Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foxxy

ZADOWOLENI bylibyscie z takiej pracy-------------------------------

Polecane posty

pracuje w firmie prywatnej i zajmuje sie prowadzeniem spraw firmy a konkretnie karami, czyli przyjmowanie ludzi, wydawanie dokimentów, wypisywanie swiadectw pracy, umów o prace, zawoze faktury do ksiegowego, pisze rózniste podania. moge przyjezdzac w zasadzie na ktora chce do pracy zdecydowałam ze od7-15 zeby byc wczesniej w domu. czesto wychodze ok 14 bo nadarmo siedziec to tez nie interes. pracy jest mało moze na kilka dni w miesiacu poza tym siedze i nic nie robie. jestem zatrudniona ma cały etat oczywiscie za najnizsza, ale kto dzis da ci wiecej, zobaczymy ma byc podwyzka za 2 mies. praca jak marzenie a mnie szlag trafia z nudów czasami. nikt mi nie patrzy na rece, nikt nie kontroluje co i dlaczego,.

Gość tak czy inaczej
nie wiem musiałabym spróbowac

Gość kolezanka Foxxy z pracy
wiem wiem a po godzinach dorabiasz jako Foxy Lady. zdaje sie ze do Twoich obowiazkow jest tez wozenie starych papierzysk na skup makulatury. oraz trzepanie workow po cemencie. praca papierkowa - super. gratulacje.

napisz to jeszcze raz bo strasznie pomieszałas, ty tam pracujesz, gdzie to jest

Gość ahjklp
mało pracy, mała płaca, a genralnie +-8h masz dziennie zajęte, ale z drugiej strony pewnie potrzebujesz być wcześniej w domu, bo masz dzieci, więc to jest ok, a grosz zawsze jakiś wpadnie i nie masz poczucia, żę siedzisz tylko w domu.