Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaa

dlaczego sie rostaliscie????

Polecane posty

Gość ciekawskaaaa

podajcie powody rostania sie z swoimi wczesniejszymi partnerami????

Gość tak naprawde nie wiem
a moze dlatego ze ja bylam dla niego najpierw hetera a potem on dla mnie i sie wypalilo

Gość ex- girlfriend
bo wyznawał zasadę że życie jest krótkie i trzeba bzykać byle dziewczyny jeśli tylko zechcą i nie tylko byłe

Gość ja się rozstałam
bo pił

Gość mala_dziewczynka
...dzielila nas odleglos kolo 2 tys km, widzielismy sie tylko przez dwa miesciace w roku, i tak przez 3 lata... w koncu codziennosc zwyciezyla, za bardzo bolalo za kazdym wyjazdem... odeszlam chociaz nie umialam sie z tym pogodzic i przyznac...

Gość Kfjatuszek
1) miałam go dość bo nigdy nie miał dla mnie czasu 2) bo chciał studiować w innym mieście niż ja, i uznał, że to nie ma przyszłości 3) zostawił mnie bo znalazł sobie ładniejszą, a ja byłam dla niego za mądra (jego własne słowa) 4) bo nagle zdałam sobie sprawę, że miłość wygasła gdzieś po drodze, a przyjaźń, przywiązanie i strach przed samotnością to jednak za mało, żeby być razem

Gość Kfjatuszek
do mala_dziewczynka: a teraz jestem w podobnej sytuacji co Ty. Też dzieli nas duży dystans i kilka przejść granicznych, tylko staż mniejszy:) Ale liczę na to że mimo wszystko może nam się udać.

Gość najaaaalai
Poznalam innego, pozniej ten dla ktorego rzucilam rzucil mnie dla innej ktora dwa miesiace po naszym rostaniu byla juz w ciazy!!!!i teraz maJA PIEKNEGO BOBASKA!!!

Gość bo pokonała nas
odległość, despotyczny ojciec, pieniadze, mieszkania kupowane nie tam gdzie powinny, to że sie zmienił nie do poznania i wreszcie moje poronienie ze stresu. Długa historia, bolesna i bardzo smutna w finale.

Gość bo pił
i wszystko przez to popsul.

Gość zdrada zdrada
zdrada

Gość Bo.....
nie akceptował moich dzieci, tylko udawał, ze akceptuje

Gość no cóż...
Bo stwierdził, że chce zostać księdzem:D Do dziś się przyjaźnimy:)

Gość kocham informatyka
bo... niemoglismy sie dogadac, ja nie chcialam jeszcze tak powaznego zwiazku (slub)- przynajmniej z nim, bo przestalam go kochac, pragnac, lubic.. no nie wiem- zbrzydl mi na maxa... a wczesniej- bo.. hmm sama nie wiem- bo sie ranilismy? bo nie moglismy sie w tym wszystkim odnalezc, bo namietnos byla tak ogromna, ze nie dalo sie tego ogarnac.. ja do dzis zaluje chyba, a on juz nie zyje.. :(

Gość kocham informatyka
oczywiscie "nie moglismy" zeby mi ktos tu ortografow nie wypominal :P

Gość Pietrek
Ja ja sczerze i calym sercem kochalem... powiedziala ze nasze klutnie ja przytlaczaly...

Gość kamila z motyla
POWIEDZIAŁ ŻE MIAŁ DOŚĆ AWANTUR CHOCIAŻ JA JE ROBIŁAM TO WIEM ŻE MIAŁAM RACJE I TYM CHCIAŁAM RATOWAĆ I BUDOWAĆ NASZ ZWIĄZEK, SŁOWA SPOKOJNE NIE DOCIERAŁY A PO KRZYKACH ODSZEDŁ....NIE WIEM ,MYŚLAŁAM ŻE MNIE KOCHAŁ , ALE TERAZ JAK MYŚLE TO NIE WIEM , A WY CO SĄDZICIE?

Gość smutna.aga
bo wygasło moje uczucie niestety bo myślałam że to na śmierć i życie..... a teraz nie portafię znaleźć swojego miejsca na ziemi

Gość ja_27
bo mnie zdradził!prowadził podwójne życie!tu gdzie mieszkał (Łódź) byłam ja, tam gdzie pracował (Warszawa)była ona!nie kontaktowałam się z nim od zerwania (7 lat), wiem, że z tamtą się ożenił, niedawno urodził im się syn, a więc to ona była jego miłością!Też mam swoją rodzinę, tylko czasami w bezsenne noce tęsknie za tamtym :(

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość __taki jeden
Bo nie wiedziała czy chce być ze mną do końca życia, bo koleżanki nie miały facetów, bo matka jej powiedziała że musi mieć kilku i potem wybrać z kim jej jest najlepiej ... bo nie miała dla mnie czasu. A ja dodam od siebie. Spotykaliśmy się przez półtora roku (bo to nie wyglądało jak związek), nie odmówiłem jej ani jednego spotkania które przeważnie wychodziły z mojej inicjatywy, kupowałem drobne prezenty i ciuchy, przychodziłem pod szkołę, obdarowywałem kwiatami, pamiętałem o najważniejszych datach, nie zdradzałem (nawet na myśl mi to nie przyszło), próbowałem wyciągać na imprezy i inne wypady. Była ważniejsza niż kumple. Przy rozstaniu powiedziała że nie może pogodzić nauki ze mną. Fakt... była za młoda.