Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tech

Co o tym sadzicie

Polecane posty

Masz swieta racje! Zaslugujesz na kogos lepszego. Jeszcze znajdziesz chlopaka, ktory Cie bedzie rozpieszczal :) i bedzie mial przy tym klase (bez wzgledu na zawartosc portfela) a tego rzuc w cholere:P

Gość rzuć dziada
:D

autorko, nie pasuje Ci, to z nim pogadaj. nie bedzie chcial zmienic swojego postepowania, a Ty uznasz, ze tak dluzej nie moze byc, to game over. nie dziwne, ze pozniej psioczycie, ze \"faceci niczego nie zauwazaja\", same jestescie sobie winne, bo wolicie sie pouzalac na forum z komplentnie obcymi babami, niz isc pogadac z ta jedna osoba, ktora powinna byc Waszemu sercu najblizsza. i zeby nie bylo, to juz jest n-ty topik tego typu...:O

Gość tech
wiem ze musze z nim pogaadc ale w 4 oczy a nie przez tel..swoja droga razi mnie to ale czy to powod do zrywania..macie racje jak sie nie zmieni nie zrozumie to.............z drugiej str czemu mam mu o wszytskim mowic:(szkoda ze sam sie nie domysli i raz w mieisacu odlozy glupie 50zl bo naparwde tyle albo i mniej by starczylo zeby nie pozyczac odemnie....dodam ze jak jeste m u niego to ciagle w domu siedzimy..bo no wlasnie on kasy nie ma...i jak juz cos to...same wiecie...przeciez pracujac gdyby chcial moglby nawet na wakacje odlozyc i moglibysmy gdzies pojechac..ale on woli sobie cos do samochodu kupic czy nowe spodnie:(

No wiecie, facet moze sie nie domyslac roznych rzeczy. Na przyklad juk sie dziewczyna obrazi, bo ten za rzadko mowil \"kocham\" albo nie posprzatal brudnych skarpetek. Ale takie cos... Nie wydaje mi sie, zeby chlopak autorki zechcial sie zmienic. Rozmowa moze przyniesc efekty na krotki czas, ale skapstwa i zlego wychowania nie wyleczy:/

Gość hihi brawo

Gość alfons z przedmieścia
Dobra, teraz serio. Gratuluję poczucia humoru i dystansu do samej siebie. Nie mogę wyjść z podziwu.🖐️

Gość olej drania
bo sciemnia

Gość tech
boze ja nawet rachunek na kom do niego wydzwonilam za 600 zl a on sie nie zaintersowal czy zaplacilam go....a nie zaplacilam..kom mi zablokowali...przykro mi bo czasem moglby sie zapytac czy jak mu pozycze to bede miala za co do domu wrocic.....musze z nim pogadac...myslalam ze jest inny ze ma swoj honor...:(:(:(czy sa jeszcze faceci z prawdziwa klasa na tym swiecie.....:(:(:(:(

Gość tech
swoja droga ciekawe czyjak mu o tym pwiem to bedzie na tyle bystry ze zrozumie...:)zobaczymy;)

Gość tech
dam znac ale to predko nie nastapi..pewnie za 2 tyg nie z nim zobacze..heh ciekawe jak zareaguje..dzieki za poswiecenie uwagi:)zmykam do wanny..kolorowych snow papa:)

Gość żądny wrażeń staszek
To zdaj chociaż relację ze swojej kąpieli. Ze wszystkimi szczegółami.:classic_cool:

Gość hmm hmmm hmmmmmm