Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARFA

numer gg bylej

Polecane posty

Gość KARFA

[09.01] 14:52 KARFA A MOJ CHOPAK NADAL MA NUMER GG SWOJEJ BYLEJ, nie jest z nia juz dwa lata nie utrzymuje kontaktu,ona go zostawila,strasznie cierpial.Czy to jest normalme ze mam jej numer caly czas?????jak myslicie???

Gość kolektywna
mysle ze jeszcze jest cos na rzeczy.....ja nada mam numer telefonu mojego bylego bo czuje lekka miete przez rumianek do niego a musze dodac ze rozeszlismy sie 4 lata temu ...

Gość KARFA
pytalam sie dlaczego ma jej numer powiedzial zaczal sie glupio tlumaczyc...od tamtej pory nie rozmawialam z nim na ten temat.chcialabym z nim o tym porozmawiac ale nie wiem jak zaczac rozmowe?kazac mu wykasowac ten numer? niewiem!!!

Gość KARFA
pytalam sie dlaczego ma jej numer, zaczal sie glupio tlumaczyc...od tamtej pory nie rozmawialam z nim na ten temat.chcialabym z nim o tym porozmawiac ale nie wiem jak zaczac rozmowe?kazac mu wykasowac ten numer? niewiem!!!

Czesc karfa!!! No powiem Ci ze mi by sie to nie podobalo , na pewno. Znajac siebie to nie pozwolilabym swojemu mic numery z gg. Jestem pewna ze utrzymują kontakt. Tylko po co? Pogadaj konkretnie ze swoim facetem i spytaj po co mu ten numer,jak bedzie sie głupio tlumaczyl to bedzie znaczyc ze cos ma do ukrycia. Nie daj mu sie OSZUKIWAC bo bedzie to robil czesto, a co to za zwiazek z klamstwami . To jest moje zdane. Pozdrawiam Cie:):):):)

Gość trefniś amator
ja mam nr nieaktywne od 2 lat i ludzi z którymi nie gadam i co? czy to znaczy że chce ich przelecieć ? :O

Gość kolektywna
zapytaj go wprost czy cos do niej jeszcze czuje, czy utrzymuje z nia kontakt....ja tak bym zrobila. nie pozwol mu na to zeby traktowal cie jako lekarstwo na jego zlamane serce bo przegrasz. rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa. powiedz mu szczerze ze cie to meczy, ze nie wiesz co masz sobie o tym myslaec jesli nie bedzie umial sie ustosunkowac to moze niech sie zastanowi nad tym czy chce byc z toba. trzymaj sie :)

Gość KARFA
wtedy jak sie go spytalam dlaczego ma ten numer powiedzial ze z tergo numeru czesto korzysta siostra bylej,z ktora pisze ,ale wiem ze ta siostra ma swoj wlasny numer gg ktory on ma.

Gość ja ja ja
zatem facet sciemnia i juz to oczywiste, nie daj sobie oczu zamydlic...

Gość KARFA
jezeli chodzi o kontakt to na 100%pewna ze go nie ma,boje sie ze nadal cos do niej czuje,boje sie z nim porozmawiac,ze zacznie klamac,a nawet jak skasuje numer to nic nie zmieni,przeciez moze ja wpisac pod innym numerem.

Gość a to ciekawe
jezeli ona nei ma jego numer to spoko,sprawdz czy jej sloneczko jest zolte czy ma go na liscie..pewnie nie.

Gość KARFA
na poczatku myslalam ze to nie jest duzy problem to tylko numer pozatym przypadkiem dowiedzialam sie ze to jej numer bo mam jakiej dziwne pseldO

Gość KARFA
ale jak mam sprawdzic czy ona ma go na liscie o ktore sloneczko ci chodzi/???

Gość podnoszeeeee