Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny Wladca

Black Power.

Polecane posty

Gość Czarny Wladca

Jestesmy najlepsi http://img172.imageshack.us/img172/7730/006kc9.jpg Biala kobieta ktora choc raz zazna milosci z czarnym panem bedzie za nim tesknic przez cale zycie bo mamy cos w sobie do krajow afrykanskich jezdza bogate amerykanki i europejki aby zaznac platnej milosci z murzynskimi chlopcami.Czesto zako@@@a sie w tych zigolakach i zabieraja do Londynu czy New Yorku.Dlaczego tak jest?Bo jestesmy najlepsi Male europejskie fiutki nam zazdroszcza.I chca sie mscic.Ale my i tak jestesmy najlepsi.Skin z malym fiutem czuje sie zagrozony widzac dumnego afrykanskiego wojownika.I skin sie pluje.Ale jest tylko lysa malpa w glanach i menelem a nie prawdziwym mezczyzna Zaliczylem ok 300 polskich kobitek ,same ladne bo jstem wybredny.Studiuje tu juz dosc dluda i lubue ten kraj.To jest tez moj kraj i moje kobiety. Oto moja historia.

Gość Dolly Haze
urzekla mnie twoja historia

Gość Czarny Władca
Wspominam mojego dziade, gdy w czasach niewolnictwa pracowal od switu do zmierzchu w pocie czola. Sumiennie i uczciwie ku wielkosci Bialej Rasy. Coz to byly za dni gdy moglismy sluzyc swoim Panom. Masze miesnie sie prezyly w sloncu, czola byly zlane potem a Bialy Pan patrzyl z wysoka na nas i usmiechem dziekowal nam za nasza nieludzko ciezka prace. A wieczoram, gdy zapadl zmrok bral Bialy Pan z czworakow moja mloda siostre do swej rezydencji aby ja ugoscic... Jaka ona byla szczesliwa gdy zarumieniona wracala do naszgo legowiska.