Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o tak aaaaa

DZIEWCZYNY ZNACIE JAKĄS KSIAZKE KTÓRA POMAGA W NERWICY?KTOS POLECAL TUTAJ KIEDYŚ

Polecane posty

Gość o tak aaaaa

Gość o tak aaaaa
kiedys tu czytalam i jakas laska wyszla z nerwicy dzieki tej ksiazce tylko jaka to ksiazka nie wiem za pierona:(

Polecam \"Pojedynek z nerwicą\" Anny Polender, ale pewnie nie o tę książkę Ci chodzi.

Gość KASSANRRRR
olena a czytalas tą ksiazke? fajna jest tez mam nerwice;(

Gość wrfrf
może pomóc: Wandy Prątnickiej "Opętani przez duchy. Egzorcyzmy w XXI stuleciu"

tak czytałam, to jest książka, która pomaga odzyskać wiarę, że z tego da się wyj ść . Tutaj masz krótki opis: \"Pojedynek z nerwicą – o nerwicy optymistycznie\" to fascynująca historia walki i zwycięstwa nad chorobą, opisana na przykładzie losów dwudziestu jeden pacjentów, którzy dzięki własnym wysiłkom potrafili pokonać swoje cierpienia, dojść do równowagi psychicznej, odzyskać spokój, zdrowie fizyczne, wiarę w siebie i w ludzi. Zaletą książki jest jej przejrzysta struktura: krótkie wprowadzenie teoretyczne przekonuje o jedności ciała i ducha, część druga opisuje przebieg choroby pacjentów, zastosowaną terapię i zmiany, które nastąpiły w ich światopoglądzie, część trzecia natomiast wyjaśnia mechanizmy nerwicy, opierając się na wcześniej omawianych przypadkach. Lektura tej książki, adresowanej do osób, które czują się osamotnione w swoim cierpieniu, pomoże im znaleźć wyjście z beznadziejnej – zdawałoby się – sytuacji.

Gość kaska33
moze chodzi o 'Potege podswiadomosci' ?