Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Słoniowata

MÓ CHŁOPAK NIE POZWALA MI JEŚĆ I KAŻE MI SIE CIAGLE ODCHUDZAC

Polecane posty

Gość
pozegnaj go bez powazania

wlasnie zrobilas z niej grubaske i tak my inne grubasy mowimy ze ona nie jest gruba a ty pewnie wazysz 20 kilo i myslisz ze jestes najpiekniejsza jak bylam chuda to boga prosilam o to zeby przytyc a nie wygladac jak patyczak jak to zawsze wszyscy mowia raz kopniesz a sie rozleci

Gość klementyna cud dziewczyna
ja też tak miałam, probowałam wszsytkiego teraz mój luby jest kilkaset kilometrów ode mnie i jak przyjeżdża to tak mnie kocha - całą, a jest mnie więcej niż kiedys :-) a jak dowalał mi to ja jemu, łatwo to on ze mną nie miał. ha!

Droga Miss ( na pewno nie słoniowata), wiem, że będzie Ci ciężko, ale chyba najlepiej postąpisz, jeżeli go rzucisz...

ja mam szczescie ze moj facet tez ma swoje kg :) zreszta tak jak lasek tak facetow tez nie cierpie chudzielcow dla mnie facet musi byc meski i duzy moze nie 150 kg ale musze miec pewnosc ze jak usiade mu na kolana to nie bedzie jeczec a wlasnie twoj facet jaki jest w budowei? bo jesli chudy to mozesz mu rownie dobrze powiedziec ze wolalabys zeby on troche przytyl i byl bardziej meski ! a nie chucherko

Gość klementyna cud dziewczyna
nie słuchaj rad o rzucaniu, bo to zawsze najłatwiej - jeśli go kochasz oczywiście. popracuj nad nim i nad waszym związkiem

ja uwazam ze jak kobieta jest fajna to nawet z nadwaga wyglada dobrze wystarczy o siebie zadbac i byc pewna siebie :D

rany boskie !!! co za facet !!! jesli jest blondynem powiedzialabym mu \"wiesz co kochanie przefarbuj wlosy na braz bo ja wole ciemnych facetow\" ;)

Kiedy moj facet mnie poznal to wygladalam naprawde sloniowato, mialam 10 kg wiecej niz teraz, a mimo wszystko nigdy nie pisnal mi ani slowka o tym, ze powinnam schudnac, kochal mnie taka, jaka bylam. Tak samo kocha mnie w tlustych wlosach, rozciagnietej koszulce i z wysypka na twarzy, bo kocha MNIE ze wszystkim co mam.

Gość beznicka
moj facet mowi ze facet nie pies na kości sie nie rzuca ... absolutnie wybija mi z głowy wszelkie pomysły odchudzania .. jakie mnie czasa nachodza .. akceptuje mnie taka jaka jestem i wrecz sie cieszy jak normalnie jem a nawet wiecej .. bo mowi ze mu wtedy z motylami nie odlece ;)

Gość Miss Słoniowata
On jest normalnej budowy, jakby spojrzeć na niego z boku to z pewnością nie jest topmodelem, ale ja mimo tych wszystkich przykrości i8 upokorzeń jestem w nim nadal szaleńczo zakochana i nie chciałabym w nim niczego zmieniać :(

Gość Miss Słoniowata
enamorada- ogromnie Ci zazdroszczę. Od pewnego czasu przy nikim nie czuję się tak nieatrakcyjnie i niepewnie jak przy nim. Jak mi gdzieś wyskoczy pryszcz to z obrzydzeniem mowi mi, zebym coś z tym zrobiła, bo nie może patrzeć- a wypatrzy na prawdę każdą malusieńką krostkę :(

dokladnie moj facet lubi moje kg teraz mi sie np przytylo przez hormony a on mimo wszystko nic nie powiedzial dopiero jak ja zapytalam co o tym mysli topowiedzial ze to dla niego bez znaczenia wiem ze woli mnie troszke chudsza bo ja siebie tez ale nigdy mi tego nie powiedizal

wiesz co...wagi nie zmieniaj ale faceta na lepszy model...kiedys moze byc tylko gorzej..

o boze to przeciez jakis potwor !! naprawde sorry ale on jest tragiczny co ty mozesz zrobic na to ze ci pryszcz wyskoczyl !! ja pierdziele !!!! naprawde pogadaj z nim bo przeciez on nie moze cie tak traktowac wiem ze milosc wszystko potrafi zaslepic ale musisz tez walczyc o swoje !

On chyba jest stuknięty. A co by było, gdyby Ci się coś stało, np. miałabyś jakąś bliznę dużą i widoczną, to co? Kazałby Ci iść na operację, czy by Cię rzucił? Nie marnuj się dla niego, to jest straszne co on Tobie mówi...

kiedys bedzie tak na zmarszczki gadal?? dziewczyno szkoda twojego czasu i zdrowia na durnia!! ja mam okropna cere i pryszcze, mam troszke sadelka na brzusiu, a mimo to moj mnie uwielbia i nie narzeka.....

Pokaz mu, ze sa faceci, ktorym sie podobasz. A jak Ci jeszcze cos takiego powie to zasmiej mu sie w twarz i powiedz, ze jak sie nie podoba to mozesz sobie znalezc kogos, komu sie podobasz. Choc wydaje mi sie, ze ta sytuacja jest beznadziejna i ze dlugo nie pobedziecie razem. Co Ci tylko wyjdzie na dobre, nie daj sie wtlamsic w kompleksy 🌼

Gość quchta
ale to bzdura , zmien faceta

porozmawiaj z nim delikatnie o tym.powiedz mu tak jak nam....ze czujesz sie przy nim malo atrakcyjna itd.jesli trudno Ci zaczac o tym rozmowez nim...to mam dla Ciebie plan: nie sypiaj z nim przez jakis czas,jesli bedzie mial ochote, wymiguj sie.powtarzaj ze nie dzis, ze sie zle czujesz,ze ma okres itd.po ktoryms tam razem zapyta o co chodzi....wtedy mu powiedz.zobaczysz zrozumie ze robi blad,jesli ma jaja powinien cie przeprosic!!!

Gość Miss Słoniowata
Chciałabym go rzucić w cholerę, ale go kocham i nie potrafię. Chyba jestem za słóaba- w końcu przegrywam nawet walkę z czekoladą :( Dlaczego kobiety (tu mój przykład) pozwalają się tak traktować i są nawet taki które wybaczaja notoryczne zdrady, bicie itp? Kiedys byłam inna, ale teraz wstydzę się spojrzeć sobie w oczy, bo wiem że wybaczyłabym Mu wszystko :(

Gość quchta
ale to bzdura , zmien faceta

Gość Miss Słoniowata
ona...82, próbowałam wiele razy, on przepraszał, mowił, że się zmieni....., a za tydzień było znowu to samo: czy wiesz ile to ma kalorii? , o tej porze jesz??, wiesz, że Cię, kocham, ale te 10 kg, mogłabyś wreszcie zrzucić!!!

Miss Sloniowata......jesli Ci zalezy to przekonaj sie czy jemu takze.na Twoim miejscu zaczelabym go olewac,tak zeby nie byl Ciebie pewny! moze w koncu zrozumie ze zle robil! i zacznie cos robic! powiem Ci ze takie lekkie olewanie dziala w zwiazkach! poolewaj go troche, moze to cos zmieni:)niech zrozumie,ze Ciebie moze miec kazdy nie tylko on,ktory jeszcze bedzie kazal na wlasne zyczenie walczyc z waga i prycholami na twarzy!!!

Hmmm... wydaje mi sie, ze jestes w toksycznym zwiazku, a wtedy pewnosc siebie bardzo podupada, uzalezniamy sie od drugiej osoby i bardzo trudno sie z tego wydostac... Wiem dokladnie jak to jest, bo tez kiedys dawalam sie upokarzac, chcialam wierzyc, ze bedzie lepiej i nie potrafilam bez niego zyc... Ja mialam jednak uproszczone zadanie - to on mnie zostawil. Moze powinnas poczytac jakas ksiazke o toksycznych zwiazkach, ktora doda Ci otuchy i pokaze, ze nie jestes odosobnionym przypadkiem?

ja mialam tak samo na wszystko przymykalam oko nawet ze sie umawial ze swoja byla i bylam rownie glupia i zapatrzona mimo ze nie kochalam go ale bylam tak zauroczona ze cale szczescie ze mnie zostawil zawsze sie boimy zostac sami teraz sie ciesze ze zostalam bo dzieki temu mam teraz kochanego faceta ktorego kocham jak nigdy :) dla niego bym wiele zrobila ale on dla mnie tez i to jest to

Schudnac te 10 kilo??!!! No niezle. Jak ja wazylam 54 kilo przy wzroscie 172, to wszyscy mowili, ze wygladam jak smierc:O