Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bic

instrukcja obsługi do płyty głównej

Polecane posty

Gość bic

czy ktoś wie gdzie znaleźć a może by mi podesłał? chodzi mi o płytę główną do zwykłego peceta, bo nie wiem jak podłączyć kabel od resetu błagam!

Gość ja rowniez
podaj model plyty to Ci przesle

Gość bic
w sumie dobre pytanie, idę znaleźć odpowiedź

Gość bic
widzisz, z imbecylką rozmawiasz, a odłączył mi się kabel i nie mogę komputera włączyć, więc za pomoc będę niewymownie wdzięczna, już dziękuję wogóle za zainteresowanie ale... nie wiem czy to model: w każdym razie doczytałam się: GA-7VASFS to nie to?

Gość bic
jakbyś mógł/mogła, wrzuć mi instrukcję na d.alexa@gazeta.pl , bardzo proszę (tylko jak ja się odwdzięczę?)

poza tym obok tych pinow jest oznaczenie malymi literkami powinno byc reset sw;)

Gość bic
mam reset sw na klocku spajającym dwa kable, to ta część którą muszę podłączyć do płyty... OK, to wiem, na płycie też powinno być reset sw?

Gość bic
hmmm... na bardziej wyczerpujące informacje nie mogę już chyba liczyć, gorąco dziękuję! z tym pilniczkiem mi nie wyszło ale spróbuję rano i do rana może rozgryzę instrukcję jak mi się nie uda, będę na długi czas pozbawiona normalnego komputera, z telewizją i innymi mediami, w tym z telefonem, a to ból... więc mam motywację kochani, bardzo dziękuję dam znać jak mi się udało i może jeszcze zaapeluję o pomoc :( (ale jakbym dostała instrukcję na mail, bo teraz z pdf walczę... to byłoby cudownie, choć wiem że proszę o dużo)

dobra wysle CI i przeczytaj a raczej ogladnij 11 strone gdyz po co mam pisac co i jak jak tam mass dokladnei narysowane co gdzi ema byc;)

Gość bic
bardzo dziękuję! :***

Gość bic
Odświeżam temat żeby podziękować serdecznie osobom które mi podpowiadały i deklarowały pomoc, a w szczególności Sebie, od którego dostałam instrukcję a nawet program żeby ją otworzyć (miałam jakiegoś kulawego Acrobat Readera, jak się okazało). Dzięki Wam od wczoraj, po moim drugim podejściu, działa mi komputer i mam znowu łączność ze światem. Dziękuję za przychylność i starania. Sebaa, jesteś wielki!