Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kobita

mam taką delikatna sprawe

Polecane posty

Gość załamana kobita

Po wewnetrznej stronie ud zrobily mi sie chyba tzw. wrzody są bolace i nie moge sie ich pozbyć wygladaja okropnie, moja mama twierdzi ze to z przeziebienia PROSZE O POMOC czym je zlikwidować bo wstydze sie isc do lekarza Dziekuje

Gość olcha
wstydze sie isc do lekarza..... powalasz dziewczyno...

Gość lepiej idź do lekarza
kretynko:O jak jesteś "przeziębiona", to możesz mieć np. szkarlatynę:O Kuźwa, skąd się tacy beznadziejni ludzie biora...?

Gość PANIENECZKA LILI
SPRUBÓJ SIĘ WYGRZAĆ

Gość załamana kobita
wiedzialam ze jedyne co zobacze to , to ze jestem kretynka naprawde potraficie doradzic i tak podtrzymac na duchu :o Dziekuje

Gość lepiej idź do lekarza
No bo jak można być tak głupim i powiedzieć, ze się wstydzisz isć do lekarza???? A co my ci mamy doradzic przez internet???? A może masz jakąś chorobe wenetyczną???? Może masz grzybicę? Atopowe zapalenie skóry, może po prostu jesteś gruba i ci się uda obcierają o siebie albo o dzinmsy...? Skąd my to mamy wiedzieć?!:O

Gość troczek
ja mialam szkarlatyne dwa razy (diagnoza lekarska), ale wysypki nie pamietam .. za to kaszel - dla mnie to jak zapalenie oskrzeli troche, objawy podobne a Ty sie nie wstydz isc do lekarza - jestes mloda dziewczyna i na pewno to zaden wstyd

Gość załamana kobita
widzialam stronke o szkarlatynie ale to nie to to takie dwa wrzody ktore zanikly i pozostawily po sobie slady lekko fioletowej barwy

Gość pewnie jesteś gruby wieprz
i ci się uda obcierają od nadmiaru sadła:o

Nie zwracaj uwagi na wyzwiska, ale osobiście myślę, że głupio robisz, wstydząc się iść do lekarza. Jak to kiedyś ktoś napisał: ludzie wstydza się iść np. do proktologa, a przecież taki proktolog wie, jaką specjalizację wybrał i nie zdziwi go pacjent z hemoroidami, zdziwiłby go za to pacjent z zaczerwienionym gardłem. Nie wiem, co ma przeziębienie do wrzodów, ale chyba nie jesteś w stanie ocenic, czy to faktycznie wrzody, czy cos innego. Idź do lekarza i nie zamartwiaj się więcej!