Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytałam pierwszy raz

młoda samotna mama czy ma szanse na nową miłość???

Polecane posty

Jacek... to było okropne !! kazdemu mogło sie to przytrafic i pomysl ze rownie dobrze moglo byc tak z Tobą jak byles mały... "cudzy bachor" !!!!!

Gość Autorko topiku
Dzien dobry wszystkim :). zapytalam, jesli 1982 to data urodzenia, to autor powyzszego postu sam jest bachorem ;)

Gość sssssssssssssss
dzien dobry:)

Gość agnieszka0303
Czesc wszytskim.Moja corcia spi wlasnie.

Gość agnieszka0303
Jak dla mnie niektorzy udzie dziwnie podchodza do zycia. Jak mozna nazwac dziecko "cudzym ba.....) dla mnie to jest wstretne i okrutne.Tym bardziej ze ono sie na swiat nie pchalo. Jak tak na to patrze to nie taka przyszlosc chcialam ,a juz napewno zeby moja corka wychowywala sie bez ojca.Nie moja wina ze on sie nagle wycofal.Dlaczego??????????? Nie wiem Byc moze sie wystraszyl,przeroslo go to,moze mial inne plany ale nie dziecko..........nie wiem i chyba sie nigdy nie dowiem dlaczego tak jest.A tym bardziej ze mi bardzo zalezy zeby mala utrzymawala jak najlepszy kontakt z ojcem mimo tego ze akurat w mojej sytuacji jest bardzo daleko.

Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie byś ułożyła sobie jeszcze życie tak jak chcesz... wystarczy troszkę cierpliwości a pewnie znajdziesz tego jedynego...:) powodzenia

Gość agnieszka0303
Dziekuje bardzo:) staram sie nie tracic nadzieji choc wiem ze mezczyzni boja sie takiej odpowiedzialnosci i do tego jeszcze kiedy dziecko nie jest ich.

Gość sssssssssssssss
:) hej agniecha

Gość Autorko topiku
Widze towarzystwo sie zbiera ;) Witajcie SSSSS i Agnieszka 👄

Gość sssssssssssssss
no hej autoreczko.. cos zniknełas:)

Gość anaaax
Ja mam 23 lata i jeszcze nie mam dzieci, ale piszę, bo jesteście fajne babki i życzę Wam powodzenia. Pozdrawiam!

Gość ssssssssssss
a dzieki Kobietko i wazajemnie jak najbardziej wszystkiego naj:)

dziekuje Wam ze przyszłyscie dzis :) niestety ja z Wami sie minełam i nie moglysmy popisac :) moze jutro sie uda :) zapraszam inne osoby do wypowiedzi i mezczyzn tez :))

Gość agnieszka0303
Cos widze nie mozemy zgrac sie w czasie a szkoda tak jak juz owilas moze jutro sie uda:)

Gość tez jestem
samotna mamusia z dzieckiem. na codzien pracuje potem zajmuje sie dzieckiem i tak na okraglo. jestem sama od 2 lat. nie mam zadnego kontaktu z ojcem dziecka, poniewaz okazal sie takim draniem ze lepiej bylo wrocic do rodzicow niz meczyc sie z nim reszte zycia. nie intersuje go nikt i nic poza nim samym. chcialabym bardzo poznac kogos kto pokocha mnie i moja corcie, corka jest calym moim swiatem, jest i bedzie dla mnie najwazniejsza. na ogol nie mysle o zwiazaniu sie z kims, ale sa takie chlwle ze wpadam w psychiczny dolek. wtedy chcialabym sie do kogos przytulic, podzielic smutkami i radosciami. mysle sobie czy to mozliwe. mam wrazenie ze juz nie potrafie z nikim byc...

Gość Jacek1982
no wiec to bez sensu zeby facet wiazal sie z laska ktora juz ma kogos na glowie ;p

Ciekawe tylko co się stało z facetem, który zostawił tego \"kogoś\" na głowie kobiety? Stchórzył, bał się odpowiedzialności? Też taki będziesz, zrobisz dzieciaka i zwiejesz? W taki właśnie sposób pojawiają się samotne matki, jakbyś nie wiedział.... Powiem ci tylko jedno, \"większość\" samotnych matek ma inne, bardziej dojrzałe spojrzenie na życie po urodzeniu dziecka. Każda samotna matka ma szansę na nową miłość i być kochaną razem z dzieckiem, jeżeli potrafi dostrzec w swoim otoczeniu odpowiedniego partnera. Niestety, raczej nie będzie to piękny książę z bajki (tacy mogą mieć pełno kobiet wolnych, bezdzietnych), ale wśród pozostałych można znaleźć fantastystycznych facetów, którzy potrafią kochać kobietę i jej dziecko. Ze swojego otoczenia znam kilka takich par i są szcześliwe.

Gość Autorko topiku
Dzien dobry :) Ten Jacek..... kazda kobieta marzy zeby miec takiego 'prawdziwego' faceta jak on :D:D:D

Gość Autorko topiku
sss, witaj kochana, wiem, wiem, mnie tez sie podoba jego styl bycia :D.

witam Was serdecznie :))

Jacek jeszcze nie wiesz co to zycie... chyba jestes egoistą !! bo wnioskuje z tego co napisales ze niechcial bys sie dzielic swoja kobietą z dzieckiem... głupota !!

mam wrazenie ze coraz wiecej bedzie takich kobiet, moze jest ich duzo tylko niektore boja sie jeszcze mowic o tym... lub meczą sie w "toksycznym zwiazku"...

az czasami przykro sie robi jak czyta sie takie wypowiedzi... ehh... ale to tylko zycie... a moze "az"

Gość sssssssssssssssss
tacy ludzie tez musza zyc..inaczej strasznie nudno by było;)

no kobietki... zaniedbujemy nasze przyziemne sprawki :) a jak wasze pociechy??

czesto sie zastanawiam ... gdzie takiego faceta spotkac, poznac... kiedy to nadejdzie :)

Gość Autorko topiku
Witaj Zapytalam pierwszy raz :)

Gość agnieszka0303
Moja pociecha wlasnie spi choc dala mi niezle popalic dzisiaj.Ma poprostu ciezki dzien jak jej mama niestety.I jeszcze dzisiaj ksiedza po koledzie mamy......chociaz akurat moj ksiadz jest naprawde fajny.Ochrzcil mi dziecko bez problemow tydzien poi porodzie bo niestety zycie mnie do tego zmusilo.Ale wyrozumialy jest .....chociaz jeden mezczyzna :) spoko A tak w ogole witam serdecznie wszystkie smotne i niesamotne mamusie oraz tatusiow i nietatusiow

zapraszam wszystkie do wypowiedzi :)) piszcie jakie mialyscie przejscia i w ogole...

Gość sssssssssssssssss
moja pociecha to w przedszkolu sie bawi:) a dzis na zakupy dziemy bo bal maskowy sie kroi;)