Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła od zawsze

nastolatki mają grube uda i zatłuszone brzuszki

Polecane posty

Gość plastikowa margolcia
anouk tak, bo teraz na w-fie to kazą uczniom boisko sprzątac, albo w kółko grac w siatkówkę .... Lekcje w-f są po prostu bez polotu i nie dziwię się, że młodzież od nich stroni.. ja też nie lubiłam w-f i sie od nie go wykręcałam, ale to z ww. powodów. Bo po lekcjach chętnie chodziłąm na rower, rolki, często biegałam z koleżanką, wiczyłam w domu. I to nie chodzi o to, że im się nie chce ruszac, ale te w-fy są nudne, bo takim nauczycielom, jak twoja kolezanka niechce sie włozyc minimum wysiku w ciekawe rozplanowanie tych lekcji. Poza tym w-f w trakcie lekcji to głupi pomył - często ucznowie wolą wtedy pouczyc sie do klasówki, ktorą maja później, czy lekcje przepisac. W-f powinien byc ostatni... wtedy nie ma też problemu, że później w klasie śmierdzi jak cholera..

Gość uderz w stół
a tłusta sie odezwała. Zacytuje też: teraz te "grube" dziewczyny sa szczesliwsze niz ty, bo akceptuja siebie takimi jakimi sa! , to takie jak ty, nie one, powoduja ze dziewczyny sa wyszydzane i dyskryminoowane! puknij ty sie w czolko i zajmij problemami doroslych..no chyba ze nie umiesz, bo z tego co widac to chyba nie twok poziom CZYZBY grube były szczęsliwsze od nas szczupłych? a skąd ty wiesz czy sa szczęsliwsze od nas chudych?sama sie pukaj w czoło i mniej żryj.

Gość loliśka
kobieto pracująca a jednak nic nie zakumałas:O przykro mi . Skoro pisałam wyraznie ze jestem z miasta i moja rodzina a ty dalej swoje to cóz. Powodzenia.

loliska częściej słyszę, jak ludzie wyśmiewają sie z takich jak ty - pustycz kurewek, które w wieku 14 lat latają za chłopakami po dyskotekach i puszczaja sie na lewo i prawo.. to dopiero zabawne..

ok! jest teraz sporo przytytych nastolatek, bo nie powiedziałabym, że grubych. Wydaje mi się ,że tak samo było wcześniej, tylko może jak brzuchów nie odsłaniały, to nie rzucało sie to tak w oczy.. Ale to ich problem, ich sprawa! widze tu wiekszą tragedie - ile jest tu pustaków, którzy uważają że nadwaga przekreśla człowieka...

Gość loliśka
a gdzie napisałam ze ja się puszczałam w wieku 14 lat? To ze chodziłam na dyskoteki, na jakies zgrupowania kościelne to nie znaczy ze uprawiałam sex. poprostu chciałam sie podobac, chciałam byc adorowana, chciałam by na dyskotece ze mna tańczyli.ale nie sex. Teraz młodziez to inaczej zyje, szybciej. Dlatego niechciałysmy się z gruba kolegowac bo nam spłoszyłaby chłopaków i bycmy podpierały sciany na dyskotece.

ładna dziewczyna i inteligentna nie podpiera ścian na dyskotece, tylko dlatego, że obok niej stoi grubsza koleżanka - jestes pusta, wsiowa i śmiszna :-p

loliśka a fakt, że się ze twoja rodzina ze wsi do miasta przeprowadziła, to nie znaczy, ze i korzenie porzuciłas - wsiowa mentalnośc zawsze będzie bic od ciebie

Gość ale mnie wkurwiłaś
autorka tematu wydaje się być bezndziejnie pustą osobą. Patrzysz tylko na wygląd? A co z tym, ze z powodu dziwnych godZin lekcji nie da się normalnie regularnie jesć? a co z tym, że piękny chudzielec może być (nie musi) wredny i chamski, a osoby grubsze są bardziej optymistyczne (tzw typy pykniczne), zastanów się co piszesz, bo możesz tym kogoś zranić. Powodzenia z takim tokiem rozumowania.

Gość augasterfieren
Przecie to prowokacja, ludzie :O

Gość łylma
ostatnio przeczytalam bardzo ciekawy artykuł otóz dziewczyny dlatego maja t łuste boczki i brzuszki - bo to wina mega odjazdowych spodni - jakimi ostatnimi czasy sa biodrówki dziewczyny chodza w takich spodniach wystawiaja boki na zimno a nawet na mróz orgnizm broni sie przed zimnem wytwarzajac na odkrytych miejscach wiecej tłuszczu dlatego przygladajac sie teraz młodziezy zauwazamy ze: - nie maja talii - tluszczyk maja na bioderkach -wiszace brzuszki a wiadomo - biodrówki sa modne od jakich 5 moze 6 lat byc moze to prawda potwierdzaja nawet to naukowcy

Gość ajm sory
Ja mam tłuste uda i zatłuszczony brzuszek i życzę aktorce, żeby poznała co to są zaburzenia hormonalne i ich leczenie

Gość ajm sory
autorce mialo byc:)

Gość loliśka
plastikowa , przeciez tłumaczyłam setny raz ze moja rodzina ze wsi do miasta się nie przeniosła. Moja rodzina jest z miasta. Tylko siostry oszły na wioski mojej mamy, a mama została nadal w miescie. babcia tez była z miasta ale za dawnych czasów podejmowało sie decyzje ze chce się isc na wies.

loliśka, uderz w stol oj glupie jestescie do potegi n-tej umiecie wybierac tylko cytaty do ktorych potraficie dorobic swoja ideologie...a wiecie co znaczy \"czytac ze zrozumieniem\"???? w szkole nie uczyli? czy tez za bardzo sie dreczylyscie dietami i wygladem i chlopakami zeby zauwazyc te rzeczy i nauczyc sie logicznie myslec i odpowiadac na posty? czy ja napisalam ze bylam wysmiewana? jakie wy slepe? pisalam\" ze bylam przy kosci\" i ze\" dziewczyny wtedy byly wysmiewane\"..gdzie wy tu widzicie cytat ze ktos sie z4 mnie nabijal??..oj glupie anorektyczki, chyba juz mozg wam odtluscilo... i potem sie dziwic ze mlodziez z gimnazjum taka beznadziejna jest jesli tylko o dietach mysla.. nie mialam nigdy problemu z samoakceptacja, zawsze bylam w centrum uwagi i bylam szcesliwa.. bylam rozrywana na imprezy, wsrod znajomych itepe.. uczcie wy sie lepiej zycia miedzy ludzmi a nie wyszydzania ich i wysmiewania sie z ludzkich niedoskonalosci..bo kiedys jeszcze gorzko zaplaczecie

Gość loliśka
byłas rozchwytywana na imprezach:D? pewnie z litosci

Gość ale mnie wkurwiłaś
"Byłam rozrywana na imprezy, wśród znajomych..." To ilu znajomych najwięcej cię jednego wieczora "rozerwało", hmmm? i jka to jest z kilkoma naraz? ;p

A ja obstawiam że autorka zieje taką nienawiścią do nastolatek (zwłaszcza tych o pełniejszych kształtach) bo pewnie jakaś jej poderwała chłopa, co spowodowało że piękna i wspaniała Szczupła Od Zawsze pieni się i zgrzyta zębami nad widmem staropanieństwa. Nie dziwię się z resztą że każdy facet woli głupiutką i nawet tłustawą nastolatkę niż taką wredną i zgryźliwą starą wiedźmę jak autorka tego tematu :D:p :classic_cool:

Gość gąbka z tesco
bzdury piszesz , autorko ZAWSZE było tak , że w wieku dojrzewania rożne hece się działy - to jest wlaśnie urok tego wieku; jeden wyrośnie jak tyka i kości mu się łamią , bo za szybko wystrzelił w góre , a za wolno na boki; inny przeciwnie - zgrubnie jak pączek i potem w przeciągu paru miesięcy wyszczupleje totalnie , bo urośnie; czasem urosnie nos , a reszta nie -i wygląda sie śmiesznie - taki wiek i nie pieprz , że wszystkie bylyście szczupłe; może ty takich grubych nie znałas, bo wnioskując z twojego postu - pogardzałas takimi osobami i wykluczałas je z towarzystwa wstyd , stara baba , a taka glupia

Gość iaaaaaaaaaaa
to zależy.... śa takie które ślicznie wygladają w obcisłych dzinsach i krótkiej kurtce, ale są też tandetno-kiczowate-pączki XD ja uważam że mam wielką dupę ale mi rodzicielka wmawia żem chuda jak patyk XD

Gość na dzisś wystarczy
oj racja

Gość a moze facetowi
autorki zdaza sie zerkac w kierunku owych nastolatek ??? ;)

Gość dupa z ciebie
czarny charakter a ty chyba czytac nie umiesz. Przeciez ona jest męzatką. Co ty wymyslasz ze jakas biedna zapyziała gruba nastolatka jej męza uwiodła. Bez jaj. Poprostu fakt faktem na ulicy coraz więcej grubasów , dawniej tego nie było

Gość Avrilka
Nie wiem czemu sie pani autorka przejmuje grubymi nastolatkami. przeciez one do 30 schudna jeszcze kilka razy bo zdaza! Chyba lepiej zeby byly troche przy kosci niz kosci trzeszczaly? a tak na marginesie to podobno osoby szczuplutkie sa bardziej narazone na osteropooze. I mi to sie wydaje ze nastolatkek wiekszosc jest szczupla ... wiec moze autorka chce sie dowartosciowac? Kryzys wieku sredniego? Chyba za wczesnie :)

Gość Gabi14
Chciałabym zauważyć ,że w tej chwili obrażacie tak właściwie wszystkie nastolatki. Teraz już wiadomo jak oceniają nas dorośli. Mam 14 lat i nie pale , nie pije i nie zaliczyłam swojego pierwszego razu i nie jest to moim celem.Wytłumaczę wam jedno to ,że niektóre nastolatki piją , pala maja gdzieś oceny i myślą tylko o jednym nie oznacza ,że wszystkie takie są. Znam mnóstwo osób tak na przykład z mojej klasy które maja już wyznaczony swój cel w życiu chcą zostać między innymi adwokatem czy lekarzem . I mam nadzieje ,że pani która założyła tego posta będzie następnym razem myśleć co pisze. Pozdrawiam ;D

Gość Co za...
Nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie są tacy puści (nie wszyscy). To jest po prostu wstyd i hańba! Zamiast się cieszyć, że się żyje jest zdrowym to, Pani (autorka) zajmuje się takimi głupotami... Wolałabym ważyć dużo niż być taka jak Pani. Jestem załamana. :/

Gość aaaaaaarwena
jeeej stara juz wtedy raszpla zalozyla temat,a teraz juz wkracza w wiek sredni :D a owczesne nastolatki zaczynaja dopiero teraz najlepsze lata zycia ahh czyz nie jest pieknie :classic_cool: