Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alonaa

Dove czy Nivea?

Polecane posty

Gość alonaa

Który balsam ujędrniający polecacie?Który lepiej nawilża i ujędrnia ?Zaczynam odchudzanie i boję się zwiotczałej skóry..Czy one są choć trochę skuteczne?Proszę was o opinie!

Gość taka jedna....he
Dove

Gość to samo
dave i nivea to ta sama firma-identyczne opakowania, choć inne kolory, składniki itp

Gość alonaa
czyli lepiej działa dove, a co z nivea jest nie tak, słabo nawilża, źle się wchłania może?

Gość ja ci powiem że żaden
balsam nie ujędrni ci skóry, w ogóle nie tedy droga, a juz na pewno nie żaden z supermarketu:) Jeżeli już, to produkty Thalgo się sprawdzają jako tako, ale nawet jak kupisz balsam za 200zł, to on działa tylko jak się nim posmarujesz. Jak się umyjesz, skóra będzie taka, jak przedtem.

jak się boisz zwiotczałej skóry, to idź na aerobik i siłownię. Sport najlepiej ujędrnia skórę, bo poprawia kondycję mieśni i jednocześnie stymuluje krążenie krwii nawet w miejscach, gdzie zwykle jest ono nikłe.

I powoduj e wydalanie toksyn z organizmu. Ale najpierw trzeba się naprawdę, porzadnie zmęczyć. Tak, zeby nie mi9eć siły ruszyć ani ręka ani nogą:)

Gość alonaa
Oczywiście,ćwiczenia to podstawa!Wiem o tym,ale zawsze jak się odchudzam,mam bardzo suchą skórę, no i niezbt ładną,też nie wierzę w superefekty przeróżnych balsamów,ale chciałabym utrzymać ciało w dobrej kondycji,dlatego pytam.Chodzi mi też o wygładzanie.

wiecie z tym sportem to tak.. dziwnie... nie chce tutaj go negowoac czy kwestionowac jego skutecznosci... sama obracalam sie w srodowisku sportowym... siatkowka i szermierka... trenowalam wyczynowo a nie pitu pitu (zeby potem nie bylo\') i cellulit to NORMA. rozstepy rowniez... ahh sama nie wiem co myslec... ale cwiczcie dziewczynki, naprawde sport to zdrowie :)

Gość Ona o ja
nivea!!!

Gość palmers
cocoa butter i zaden inny!