Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdbckjih

czy sperma dobrze smakuje????

Polecane posty

Gość sdbckjih

mam ochote sprobowac ale nie wiem czy jak juz bede miala ja w buzi to mnie nie cofnie

Gość vce
nie bardzo.

Gość vce
wiem bo sam próbowałem..

Gość vce
oczywiście swoejej

jezeli jestes gowniara to pewnie Cie cofnie bo bedzie takie \'fuuuuj\' i \'bleeee\'... :) ja tez nie uwazam spermy za przysmak ale ujdzie. nie cofa mnie, ale tez nie szaleje na jej punkcie. inna sprawa ze uwielbiam gdy facet konczy w moich ustach :)

Gość sdbckjih
no wlasnie nie wiem czy probowac bo jak mi nie podejdzie to glupio tak wypluc na faceta, jest slodka, gorzka, slona, kwasna jaka??

Gość vce
słona

Gość sdbckjih
mam 26 lat i tak sobie mysle ze jak to facetom sprawia przyjemnosc to moze warto sie poswiecic

Gość vxe
nie musisz od razu łykac całosci ..niech skonczy poza twoja jamą ustną wez odrobine na palec i bedziesz znała smak

Gość sdbckjih
dzieki, w sumie to skoro jemu smakuja moje soki jak mnie lize to mnie przynajmniej nie powinna obzydzac jego sperma nie ? :))

Gość vxe
ale ja nie wiem czy bym pozwolil lykac lasce moja sperme..

Gość agattkaaa
ja nie moge niestety zniesc tego smaku, czasem jak nie zdazylam sie odsunac (kończe ręką zawsze podczas robienia loda) i troszke łyknełam to naprawde mi wykręciło gębe, mysle ze gdybym chciala polknac wiecej to mialabym odruch wymiotny.. Wogole to jej smak zalezy od tego co partner je i pije (slodkawa-owoce, slona,gorzka-kawa,alkohol,papierosy - jakos tak mniej wiecej)

Gość vxe
podobno po pierwszym połknięciu kolejne przychodzą łatwo..To chyba tak jak z pierwszym razem..

Gość marxxx
facet nie moze pic alkoholu i palic papierosów oraz jesc ostrych rzeczy. musi pic duzo ananasowego soku, wtedy sperma jest słodka i dobra w smaku. sprawdzone i udowodnione.

Gość pyszczka
Soczek mojego faceta jest gorzkawy. Jak je owoce i nie chleje piwksa, to jest stanowczo lepszy.

Gość FOGO
Moja sperma jest gorzkawa, bardzo smaczna i wspaniale pachnie. Zapraszam chetne panie na degustacje :)

Gość FOGO
A wogole to smiesza mnie takie teksty, dobra nie dobra, jak bedziesz naprawde podniecona to bedziesz blagac faceta zeby ci sie sposcil w usta!

Gość konstacja papierek
Ja niestety mam cofki. :( A szkoda bo to bardzo podnieca mojego chłopaka.

Gość no nie mogę z wamii
miałam poprzedniego faceta który miał ochydną w smaku spermę i baardzo niemiło pachnącą, dlatego z połykiem zrobiłam mu może ze3-4 razy przez bite 2 lata bycia ze soba. teraz mam faceta, który ma przyjemną kwaskowatą spermę, w dodatku bezwonną i robię z połykiem zawsze - niam! :-) to ponoć od diety zależy...

Gość lenna ena
jak juz pisalam wczoraj sperma jest ochydna :-o i tez mam cofki :-o co do roznych facetow i roznych smakow sie nie wypowiem, bo nie mam porownania 🖐️

Ubawilam sie niesamowicie!!!! Nie ma nic fajniejszego jak czytac wasze posty!!!

Na początku jak bardzo chciałam zdobyć miłość człowieka z którym teraz jestem to połykałam teraz już tego nie robie, próbuje w tym czasie nie oddychać jak mi sie w usta spuszcza, a później wypluwam w chusteczkę, skarpetkę, albo do kibla od razu i szybko myję zęby:-D

Gość hahaha w skarpetke.dobreD

Gość Rich
jestem bogaty! Brava dla mnie:):):)

Gość vhl
moja smakuje niezle,tak samo smakuje mi moja kobieta.lubimy smakowac siebie nawzajem.i to na maxa nas podkreca.polecam 69 jeeee!!! hehe pozdro

Gość envie***
nio właśnie aa po co w ogóle łykać??...szczerze mówiąc mi trudno sobie to wyobrazić...ble ble ble...

Gość mała mery
Powiem wam ze zdecydowanie wole połnąć niż wypluwac do chusteczki. Kiedy czuję że dochodzi to wkładam go sobie cuti głębiej i po wszystkim. W ogóle wtedy nie czus samku i ma się z głowy. Jak połykam bo mi poprostu jest wygodniej połknąć niż wypluć no i wiem ze to jednak facetów kręci

Gość czarny króliczek
ja nigdy nie połykałam spermy i nie będę połykać...to jest obrzydliwe :O...i nie jestem jakąś gówniarą,jestem kilka lat po ślubie