Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ósemeczkaz

KTO MIAŁ WYRYWANE CZTERY ZĘBY MĄDROŚCI NA RAZ????

Polecane posty

Gość ósemeczkaz

Bardzo proszę o wypowiedzi w związku z tym tematem, interesuje mnie wszystko: jaki jest czas gojenia się tych ran, stopień bólu i jego długość. Dziękuję. Dodam, że mam 17 lat i zęby ósemki mi rosną dość prosto

Gość ósemeczkaz
up

Gość ósemeczkaz
No tak mi poradzili, poza tym w dolnej szczęce zeby mi sie nie mieszczą i mam lekki ucisk, i to nie jest przyjemne bo zęby mnie bolą. Czuję ,że im ciasno.

Gość 5555553
MI LEKARZ KAZAL USUNAC NA DOLE BO SIE MI NIE MIESZCZA ALE SIE BOJE I JESZCZE NIE BYLAM

Gość poiuytrewq
ja usuwalam tylko te dolne i mialam miedzy zabiegami 2 tygodnie przerwy zeby mi sie zdarzyly zagoic rany. wyrywanie pierwszej trwalo 45 minut, zeba wyrywal chirurg w asyscie dwoch pielegniarek (ekipa zlana potem po udanym zaobiegu), cierpialam 3 dni, nic nie jadlam, uczucie w gardle wredne. nastepna wyrywalam u innego chirurga, trwalo to 5 minut i w miedzyczasie chirurg spozywal drozdzowke z serem. cierpialam pozniej tak samo, ale przezyalm jakos, bo wiedzlam co mnie czeka.

Gość KSAKDJSF
LEPIEJ ZRÓB PRZERWE I WYRYWAJ POJEDYŃCZO, BO NIGDY NIC NIE WIADOMO ZWŁASZCZA PRZY 8-MKACH. NAJWYŻEJ DWA NA RAZ,A LE RACZEJ 1!!!!!!!!!!!!!! NIE WSZYSTKIE NA RAZ!!!!!!!!!!

Gość no nick tonight
A ja dodam jeszcze od siebie, ze podobno te gorne latwiej wyrwac / mniej boli (tak mi mowila 100matolog, jak wyrywala gorna osemke). Z zastrzykiem caly zabieg trwal chwile i nic nie bolalo. Jak potem z bolem, nie pamietam, a to znak, ze nie bolalo jakos szczegolnie, skoro nie zapadlo mi w pamieci ;) Jakby co - tylko ze znieczuleniem. W ogole sobie nie wyobrazam robic cokolwiek u dentysty bez znieczulenia ;)

wątpię, aby ktokolwiek wytrzymał na fotelu dentystycznym taki ból przez ok. 8 godzin i aby jakikolwiek dentysta w ogóle Ci to zaproponował...