Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cór

help klawiatura mi niedziala

Polecane posty

nie mam na klawiaturze polskich znakow a litery sie poprzestawialy co robic_

Gość mmmooonnniiiśśśkkkaaa
nie wiem.mnie też takie coś czasem wkurza.nie mam "ci"!!!!

spróbuj przycisnąć jednocześnie shift+ctrl to działą jak się klawiatura \"przestawi\" ale nie wiem czy o to ci chodzi akurat.

okok zegara, koło znaczka \"PL\" na pasku zadań masz symbol klawiatury. Naciśnij go i wybierz \"Polski\" czasem się przestawia na \"Polski 214\" i wtedy \"z\" zamienia się z \"y\" znaki interpunkcyjne się mieszają i jeszcze pare innych psikusów ;)

Kro - nie u wszystkich jest, ja obok zegara mam tylko avasta i gg ;) ale na to co mówisz własnie działą chyba to połączenie ctrl+shift :)

żeby się ta kalawiatura sie pokazała na pasku zadań trzeba kilknąć prawym przysickiem myszy na pasku zadań -> Paski Narzędzi -> Pasek języka ;) ta klawiatura wygląda bardziej jak prostokąt z ogonkiem, niż jak klawiatura :D

Moja klawiatura też płata figle.Przy zastosowaniu kombinacji alt+c,nie pojawia się prawidłowa litera tzn.c z kropką(jak cma).Za to wyskakuje ATI CATALYST CONTROL CENTER.Byłam w sklepie komputerowym kupic nową klawiaturę bo myślałam,że ta się psuje.Ale,bardzo miły sprzedawca,powiedział,że wystarczy odhaczyc \"skrót klawiatury\" i będzie wszystko w porządku.Szkopuł w tym,że nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrac.Może ktoś z Was mi pomoże?Byłabym bardzo wdzięczna.Ten skrót,który mam odhaczyc ma związek z kartą graficzną.

Działa,ććććććććććććććććććććć:)Jutro ściągnę polskie sterowniki.A jak się pogrubia tekst na tym forum?Wie ktoś? ,nie działa,jak widać post wyżej.:)

Gość pf
tutaj jest takie troche nie teges pogrubianie: wstawiasz 58 jakiś znaków dajesz enter i piszesz tekst który bedzie pogrubiony; no ale te 58 znaków też niestety bedzie widoczne :D

Gość pf
no jakże bym śmiała :P prawde pisze!

pf,przepraszam,że Ci nie wierzyłam.🌼JakośćPierwsza,wiem na czym to polega,ale jak ma tak wyglądać,ten tekst pogrubiany,to rezygnuję.🌼. Dziękuję Wam wszystkim(leśne mruczenie,pf,JakośćPierwsza),dzięki Wam odzyskałam wiarę w ludzi,była mocno zachwiana:-D

W rewanżu zdradzę Wam tajemnicę jak na polskiej klawiaturze wstawiać niemieckie litery(znaczki hi,hi): Należy wcisnąć lewy alt i trzymając go wpisać odpowiedni dla litery kod: ä-132 Ä-142 ö-148 Ö-153 ü-129 Ü-154 ß-225 -puścić alt i gotowe UWAGA!!!!!! Kod musi być wprowadzany z tzw.klawiatury numerycznej,umieszczonej po prawej stronie klawiatury.:)