Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bip

ale bym zajarała...

Polecane posty

o mada faka ja nie pale od 6.01.07 ale poprostu mometami to juz nie daje rady :O 😭

a ja chyba nawet ponad 3 miechy i jak ktoś kolo mnie przejdzie i jara takiego fajnego papieroska,to mnie skreca :(

mojego kolegi ulubiny tekst!!! skoro już rzucilismy to moze zapalimy soebie po jednym do kawy :D:D:D:D:D:D :classic_cool: takie momety sa najgorsze!!!!

właśnie,unikałam jak ognia miejsc gdzie mogłabym zajarać,ale ile można :(

sporadycznie, unikałam bo jak raz czy dwa poszlam to myslalam ze wyrwę komuś z paszczy papierosa 😭

😭 😭 ja sie łapie ze jak ide za palaczem to wciagam choc troche tego dymu 😭 przegrałam zycie 😭

Bip kup sobie pake i pod most !! bedzie Ci lzej ;) zartuje :P nie pal!!!!!!!!!!!!!!!!! pomysl sobie ze jestes pachnaca a jak zapalisz to bedzie od Ciebie jechac fajami :)

no wiem ze smutne :O :D ale co zrobic :D nikt nie mówił ze bedzie łatwo :P ja ostatnio byłam na ognisku i tez klimat idealny pod fajeczke posiedziec i zajarac a tu dupa jasiu tylko lizaka ssałam :D

ooooooooa moze sobie lizaka kupię? Euforia wieeeeeeeeeeeeeem,ale sama widzisz ze az topiki zakładam :(