2009 a ja przy wzroscie 196 cm waze 98 kg. gdyby nie moja meska geba o ostrych rysach twarzy to bylbym idealem ;) HAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 333333333333333333333333333333 Napisano Sierpień 11, 2009 a ja kocham mojego chudzielca. i tak mnie pociąga strasznie ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleksandra zniesmaczona Napisano Sierpień 13, 2009 powiedzcie mi, na prawde chcecie mieć faceta, który waży mniej od was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach