Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmm...

Jakie krowki sa najlepsze?

Polecane posty

Gość ja rowniez
cos Ci wcielo:D:D:D

nie gadać :P leżeć żeby się dobrze trawiło :classic_cool: i nie denerwować się przypadkiem bo potem nic tylko tematy na zdrowiu i urodzie o wrzodach trzeba będzie przyswoić:classic_cool: miałam iść w sumie spać ale chyba jeszcze pobuszuje po necie w poszukiwaniu płyt ;)🖐️

Gość __ maruda
sorry:D kot mnie trącił:D To Ty nie graj w kompie :P tylko idż na jakąś piłkę halową !!!:D

Gość ja rowniez
no fajnei ze jestes moze cos wspolnie jeszcze skonsumujemy:D:D:D no zagrajcie ze mna nie badzcie takie uparte osly:P(krowy):D:D:D:D

Gość ja rowniez
nic sie nie boj z kondycja u mnie ok;) a w pilke nie moge grac bo mam zepsute kolano czekam az wroci do normy

Gość __ maruda
noż przecież baran jestem:D:P

Gość ja rowniez
no faktycznie;) masz jeszcze troche tego salami:D:D:D

Gość ja rowniez
na pewno On dlatego go tak molestujje po nocy:P:P:P

Gość __ maruda
Ty o tym zepsutym kolanie to marudzisz od pół roku:P Samo Ci się ma naprawić:D ?

Gość __ maruda
no jasne ,że facet:D!!!

Gość ja rowniez
no bo juz mnie boli z dwa miesiace a naprawi sie samo jak go bede oszczedzal juz tak wiele razy mialem;) czasmi to nawet pol roku trwalo;) daj juz spokoj temu biednemy kotu niech sie pilka pobawi w koncu imie zobowiazuje:D:D:D:D

Gość ja rowniez
no widze ze czytalas topic pewien tylko sie nie ujawnialas:D:D:D:D chyba ze mialas jakis czarny nick wiec sie przyznaj zanim zaczne strzelac ze bylas tomkiem np:D:D:D

Gość __ maruda
to raczej on nie daje mi spokoju:D Zachowuje się jak pies:D:D:D Poważnie ,nikomu sie nie da nawet dotknąc i jest o mnie strasznie zazdrosny:D Na wszystkich warczyi fuka:D:D:D

Gość ja rowniez
rozpieszczony kot:P to co Ty z nim robisz jesli jest zazdrosny:D:D:D:D:D???

Gość __ maruda
nie rozumiem pytania:P:D

Gość __ maruda
muszę zmykać ,więc jeszcze raz : dobranoc .Siedżcie sobie , ja jutro muszę coś pozaliczać :P 🖐️))

pa 🖐️ miłego zaliczania:P seba pewnie biega po krakowie za łóżkiem :D a ja sie gubię:O trzy okna wypchane na maksa pootwieranymi kartami...co znajdę jakąś płytę którą chce to jak szukam linka do niej trafiam na kolejną ciekawą i kolejna i kolejna i jest ich już tyle....😭

Gość ja rowniez
no tylko uwazaj na to zaliczanei bo jeszcze ktos Ciebei zaliczy:P:P:P:P i kosmatych snow 🖐️🖐️🖐️ krowka widze ze wzielo Cie na sluchanie

sebaa nie wzięło, u mnie to jest normalne, non stop szukam czegoś nowego, mogą być też starocie - ale nowe dla mnie, czegoś co będzie krzyczeć do mnie i będę się mogła tym katować kilka dni :D bez muzyki jak bez wody...

Gość ja rowniez
powiedz co lubisz to Ci podesle jutro moze cos bedzie Ci odpowiadalo

Gość ja rowniez
wysle Ci cos na kazda litere alfabetu:D:D:D:D a Ty sobie cos wybierzesz:P tylko powiedz co lubisz jaki gatunek albo jakies przyklady

oj ciężko tak odpowiedzieć bo chyba wszystko :D tzn w każdym z gatunków znalazłam coś co mi się spodobało, może nie całe setki utworów no ale jakieś pojedyńcze perełki są no ale głównie to chyba chillout, jazz - bardziej smooth niż clasyczny, pop - ale tu jestem wybredna:P trochę elektrycznej - ale tak samo jak z popem:D poezja spiewana, rock...też wybredna jestem :D dziś pół dnia buszowałam po klasycznej, jakoś mnie na nią rzuciło ale z moją wiedzą na jej temat ciężko mi znaleźć coś coby mi siadło:O w ogóle chyba jakoś na fortepian mnie wzięło :P obczaiła własnie kilka płytek wokal plus fortepian - mam nadzieję że nie okażą sie jakimś spamem:O

Gość ja rowniez
oj to ciezko mi bedzie cos znalezc bo ja glownie rockiem dysponuje:P ale zobaczymy