Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwooona

poszukuje lekarza, najlepiej dermatologa, prosze o odzew!

Polecane posty

Gość iwooona

Gość iwooona
podnoszę

Gość iwooona
świętokrzyskie równiez, ja mam problem od kilku dni, chodzi o to ze mam dziwne uczucie dretwienia ust, mrowienie, mysłalam ze to przejsciowe, ale nie znika, szczypią, bola, sa na nich małe pęcherzyki, wyczuwalne jezykiem... szukam po necie co to moze byc, ale ciezko znależc o czyms takim,

Gość iwooona
boskabarbi, to chyba najmniej istotne, ale ok kielce,

IDZ MOZE NAJPIERW DO LEKARZA RODZINNEGO, MOZE ON PORADZI COS, BADZ SKIERUJE CIE DO DERMATOLOGA ,NIE ZWLEKAJ Z WIZYTA U LEKARZA, BO MOZE BYC GORZEJ

W KIELCACH SLYSZALAM ZE JEST DOBRY DERMATOLOG NAZYWA SIE KUPIS PRZYJMUJE PRYWATNIE NA ULICY WSPOLNEJ 13 , SAMA SIE DO NIEGO WYBIERAM W PRZYSZLYM TYGODNIU, BO PODOBNO JEST DOBRY

Gość iwooona
dzięki, a ty sie oreintujesz bardziej w powyzszym temacie? w jakim celu ty szukasz dermatologa?

JA MAM ZAPALENIE OKOLOUSTNE, KTORE LECZE OD DWOCH LAT I WYLECZYC NIE MOGE, U MNIE ONO SIE OBJAWIA KROSTAMI I ZACZERWIENIENIEM W OKOLICY UST, BRODY , NOSA, SZCZYPIACYMI USTAMI, JA MAM TAKIE OBJAWY, U CIEBIE TROCHE INACZEJ TO WYGLADA, WIEC TO CHYBA NIE JEST ZAPALENIE OKOLOUSTNE, TRUDNO MI COS O TYM WIECEJ POWIEDZIEC

IDZ DO LEKARZA CZYM PREDZEJ, JESLI CHODZI O DERMATOLOGA TO MI POLECILI TEGO KUPISA ZNAJOMI, PODOBNO JEST DOBRY I CZYNI CUDA, JA DO NIEGO RACZEJ SIE WYBIORE, BO ODWIEDZILAM JUZ TYLU LEKARZY I ZADEM MI NIE UMIAL POMOC

Gość iwooona
a skąd to sie u ciebie wzięlo? to wirusowe? ja nie mam czerwoych krostek ale mam popekane jakby poparzone usta, drętwieją mi i generalnie jest to nieprzyjemne uczucie, podczas posiłków, mycia zebów, wszysko przeszkadza... wszystko szczypie...

DERMATOLODZY LATAMI PRZEPISYWALI MI MASCI STERYDOWE TYPU ELOCOM, POLCORTOLOM, NIE OSTRZEGAJAC MNIE O KONSEKWENCJACH ICH STOSOWANIA, DOPROWADZILO TO DO ZAPALENIA, KTORE CIEZKO WYLECZYC

Gość iwooona
dzieki barbi, wybiore sie do tego pana derm, zycze powodzenia w walce z choroba!

Gość iwooona
barbi--- okazalo sie, ze mam uczulenie na jakis barwnik w pomadkach. teaz tylko kremik bambino... ale to moje spostrzezenia bo u lekarza nie bylam... mam nadzieje ze nie wroci to juz bo mam usta jak pociete nozem, czekam na wygojenie, pozdr

moze to nic groznego i ci szybko przejdzie, ale juz nigdy nie uzywaj tych pomadek, bo problem powroci, u mnie niestety bez poprawy pozdr