Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła od zawsze

nastolatki mają grube uda i zatłuszone brzuszki

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
"Za moich czasów na taką grubą (która była powiedzmy jedna na 20) nie spojrzał żaden chłopak, zadna kolezanka z grubaska nie chciała się bawić. " No... wagi mało ale i rozumu i tolerancji też :O:O:O nie ma Ci czego zazdrościć... :O

Gość i ja tez nie uwazam
byłam u gina a tam siedziała ruda blada bigowata nastolatka. Wypisz wymaluj Piggi z mapetshow.:D biedny gin jak musiał się dostac do jej piczy. Alez była gruba..boze to było juz kalectwo i widac było. choroba. dobrze ze ja jestem szczupła i nie ma wstydu u gina.

Gość plastikowa margolcia
loliśka to widocznie nie masz za bardzo czym wabic, skoro taka błachostka, jak fakt obecnosci grubszej kolezanki mógł już zniechęcic chłopaków. Gdybys była na prawde interesująca, to nic by i ch nie odstraszało... swoją drogą 14 lat i dyskoteki...i ogladanie sieza chłopakami.. w wieku 14 lat już cię cos swędzało?? nie dziwie się, ze taki zacofany sposób myślenia masz :-D

Gość i ja tez nie uwazam
byłam u gina a tam siedziała ruda blada bigowata nastolatka. Wypisz wymaluj Piggi z mapetshow.:D biedny gin jak musiał się dostac do jej piczy. Alez była gruba..boze to było juz kalectwo i widac było. choroba. dobrze ze ja jestem szczupła i nie ma wstydu u gina.

loliśka to widocznie nie masz za bardzo czym wabic, skoro taka błachostka, jak fakt obecnosci grubszej kolezanki mógł już zniechęcic chłopaków. Gdybys była na prawde interesująca, to nic by i ch nie odstraszało... swoją drogą 14 lat i dyskoteki...i ogladanie sieza chłopakami.. w wieku 14 lat już cię cos swędzało?? nie dziwie się, ze taki zacofany sposób myślenia masz :-D

Gość i ja tez nie uwazam

Gość i ja tez nie uwazam

Zgadzam się,że wielu młodych ludzi obecnie albo się nadmiernie odchudza albo jest nieco przy kości,ale po co od razu ich obrażać? Coś mi się wydaję,że koleżanka ma po prostu kompleks wieku :)

Gość i ja tez nie uwazam

Gość zrozpaczona ludzką głupotą
tak czytam te bzdury i dziwes ie że kobieta która ma od 15 lat męża wdaje sie w tAkie dyskusje, szok!!!!, a najgorsze jest to że mówi że dziewczyna z pełniejszymi udami jest prostacka i chamska normalnie koszmar, bo moim zdaniem to własnie te suche Flądry majace 16 lat pępek i piersi na wierzchu są bardziej prostackie i wulgarne, poza tym dziwimy sie że 16 latka zostaje zgwałcona przepraszam jak ubiera sie jak pod latarnie to sie wcale nie dziwie. kobiety dobra rada znajdzcie sobie zajecie a nie wymyslajcie takich bzdurnych tematów ja mam 25 lat i szkoda mi was mam nadzieje że z wiekiem nie zgupieje tak jak wy oooooo BOŻE

Zgadzam się,że wielu młodych ludzi obecnie albo się nadmiernie odchudza albo jest nieco przy kości,ale po co od razu ich obrażać? Coś mi się wydaję,że koleżanka ma po prostu kompleks wieku :)

Gość kolejny durny post z cyklu
" ona wygladak tak... " jedyne do czego bym sie mogla przyczepic to to ,ze takie objadanie sie nie jest zdrowe a jak cie razi wyglad ,bo ty jestes super szczupla to nie patrz.Mowisz,ze ktos rzuca blotem, a twoj post az traci negacja w stosunku d innych ludz.Zatanow sie nad tym co napisaals, bo Twoje priorytety nie swiadcza o tobie dobrze. Masz problem,:) bo jak lekko przytyjesz bedziesz panikowac no i nie sadze bys miala wielu przyjaciol, bo kto by chcial sie zadawac z taka wredna baba

Gość kobieta pracujaca
Teraz nastolatki juz maja swój pierwszy raz w weku 14 lat....?

Gość tez tak uwazam
grubi ludzie sa nadal przesladowani jak jacys kryminalisci :( ciemnogrod :(

ja mam wrażenie, ze to nie kwestia tego czy ktoś jest chudy czy gruby ale kwestia tego, że niektóre osoby ślepo wzorują się na wytyczanych \'trendach\' i stąd takie a nie inne wrażenia estetyczne.... czasem trzeba spojrzeć w lustro po to aby stwierdzić, czy w danym stroju dobrze człek wygląda... no ale do tego trzeba dojrzeć....i przestać działać na zasadzie \'owczego pędu\' czyli przestać kierować się zasadą \'jak wszyscy to i babcia też\' hm... mam nadzieję, ze aktualny trend czyli powrót do lat 80-tych - tuniki i dłuższe swetry się przyjmie....

loliska to widocznie nie masz za bardzo czym zainteresowac faceta, skoro taka błachostka, jak fakt obecnosci grubszej kolezanki sprawial, ze siezniechęcami. jakbys byla interesujaca, to to by im nie przeszkadzalo.. swoja droga - 14 lat i dyskoteki?? i wyrywanie chlopaków?? juz cie cos wtedy swedzialo? no to i poglady mnie nie zdziwią... loliska za moich czasów z kolei nikt nie bawił siez taką, jak ty i założycieka topicku- ŻYWCEM OD PŁÓGA ODERWANĄ!!

pługa :-P

Gość dla mnie o wiele wiekszym
problem niz otylosc nastolatek jest zgryzota i zlosliowsc takich bab jak autorka

Gość loliśka
w wieku 14 lat połowa dziewczyn ma swoj pierwszy raz- nie wiedziałaś? moze masz córkę w tym wieku , zapytaj. przyzna się? nawet jak nie miała swojego pierwszego razu to poczekaj jeszcze rok. Nieststy tak juz jest.

loliśka pewnie tak jest u ciebie na wiosce, ale twoja rodzima Piździwólka, to nie koniec świata - zapamiętaj to! normalne dziewczyny znacznie później rozpoczynają współżycie..

loliska ty masz pewnie z 18-19 lat i już Ci w tym wieku po tych dyskotekach w wiku lat 14 i inicjacji seksualnej na trawie za remizą macica wypada...gratuluję!

nie sądzę, moi znajomi tez mówili ze ich córcia ma 15 lat i opowiadała swoim rodzicom, że Ewa Jola mają chłopaków, ze Tamara miała swoj pierwszy raz juz, a Dominika jest w ciązy. Owszem nie wszystkie dziewczynki , ale sa takie co za rączkę nie chodzą.A skąd te nastoletnie matki sie biorą?

Gość tez-30-latka
Jestem Twoja rowiesniczka i przyznam,ze jestem zszokowana Twoja wypowiedzia. Gdybys nie podala swojego wieku, sadzilabym,ze takie glupie poglady wyszly spod klawiatury jakies 13-latki (nie chcialam obrazic tu inteligentnych 13-latek bynajmniej) PO PIERWSZE: Nie jest prawda,ze wszystkie moje kolezanki szkolne mialy figury modelek. Nie przypominam sobie tez,zeby kogos przesladowano tylko dlatego,ze mial kilka kg wiecej. PO DRUGIE: Mysle,ze chyba za bardzo przejmowalas sie uprawianiem sexu w mlodosci, niz lekacjami jezyka polskiego. Twoje zdania sa nie tylko beznadziejne jesli chodzi o sens wypowiedzi, ale rowniez o skladnie: Chociazby : " a JAK ZDEJMĄ te dzinsy wszystek tłusz sie obnizy będzie zwisał...i jak tu sex ma byc z taka gruba nastolatka , kiedy co rusz pokazują szczupłe modelki? no i te anoreksje się potem tworzą. " Moja 11-letnia siostrzenica buduje zdania w sposob bardziej poprawny. PO TRZECIE: Mysle,ze w tej chwili wszystkie nastolatki wspolczuja Tobie. W koncu one moga kg zgubic, a Ty bedziesz dalej zyc ze swoim wrednym charakterkiem.

Wiecie, ile gimnazjalistek i licealistwk ma zwolnienia lekarskie???? Porażka, nie chcąsię ruszać, nie chcą pocić, bo złamią paznokcie, grając w siatkówkę:O:O:O:O Moja koleżanka uczy wf w zespole szkół, mowi, że na 19 dziewczyn 7 ma całoroczne zwolnienia lekarskie, a reszta kombinuje, jak może, by nie ćwiczyć:( Smutne... \" w zdrowym ciele zdrowy duch\" i pote nie należy się dziwić pewnym zachowaniom nastolatków. Według nnie otyłość, bąź nadwaga nastolatków, to głębszy problem.

do autorki topiku: dziewczyno nie wiem gdzie ty w Polsce widzisz grube nastolatki???? zawsze gdy jestem w kraju dziwie sie, ze same szkieletory w Polsce po ulicach chodza! albo masz kompleksy albo potrzebujesz nowe okulary lub nigdy nie bylas na zachodzie. tam to dopiero chodza wieloryby! ale w Polsce??!!!! sliczne, szczuplutkie dziewuszki!!

Gość kobieta pracujaca
loliska tys z e wsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie dziwi mnue to co piszesz

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a własnie a to zdanie "" a JAK ZDEJMĄ te dzinsy wszystek tłusz sie obnizy będzie zwisał...i jak tu sex ma byc z taka gruba nastolatka , kiedy co rusz pokazują szczupłe modelki? no i te anoreksje się potem tworzą. " a przez kogo się "tworzą" anoreksje? również przez takie jak autoka, która usiłuje wmówić że ktoś przy kości jest gorszy od szczupłego... :O

autorko topiku to co piszesz jest obrzydliwe! i Ty masz sie za dojrzala 30letnia kobiete???smiechu warte!! zachowujesz sie gorzej niz niejedna nastolatka..rozumu u Ciebie chyba za grosz skoro w tym wieku interesuja Cie tematu w stylu\" ona jest guba czyli be, bo ja jestem szczupla czyli wszystkie szczuple sa ok\"..zalosne.. zeby osadzac czlowieka po wygladzie.?..ja kiedy bylam nastolatka bylam troche przy kosci i zawsze to czulam i mialam problemy z samoakceptacja..wtedy wlasnie dziewczyny takie jak ja, popadaly w anoreksje bo byly krytykowane i wysmiewane i trzeba bylo nie lada sily psychicznej zeby wytrzymac z glupimi anorektyczkami...jak mozna sadzic czlowieka po wygladzie? po tym czy ma wiecej sadelka czy tez nie ma go w ogole? myslisz ze te, ktore maja odrobine grubsze brzuchy same na to zasluzyly? nie sadze..niektore moze tak , ale co z tymi ktore po prostu maja taka budowe ciala( na przyklad ja) i nigdy nie beda tak szczapowate jak ty.??a tak w ogole: teraz te puszyste dziewczyny maja wiecej pewnosci siebie niz takie jak ty-- kosciste i udajace ze lubia siebie a w rzeczywistosci liczace kalorie, patrzreace na siebie przez pryzmat zjedzonego jogurtu odtluszczonego i dyskryminujace osoby ktore odzywiaja sie normalnie.. teraz te \"grube\" dziewczyny sa szczesliwsze niz ty, bo akceptuja siebie takimi jakimi sa! , to takie jak ty, nie one, powoduja ze dziewczyny sa wyszydzane i dyskryminoowane! puknij ty sie w czolko i zajmij problemami doroslych..no chyba ze nie umiesz, bo z tego co widac to chyba nie twok poziom ps. ja schudlam, ale co z tego ze chodze w rozmiarze 38 zamiast 42? czy przez to moje zycie stalo sie szczesliwsze? nie sadze

Gość loliśka
cytat: ja kiedy bylam nastolatka bylam troche przy kosci i zawsze to czulam i mialam problemy z samoakceptacja..wtedy wlasnie dziewczyny takie jak ja, popadaly w anoreksje bo byly krytykowane i wysmiewane i trzeba bylo nie lada sily psychicznej zeby wytrzymac z glupimi anorektyczkami... a jednak byłas wysmiewana kiedys, kazda gruba była jak widac od zawsze wysmiewana