Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i wez sobie Warszawke za zone

Wspolczuje warszawiakom ze maja takie dziewczyny , u nas we Wroclawiu sa inne

Polecane posty

Gość i wez sobie Warszawke za zone

takie czyste , dobre i niewinne - nie to co w Warszawie :O

Gość wszystkie Polki sa takie same

Gość tzn jakie
takie same?????

Gość ale macie problemy chłopcy
Może jesteście zbyt prymitywni, żeby poznać porządną dziewczynę???:O Ja sama jestem porządna i znam bardzo wiele kobiet, studentek, ładnych, skromnych, mądrych i w dodatku dziewic. Jak ganiacie po dyskotekach i liczycie tam na jakies ciekawe znajomości, to fajnie...:o🖐️

w ogóle warszawiacy to ginąca nacja... nowi warszawiacy (coś jak nowi ruscy) to warszawiacy z zielonymi pośladkami...

Nie wiem.... Ja mieszkam w Warszawie od pokoleń, nie straszę, wręcz przeciwnie i w swoim życiu miałam i mam tylko jednego chłopaka, bo go kocham, a mam 24 lata. I sądzę, że to kolejny debiny temat.

Gość fdadfsfsdsf
"Ja sama jestem porządna i znam bardzo wiele kobiet, studentek, ładnych, skromnych, mądrych" - i do tego pewnie wrazliwe teraz wiemy ze takie sa wlasnie najgorsze 😡

pozostalośc z komuny , ze sie Warszawiakow i Warszawy nie lubi. to miasto , w ktorym sie urodzilem i tylko tu mieszkam jest piękne swa historia , pięknieje a rodowici Warszawiacy sa pozbawieni wbrew pozorom uczucia wyższosci. wmawia sie nam takowe , a to uczucie dotyczy czesto tych , ktorzy sie tu osiedlili i oni juz gardza swoimi korzeniami. uogolnianie jest strasznym bledem .

Tak, tak... Bardzo śmieszne:O Nie tylko mam hiv, ale tez siusiaka i draże kokosowe w nosie:O🖐️ Myślę, z ei tak wiecie lepiej- wszystkie kobiety to dziwki, maja hiv, zadają się z bambusami. To sobie darujcie myslenie o dupach i zajmijcie się czyms poważnym:o

Gość fdadfsfsdsf
Chcesz byc zdrowy - nie umawiaj sie z Polkami .

Gość jeżeli umawiasz się z kimś
tylko po to, żeby mu sprzedać swojego syfa, to faktycznie- nie umawiaj się:o W ogóle faceci sa żałośni. Tylko zadupczyć, a potem dziewic na poziomie szukają:)

Gość zalosne to jestescie wy
dziewczyny i wasze glupie opowiadania ze nie zdradzacie , seks tylko z milosci a naprawde puszczacie sie tak ze az glowa boli , wystarczy wam kawalek czarnego penisa i juz jak kotki trzaskacie sie bez zabezpieczenia