Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placek

samolubne kobiety

Polecane posty

Gość placek

kobiety nie lubią sie całować ani kochać z nieogolonym facetem .(może byś sie ogolił ,ale drapiesz ,itp ) ogolony jest cacy i seks oralny jest wtedy również cacy ,ale ...no właśnie to małe ale , same nie chcecie sie ogolić czy wydepilować (mowa żecz jasna o kaśce motylku cipce czy jak chcecie )jak tu sie skupić na pieszczotach w tych gęstwinach to i w ustach wiecznie pełno włosków (prosze nie proponować mi pasty odkłaczajacej ,ja nie czworonóg)poza tym jest wiele innych powodów do depilacji intymnej .po primo 1.wzgledy estetyczne (schludnie i czysto zawsze wygląda ) 2.wzgledy higieniczne (łatwiej uczymać czystosć -dla tych co im np. migdałkami zalatuje ;-)) 3.wzgledy partnerskie (np .wspólne golenie ale własne maszynki ) 4.wzgledy ludzkie (nie ma wyplówki ;-)))))))) 5. jest przyjemniej w pieszczotach DLA OBOJGA niestety moja żona zrobiła taką depilacje tylko raz ( było cudnie) niestety nie chce tego wiecej zrobić (ogolić, wytepilować itp

Gość nad niemnem
No sorry, ale kobiety gola cipki, a ze Twojej zonie sie nie chce, to juz nie nasza wina.

Gość spróbuj sam
wydepilować się woskiem na jajach bambusie jeden! włosy w miejscach intymnych a twardy zarost na twarzy to zupełnie 2 inne sprawy... ciekawe po co facetom zarost????

Gość mezalinas3
Pokusa! Może i zarabiasz, ale za wklejanie takich kretyńskich postów w nadziei, że jakiś realny kretyn da się na to nabrać. Mało było już Piramid i Łańcuszków? Chyba większość wyzdrowiała?