Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek23

Mam dosc tej nachalnej kobiety!

Polecane posty

Gość olek23

Wyraznie daje jej do zrozumienia, ze to koniec. Milcze juz od miesiaca a ona pisze mi maila, ze chce wiedziec czy to koniec czy nie bo woli znac prawde. 4 dni temu dzownila do mnie do domu, mnie nie bylo. Nie chcialem do niej odzwaniac . 3 dni temu tez dzwonila, 2 dni temu tez i wczoraj tez. Chyba jak milcze i do niej nie dzownie to powinna zrozumiec, ze to koniec. Znaj ja! pewnie jak jej powiem , ze to koniec i dlatego milcze to nie przestanie wydzwaniac , tylko bedzie wypytywala: dlaczego i takie tam! Dlatego nie dzwonie.

Gość KOLEJNY BERET...

Gość nie bądź tchórz śmierdzący
i powiedz jej, że to koniec

Gość jestes tchorzem
i boisz sie powiedziec ze to koniec!!!!!!!!!! Jak wiekszosc facetow

Gość olek23
nie wstyd jej tak wydzwaniac?????? jak jej powiem, ze to koniec to i tak sie nie odczepi! gdybym wiedzial ze sie odczepi to bym zadzwonil

Gość nie bądź tchórz śmierdzący
to wyślij jej maila, ze to koniec jeżeli masz pietra przed rozmową bądź facet a nie takie troki od kaleson!

Gość olek23
jezu znowu dzwonila ale poprosilem mego brata aby powiedzial, ze mnie nie ma! gdzie jej godnosc????

wiesz dlaczego dzwoni i pisze? nie dlatego, zeby sie dwoeiedziec ze to kociec ale dlatego zebys sie z nią spotkal i powiedzial dlaczego, zebys nie zachowal sie jak ostatni cham 😡 zeby spokojnie mogla ci powiedziec czesc na ulicy, czy wy naprawde nie zrozumiecie ze my oczekujemy wyjasnienia takich sytuacji? :O to normalne ze chce wiedziec dlaczego

Gość jestes tchorzem
nie wstyd Ci ze nie umiesz powiedziec w prost,jak dorosły człowiek????ale jak widac wolisz zachowywac jak gówniarz

Gość olek23=troki od kaleson
:D

Gość powiedz jej grzecznie NIE
Ja też miałam taką sytuację. Także walczyłam, starałam się nie być nachalna, ale człowiek jak kocha, chce spróbować wszystkiego. Sama napisałam długi, łady list ... nie odpowiedział. Zapewniam, że najokrutniejsza prawda nie jest bardziej okrutna od milczenia. Bądz mężczyzną, zakończ to ładnie. Zadzwoń do niej, lub napisz, że przemyślałeś i jesteś pewnien decyzji. Powodzenia.

Gość jestes tchorzem
zasłoń się najlepiej całą rodzinką.Jestes żałosny chłopczyku!!!!!!!!!!!!!!

Gość olek23
to bedzie plakala i blagala

Gość urzekla mnie ta historia
:O zamiast zakladac durny topik - mogles wyslac jej maila/ smsa, że "tak to koniec, przykro mi nie pasujemy do siebie"

Gość a często...
to bądz stanowczy!ciągle pisz ze to koniec ze jej nie kochasz ze nie chcesz by dzwoniła... moze po jakims czasie zrozumie. bądz szczery ale tez nie tłumacz za dużo...bo dla niej to będzie oznaczało ze jeszcze jest szansa ze bedziecie razem... nie dawaj nadzieji na kazdy jej telefon odpowiadaj stanowcze nie! w koncu zrozumie ze jej nie kochasz. teraz jest jej trudno to pojać i upokarza sie swoim zachowaniem ale kobiety róznią się od mężczyzn i jedno zdanie potrafia nterpretowac na swój sposób dlatego stanowczo konkretnie mów jej nie!

Gość Picturesque June
Olek, współczuje. Dziewczyny faktycznie nia mja juz honoru.Sama do tego gatunku należe ale nachalna nigdy nie byłam,ale doświadczyłam takich nachlnych kobit w życiu mego chłopaka wtedy.Jak nie ma honoru to nie ma,nic na to nie poradzisz. Na twoim miejscu jednak (nie znam do końca sprawy), ja byłabym "czysta", czyli śmiało bym raz powiedziała: sory, już nie, wyjaśniłabym,najlepiej w majlu chyba i potem to już jakby dalej dzwoniła to bym olewała. Ale bądź w porządku i od siebie powiedz, bo jeśli nie postawiłeś sprawy jasno to się nie dziwię trochę, może ma nadzieję jeśli naprawdę cię kocha. Powodzenia.

masz racje, ze uwazasz, ze nie ma godnosci :( ale TY tez jestes SWINIA!!! Powiedz jej , ze to koniec i potem przestan odbierac!! Wtedy zrozumie i odpusci!!

Gość olek23
piszac ten temat chcialem wam uswiadomic jaki ze mnie fajny facet, dziewczyna mnie kocha a ja ją rzucilem, blaga mnie o jeszcze jedna szanse. musze byc bogiem

Gość ja ja ja
jestes pajacem i tyle

Gość olek23
podszyw

Gość Niteczko
jesli juz jej nie chcesz , ona chce cie wyraznie wziac na litosc :( nie wiem jak ona sobie wyobraza taki zwiazek ale najwyrazniej nalezy do ludzi tzw. upierdliwych, ktorzy tak latwo nie popuszczaja..:( bedzie jeszcze dlugo walczyc o ciebie i nie bedzie przebierac w metodach zrob najlepiej tak jak poradzila ci " a czesto " :) to najlepsze wyjscie z tego zwiazku jesli go juz nie chcesz :)

Gość kioiuytrew
dupek i tchorz jak wy wszyscy a nie mozna powiedziec nie bo robicie w gacie

Gość tralalińska katarzyna
zwloka to podobno najgorsza forma odmowy a ty jestes debilnym patafinaem bez honoru 🖐️

Gość olek23
jezeli nadal bede milczal i nie dzwonil, to przeciez w koncu zrozumie!!!!

Gość kili
ni ebledne myslenie. Musisz jej konkretnie powiedziec, pogadac

Gość kili
Jak tak nie dzwonisz, to ona ma ciagle nadzieje, ze jeszcze moze zadzwonisz, bo tak konkretnie to jeszcze nie gadaliscie o rozstaniu, czy tak? Ma nadzieje, ze zadzwonisz i powiesz kocham Cie, wracam. Musisz jej to uswiadomic, ze tak nie bedzie

dajcie spokój, on sie musi dowartościować o to mu jednym slowem chodzi zyczę ci beztroski klaunie, żebys trafil kiedyś w zyciu na taka wyrachowaną manipulatorkę jak ty robisz to celowo, zeby ja pognębić a siebie dowartościować

Gość olek23
bylem u niej ten miesiac temu, bylo fajnie, spedzilismy razem pol dnia ale od dawna sie psulo, ona wiedziala i juz chce byc sam

tez kiedy stakiego debila znalam, balam sie, ze debilowi sie cos stalo pewnie gdybym dzwonila codziennie debil by myslal, ze taki boski jest