Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmm...

Jakie krowki sa najlepsze?

Polecane posty

Gość __ maruda
w takim razie też Ci zezwalam:P tym bardziej ,że masz większe możliwości :D:D:D:D

Gość __ maruda
ja zawsze jestem miła ;) podobno mam wielbicieli :D więc z czegoś to musi wynikać:P:D

Gość ja rowniez
no ale jak zauwazaylem ty tylko dla nielivcznych jestes mila i niestety ja sie do nich nie zaliczam dla mnie to chyba jestes najmniej mila z calego fprum:P

Gość __ maruda
tym razem ja zaliczyłam:P chociaż mam już dość:D:D Troche za dużo :O

Gość __ maruda
to samo mogę powiedzieć o Tobie:P

Gość ja rowniez
no uciekaj lepiej do spanai bo jak zasniesz to dopiero Cie pozaliczaja:P:P:P

Gość __ maruda
już leżę nawet ;) Uciekam :D (na razie niezaliczona) (((🖐️)))

Gość ja rowniez
ja jestem dla kazdego tak samo mily no moze z wyjatkiem amanta i paru innych dziwakow i wrozek:P

Gość ja rowniez
hej spij dobrze i nie daj sie tam na tych zaliczeniach:P 🖐️🖐️🖐️

Gość ja rowniez
i nie podgladaj mnie wiecej:P

Gość ja rowniez
z tym krakusem to przegialas:O hjak zawsze musisz chamskim akcentem zakonczyc :P:P:P

Gość __ maruda
I kto tu jest chamski:O / Ja tylko grzecznie spytałam:P Przeproś mnie natychmiast!!!

Gość ja rowniez
nie wiem za co ale w ramach wyjatku Cie przeprosze:P

Gość ja rowniez
i do spania:P

Gość ja rowniez
marudo:P i podgladaczko cudzych ka[pieli i lodowek:P

Gość __ maruda
a już myślałam,że się nie doczekam:D Gdybym przez Ciebie nie zaliczyła :p to sam byś musiał to zrobić:D:D:D 🖐️ p.s. i jak ja usnę taka niezreanimowana:P ?

Gość ja rowniez
no usniesz tylko oby nie na zawsze:P:P:P no ja juz zapomnialem jak sei zalicza:D:D:D:D:D:D no masz reanimacje 1 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 2 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 3 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 4 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 5 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 6 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 7 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 8 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 9 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 teraz to musisz ozyc:P:P:P:P:P

Gość ja rowniez
teraz to juz krowka nie wejdzie na topic trzeba szybko przewinac strone bo ja zemdli:D:D:D:D:DD:

Gość __ maruda
jednak umiesz:P:D Teraz to wcale nie usnę :D:D:D:D:D:D To dla mnie za duży szok!!!! Ale dziękuję ;) 👄 (((🖐️)))

Gość ja rowniez
usniesz usniesz:P

Gość ja rowniez
za uratowanie zycia sie nie dziekuje:D:D odwdzieczysz sie jak dostane zapasci:P

Gość ja rowniez
z braku snu

W dużej mierze zależy od tego, czy krówka jest w ogóle świeża. Jak masz cukierka, który lezy pol roku w sklepie, to ciezko to z przyjemnością zjesc. Takze glownie chodzi o swiezosc. Powiem Ci, ze wczoraj kupilam w polomarkecie, bo widzialam ze mają w gazetce. Cena bardzo dobra i na pewno nie są stare, także warto kupić :)

Gość gość
WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!! WON żałosna spamówo GÓOOWNO srajetu!!!

Gość Ada94

Ja polecam Krówki Zatorskie! Ostatnio kupiłam je w Biedronce, nie miałam pojęcia, że są produkowane niedaleko mnie.. Są idealne! Firma produkuje je z SAMYCH NATURALNYCH składników, od LOKALNYCH dostawców. Dla mnie hit! Nie wiem jak Wy, ale ja bardzo doceniam takie rzeczy 🙂