Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swinska

nie moge juz i dlatego

Polecane posty

Gość swinska

przyznaje ze jestem nieuczciwa osoba gdzie sie nie pojawie robie ludziom swinstwa i mieszam tak naprawde nie wiem dlaczego tak sie dzieje dlaczego tak postepuje, chcialbym to naprawic i byc kims z kim sie spedza milo czas i przyjemnie a jednak tak nie jest cale moje zycie to tylko klamstwa i obluda czy ktos moze wierzyc ze chcialbym sie zmienic i ze bardzo cierpir z tego powodu? prosze o odpisy jak mozna zmienic i naprawic cos co jest zepsute czy zasluguje na chanse?

Gość Wielokrotne morderstwo
Podajmy sobie dłonie, koleżanko. I mi się zdaje często, że lepiej by było dla wszystkich, gdyby mnie na tym świecie nie było.

Gość idzcie sie leczyc

Gość A jaka jest przyczyna
Przykro mi ale wymiękam. Nie dam rady z Tobą. Faktycznie zachowujesz się jak 4-latek, któremu należałoby się porządne lanie!!!!!!!!!!!

Szkoda ręki, moja droga. Mi nie pomoże a Tobie prawica spuchnie od lania.

Gość swinska
no tylko ze ja nikogo nie zamordowalem, nic mi nie wychodzi ani w zwiazkach ani w przyjazni caly czas tak jest ze nie potrafie w to uwierzyc ze inni tesz maja cos dobrego o mnie do powiedzenia to tak jak bym byl opentany ta mysla caly czas mysle ze ktos mnie obgaduje i gada zle i dlatego podejrzewam wszystkich i zaczynam klamac i mieszac wszystkim i psuc ich szczescie po to aby zablysnac bo inaczej nie potrafie i chociaz wiem ze to nie tea droga nie potrafie inaczej nie wiem jak zablysnac i bys interesujacym bez tych klamstw i bez psucia innym , napisz cos o sobie co ty masz na sumieniu

Gość swinska
a moze ktos mi da rade jak zaczac od nowa na spokojnie, jesli chodzi o psychologa zaczelem leczenie ale jak narazie nie wiele ma skutku, nikt mi nie wierzy ze ja sie chce zmienic. smutno mi mam siebie dosc.

Ja także nikogo nie zamrodowałem, w sensie osoby. No, może siebie - parę razy w życiu, więc chodzi raczej o samobójstwo, czyli Selbstmord, mówiąc nieco bardziej kwieciście. Osób nie zamordowałem. Zamrodowałem nie jedną rzecz i nie jedną sprawę. :-) Dzisaj z rana zamordowałem kilka spraw. Tak ze trzy sprawy.

Gość wygladasz mi na
moja ex kolezanke. A co takiego ostatnio przeskrobales?

Gość wiesz co.....
a moze tak Selbstmord by ci pomogl ? :)

No sprawwy pomordowałem. Z zimną premedytacją. Poucinałem im głowy, czyli zdekapitowałem. Wiesz, jakie to uczucie, mordować z premedytacją?

Gość swinska
juz calkiem zgubilem rachube nie wiem czy rozmawiasz ze mna czy z morderca

Nie sądzę. Poza tym ja nie mam skłonności samobójczych. Jeszcze muszę odebrać resztę od życia.

Rozmiawiam ze sobą przede wszystkim. Po cichu zdarza mi się to bardzo często. Dzisiaj mi się zebrało na rozwowę ze sobą w obecności świadków. Taka masochistyczna przypadłość.

Gość swinska
wiesz co wielokrotne morderstwo ja przynajmniej sie przyznaje do tego co robilem i mam powazny zamiar to zmienic bez zartow ale z toba nie mam pojecia albo robisz sobie zarty bo nie rozumie tego co piszesz albo jestec w garnek mocno walniety.

Jak Cię czytam to, aż się trzęsę. Powiedz mi dlaczego tak się pastwisz nad sobą? Po co Ci to? Jesteś w dołku, więc chcesz zdołować się jeszcze bardziej. Jest to normalne i naturalne ale chyba już wystarczy?

Gość swinska
jesli chodzi o mnie to bylem i jestem jeszcze nadal zazdrosny o czyjes szczescie bo ja go nie zaznalem i dlatego psuje wszystko ale to jest tylko i wylacznie moja wina i pracuje nad tym i wierze ze ktoregos dnia beda rezultaty trzeba byc ze soba samym szczerym i nie obwiniac innych wtedy mozna cokolwiek naprawic tak mysle.

Wszystko w jednym. Kumulacja. (Choć raz się człowiekowi zdarzyła kumulacja - więc na brak szczęścia nie wypada narzekać :-). Wszystko na raz: chory rozum, i żarty (żarty chyba jednak nie), i przyznawanie się. I co z tego, że przyznawanie się?

Nie, nie. Ja się nie pastwię nad sobą. Ja wychodzę z dołka.

To się od siebie nieco różnimy. Ja nie jestem zazdrosny o czyjeś szczęście. Wręcz odwrotnie. Ja szczęścia komuś tam życzę i sekunduję na drodze do niego. Choć teraz należałoby chyba już użyć czasu przeszłego. Nie, nie przeszłego - zaprzeszłego.

Gość swinska
muwie tu o sobie ze spierdolilem innym a przedewszystkim sobie wlasne zycie i teraz to jest moja kara za to wszystko to wlasnie te sumienie co zzera ale to sygnal ze jeszcze zyje i mam nadzieje i szanse to naprawic nawet jesli bylyby to ostatnia kiedys kazdy z nas nauczy sie na bledzie . jesli ty nie masz wyrzutow sumienia z tego co zrobiles komus to bardzo mi przykro ale chyba nie zasluzyles na ta szanse i chyba lepiej dla ciebie i innych jak przestaiesz istniec.

Wiesz co? Kolego? Życzyłbym najgorszemu wrigowi takich wyrzutów sumienia, jakie mnie gnębią. Taaaa, zapewne, jestem zwyrodnialcem. Rozejrzyj się gdzie za jakim drzewem i porządnym sznuem. Węzeł szubieniczny zawiąże sam. Ostatecznie umiem wiązać węzły - jestem przecież żeglarzem.

Muszę Ci powiedzieć, że chyba pierwszy raz na kafeterii zafacynowała mnie tak czyjaś osobowość. Przypominasz mi kogoś... Kogoś kto pisał dokładnie tak, jak Ty. Ale muszę Ciebie zmartwić wyleczysz się i odbijesz od dna :D

Gość swinska
to nie rozumie co cie tak dreczy powiec po prostu co takiego zrobiles oczysc dusze bedzie ci lzej, myslisz ze mi bylo latwo sie do tego co ja zrobilem przyznac ? potrzebowalem pare lat , no powiedz co cie tak dreczy? i tak zostaniesz anonimem

Do następnego razu. Chyba że do następnego razu nie dożyję. W sumie, to ja już nie chcę następnego razu. Mam dość tych razów. Chcę do lasu.

"Muszę ci wyznać", że słyszałem już parę głosów o zafascynowaniu moją osobą. Proszę, nie gniewaj się, ale to troszkę stało się nudne. Poza tym? Co z tego wynika oprócz kolejnej biedy?

Ja nie jestem anonimem. A dręczy mnie po prostu dręczenie :-)

Gość swinska
ach tam nawijasz jak nawiedzony, daj mi spokuj mam wlasne problemy , aproppo skoro myslisz ze samobujstwo to ucieczka to sie mylisz poprostu jestes thurzem i nie chcesz niczego zmienic i nie chcesz byc szczesliwym to moje zdanie.

Gość swinska
pomysl ze jak sie nie uda i zostaniesz kaleka to boli

Gość swinska
albo ja nie rozumie co ty tam piszesz sarki ale nie rozumie o co chodzi.