Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prof dr hab. inz. ksiadz

Dziewczyny - Czemu decydujecie sie na zwiazek z rozsadku ??

Polecane posty

Gość Prof dr hab. inz. ksiadz

czy sie kierujecie przede wszystkim: -. zabezpieczenie finansowe -. boicie se samonosci czy moze jeszcze jakis powod Jak to jest byc z facetem do ktorego nic sie nie czuje ?

Gość Emma_Kirkby
Mógłbym się wiarygodnie wypowiedzieć, ale ja jestem facetem, więc płeć mnie dyskryminuje. I gdzie tu równość płci?

Gość Ona o ja
okropnie!!!!!! chociaz czesto sie tak zdarza. znam osobiscie laske ktora zdecydowala sie na zwiazek z rozsadku i teraz cierpi. to nie jest fajne a szczegolnie nie fajne jest jesli jedna strona jest zaangazowana a druga nie. to zwykle oszystwo.

Nie mam pojęcia, jak to jest. Ale myślę, że mogłoby być całkiem wygodnie. Nie trzeba się o nic martwić. O nic zabiegać. Nie ma huśtawek emocjonalnych. Raj, nie życie! :classic_cool:

Gość kaczka pchnięta nożem
z rozsądku! Po co się męczyć z miłością, uniesieniami itp, jak można sobie tego oszczędzić. Zyć spokojnie, cicho i bezpiecznie

bo jesli zwiazekopiera sie na przyjazni i szacunku pozwala spokojnie isc przez zycie.. milosc w stylu \"motylki w brzuchu\" mija szybciej niz przychodzi.. Zwiazki z rozsadku tycza sie tych, ktorzy mysla :)