Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błądząca

Zauroczenie facetem z dyskoteki...

Polecane posty

Gość błądząca

Jest już wtorek. W piątek byłam na dyskotece, poznałam fajnego faceta i powiedziałabym, że się w nim zakochałam, ale to nie możliwe - chyba. Jestem w stałym związku (niezbyt teraz szczęśliwym) i nie mogę przestać myśleć o tamtym. Czy to minie, czy go szukać, może zaproponować mu przyjaźń, może odczekać???

Gość błądząca
czy może ktoś za mnie podjąć decyzje... nie była by wedy moja wina. :)

Gość Emma Kirkby
Ja mógłbym. Mam dzisiaj natsrój, że mógłbym każdą sprawę zamordować. Podejmuję się - dam upust mojej krwiożerczości, a Ty zachowasz czyste konto na sumieniu.

Gość błądząca
to dawaj co robić?

Gość Emma Kirkby
A skąd przekonanie, że ten z dyskoteki będzie przynajmniej nie gorszy od aktualnie posiadanego?

Gość błądząca
z tym z dyskoteki pewnie ngdy nie będę, bo ma kogoś no i ja też kogoś mam mam na razie dosyć mojego związku, ale jest zbyt poważny by go od tak zakończyć

Gość marttta
Nie ulegaj zauroczeniu. Zdarza sie nawet w stalych zwiazkach (szczegolnie, gdy przechodzi kryzys) a pozniej bedziesz tylko zalowac. No, chyba ze jestes pewna, ze swojego chlopaka nie kochasz, to szukaj tamtego z dyskoteki. 🖐️

Gość Emma_Kirkby
Więc skoro tak, po co się przejmujesz gościem z dyskoteki?

Gość Emma_Kirkby
Nie, nie, Martaaa. Dyskoteka nie jest najlepszym miejscem na szukanie narzeczonego. Niech szuka gdzieś indziej.

Gość błądząca
bo ciągle o nim myślę i siedzi w mojej głowie w każdej minucie każdego kolejnego dnia i było mi z nim naprawdę dobrze

w jakim sensie bylo ci z nim dobrze , przepraszam ??? :O

Gość a to ciekawe
a jak ty masz zamair go szukac?

Gość Emma_Kirkby
:-) Na dyskotece... Na mój gust jednak, dyskoteka to nie życie. Chociaż? Czekaj, daj pomyśleć...

Gość błądząca
świetnie mi się z nim tańczyło (jak z magnesem) i świetnie rozmawiało, dużo rozmawialiśmy...

Gość Emma_Kirkby
A o czem żeście roznmawiali, co? I czy umiesz tańczyć wiedeńskiego walca?

Ja poznałam swojego faceta na dyskotece. Jesteśmy ze sobą 3 lata, zaręczyliśmy się niedawno i jest super - każdego dia coraz lepiej :)

Gość błądząca
mieszka na tym osiedlu co ja (tak z grubsza) i wiem w którym bloku o ile nie kłamał :) ale czy on też chce mnie jeszcze widzieć?

ekhm moja znajoma jak czestuje sie ja cukierkami mowi : \" nie, dziekuje....2 sekundy w ustach, cale zycie na biodrach\" pare chwil spedzonych z kims na dyskotece ( swoja droga, nie wyobrazam sobie bycia bez mojej polowki na jakiejkolwiek imprezie, pomijam ze nie chodze na dyskoteki :O ....) wiec pare chwil..... no nie wiem coz to za zwziazek w ktorym jestes , skoro jakis obcy czlowiek jest w stanie ci zawrocic w glowie w trakcie jednej imprezy :O

Gość błądząca
on mówił o sobie, a ja o sobie (wszystko co nam przyszło do głowy)

Gość błądząca
mam taki kryzys w związku, że chyba rzuciłabym się w ramiona każdego faceta no dobra troszkę przesadziłam ale musiałam od mojego odpocząć i od męczącej codzienności

Gość Emma_Kirkby
Zapoczątkowujc drugą męczącą codzienność :-)

Gość błądząca
ja chyba nie biorę już pod uwagę trwałego związku z nim

Gość Emma_Kirkby
Na początku napisałaś wprost coś przeciwnego... Bierzesz więc, czy nie bierzesz?

dam ci rade: zastanow sie nad swoim obecnym zwiazkiem..... co robic czy leczyc czy konczyc a dopiero pozniej zasnatawiaj sie nad obcymi facetami.... to krzywdzace jak bedac z kims, nawet jesli sie go nie kocha, myslisz o kims innym i snujesz dywagacje czy chcialabys z nim byc, czy nie.... :O

Gość a to ciekawe
uwielbiam określenie "fajny facet" buaaaaaaaaaaaahahaa

Gość błądząca
chyba nie pisałam że chce z nim być na stałe w związku są tam chyba wypisane inne możliwości też podchodzę sceptycznie do związków zaczynających się na dyskotece

Gość błądząca
a co zamiast fajny? ciekawy, inrygujący, miły...

Gość anjagot
hmmm..przeczytalam wszystkie opinie na tej stronie i dla ulatwienia podjecia przez ciebie tej decyzji powiem ci,ze mialam pare takich sytuacji, ze poznalam paru fajnych facetow na dyskotece....i na tym sie skonczylo ....tcy faceci przewaznie chca tylko jednego...niestety,a my glupie kobietki ufamy im bezgranicznie i ...zauraczamy sie...no ale taka juz nasza natura.no coz zycze ci powodzenia w podjeciu decyzji ,przemysl to ,bo czasem nie doceniamy czegos,dopoki tego nie stracimy..;-)))pozdrawiam

Gość błądząca
mieliscie zadecydowac ...

Gość anjagot
tak naprawde to my mozemy ci tylko podpowiedziec,ale decyzja zalezy tylko i wylacznie od ciebie...;D