Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OsaAldona

OBGRYZAM PAZNOKCIE!za miesiac mam slub a jakbyście zobaczyli moje paznokcie to

Polecane posty

Gość OsaAldona

przestraszylibyscie sie. nie chce obgryzac :( ale czasami nawet nieswiadomie to robie. oczywiscie bede robic tipsy na slub ale na co mi ona przykleji te tipsy :( prawie u mnie nie widac plytki paznokcia a do tipsow zostaly 3 tyg sa jakies sposoby? zeby szybciej urosly? zeby nie obgryzac? i zeby sie nie lamaly?

Gość kup sobie
Gorzki Paluszek:) śmieszna nazwa, ale naprawdę cos takiego istnieje, to chyba raczej u dzieci się stosuje, zeby je zniechęcić do obgryzania, ale nie wiem... może pomoże

Gość Gorzki paluszek
Tak jest takie coś. Wygląda to jak lakier do paznokci, ale to taki płyn. Smarujesz tym paznokcie i po tym są bardzo gorzkie i jak włożysz palca do buzi, to aż wykręca, więc od razu przestaniesz obgryzać :P Ale powiem Ci szczerze, że tipsy to rozwiązanie tylko na ślub, a potem co? Nadal będziesz obgryzać???? O pfuj! Nawet nie chcę myśleć, jak te Twoje paznokcie wyglądają :P

Gość od a do z od z do a
ja kiedyś obgryzałam i przyznam, że mi smakowały te 'gorzkie' lakiery XD ale z wiekiem przeszło.

Gość moja znajoma
kiedyś i tipsy akrylowe obgryzła :o to nie żart - plastikowe obgryzła, tu trzeba przyczynę leczyć (stres, nerwy...) niż skutek - obgryzanie.........

Dziewczyna, która robi mi zawsze tipsy też obgryza, te tipsy (oczywiście nie moje, tylko swoje).

Gość to tylko ślub
nie przesadzaj z tymi paznokciami:o Akurat ksiądz, mąż i wszyscy będa patrzec tylko, jakie masz paznokcie...:o

Gość 040481
dzis w pociagu siedziala przede mna dorosla kobieta i obgryzala sobie szponki w taki sposb, ze az nie moglam patrzec, wykrecala sobie palce na wszystkie strony, bo nie miala juz co obgryzac, podejrzewam nawet, ze obgryzala nie tylko same koncowki, ale tez wierzch paznokcia... moim zdaniem wyglada to okropnie, ale jestem swiadoma, ze nie latwo z tym skonczyc, jedno jest pewne - jak z kazdego nalogu, i z tego tez mozna wyjsc!!!! powodzenia