Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika*****

Dieta 1000 kcal.

Polecane posty

Gość mika*****

hejka wszystkim, od jutra zaczynam dietke 1000kcal. waze 85 kilo przy wzroscie 172 cm, chce schudnac do swiat 15-20 kg. realne??? jasne jesli sie tylko chce.... oczywiscie nie zamierzam prowadzic samej dietki, chce takze cwiczyc, mam przez godzinke dziennie, tak soibie zaplanowalam. moze ktos chce sie przylaczyc??? zapraszam chetnie....

Gość mika*****
Ty masz 86, ja 85, jestesmy takie same.... :-) A ILE MASZ WZROSTU??? JA JESTEM NASTOLATKA, A tY??

szukam jakiś gotowych menu,slyszałam,że dietka jest w porzasiu,nie chodzi się glodnym itp

Gość mika*****
aha, to spoko..... wiesz ja chce schudnac na swieta wielkanocne, zalezy mi na tym, jak ja bym chciala zeby waga wykazala w swieta 65 kg... a Ty ile chcesz schudnac??? dlaczego Ci zalezy??? mi zalezy dlatego zebym mogla spoko ciuszki kupowac i poza tym dla dobrego samopoczucia... a Tobie??

po prostu marzy mi się wbic w fajne ciuchy,chciałabym tak do 64 spasc,oto co znalazlam : 6.00- jabłko 10.00- 2 jajka na miękko + 2 kromki chleba razowego + kawa inka(bez mleka i cukru) 12.00- mandarynka 15.00- małe udko pieczone z kurczaka+ gotowany ryż(4 łyżki)+ surówka z kwaszonej kapusty(bez oliwy, majonezu i cukru) 16.00- szklanka soku marchew-jabłko-pomarańcza 18.00- kromka chleba razowego+ plasterek chudej wędliny+ jogurt mały+ herbata(bez cukru) RAZEM 1183 kcal ------------------------------- 6.30- mandarynka 9.00- filet z makreli w sosie pomidorowym(80g) z cebulką + kromka chleba razowego 12.00- jabłko 15.00- mięso(szynka) z gulaszu (4łyżki) + ryż(6łyżek) + ogórek świeży(100g) 16.00- szklanka soku Fit pomaranczowo-grejfrutowy 18.00- płatki kukurydziane (8łyżek) z maślanką truskawkową(200 ml) RAZEM 855 kcal. --------------------------------- 6.30- mandaryna 9.30- kajzerka + 2 plasterki chudej wędliny + liść kapusty pekińskiej 12.30- mały banan 14.30- ryż(3 łyżki) + małe udko pieczone z kurczaka + papryka konserwowa(100g), szklanka soku Fit pomarańcza- grejfrut 16.30- jabłko 18.00- serek wiejski lekki + kromka chleba razowego z margaryną RAZEM 879 kcal. --------------------------------- 6.30- szklanka soku Fit 9.00- kromka chleba razowego + makrela wędzona(50g) + liść kapusty pekińskiej 13.00- jabłko 15.00- zupa pomidorowa(250ml) z ryżem(5łyżek) 16.30- kefir naturalny(200g) 18.00- musli z orzechami i rodzynkami(4łyżki) + mleko(200ml) RAZEM 864 kcal.

jeszcze cos: 6.00- 1 kromka chleba razowego + filet z makreli w sosie pomidorowym(80g) + liść kapusty pekińskiej 9.30- jabłko 12.00- pół banana 13.00- szklanka soku Fit 15.00- zupa pomidorowa(250ml) + ryż(6łyżek) 18.30- kalafior gotowany(225g) + 1plasterek polędwicy z indyka + szklanka soku Fit RAZEM 683 kcal. -------------------------------- 6.30- mandarynka 9.30- kromka chleba razowego + liść kapusty pekińskiej + surowa papryka(50g)+ parówka drobiowa + szklanka soku pomidorowego 12.30- jabłko 15.00- zupa ogórkowa(250ml) 16.30- kiwi, banan 18.00- musli(4 łyżki) + maślanka(200ml) RAZEM 914 kcal. --------------------------------- 6.30- mandarynka 10.00- kajzerka + 2pl polędwicy z indyka + liść k.pekińskiej 12.30- jabłko 15.00- mały kotlecik mielony + ryż(6łyżek) + surówka z kwaszonej kapusty(100g) + 1szkl.soku pomidorowego 16.30- 2szt.kiwi 17.00- 1szkl. soku pomidorowego 18.00- jajko na miękko + 1kr. chleba razowego + kefir naturalny(200ml) RAZEM 877kcal.

Gość mika*****
ja znalazlam na innej stronce, do wyboru dania zeby nie przekroczyc 1000kcal, a w jaki rozmiar chcesz sie wbic i do kiedy??

Mika podaj link do str,chcę schudnąc do kwietnia,w ogole to marze tak sobie aby nosic 36-38

wiesz co jest moją zmorą--->uwielbiam pieczywo,praktycznie to chyba do niego i slodyczy tak sie zapuscilam:(

Gość mika*****
a ile chcesz schudnac i do kiedy?? jkai rozmiar cjhcesz nosci??

Gość mika*****
heh znam ten bol, w wakacje wazylam 72 kilo i znow wrocilam do dawnej wagfi, szkoda gadac, to jak odchudzamy sie od jutra???? nasz cel to 20 kg. do kwietnia, ok??

ok,do dzieła,a uwierzysz ,że ja w wakacje wazylam 68kg ?potem mialam noge w gipsie,lezalam i sobie jadałam na potege

Gość mika*****
zapuscilysmy sie, przykre ale prawdziwe.... o nie ja juz taka nie chce byc, od jutra zaczynam wielka walke......mam zrzucic te glupie 20 kilo do kwietnia, jak chce to zrobie, a planujesz jakies cwiczonka??

przydałyby sie,ale zbyt forsownych nie moge,noga jeszcze dokucza,boje sie po prostu

Gość mika*****
Tobie noga mi brzuch, strasznie mnie boli od jakiegos czasu, podobno to nerwobol... jejku jak ja bym chcial wazyc na swieta 65 kg, a Ty??

wszystko w naszych rekach,najgorsze są pierwsze dni poki pojemnosc zoladka sie nie zmniejszy:D damy rade

Gość mika*****
tez tak mysle, jaka jest Twoja wymarzona waga??? bo moja 58 kg.

taka najtrudniejsza jak dla mnie do osiagniecia to 50, tyle bym chciala wazyc ale w koncu stwierdzilam ze to byloby za malo... umowmy sie tak , ze do wakacji Ty osiagniesz 54 a ja 55kg, ok????

wtedy Twoje bmi bedzie wynosilo 19,1 a moje 18,6 akurat!!!! jaki ciuszek po odchudzanku chcesz zalozyc??? jaki jest wymnarzony????

mam piekny kostium plazowy na wakacje,jest boski,od taty-pracuje w Danii,poza tym wszelkie bluzeczki czy super spodniczki,musi nam sie udać,nie chce dalej byc spaslakiem

Gość gonia84
przyłączam się :) jeśli można oczywiście....

gonia pewnie,w kupie siła,ja bede pozniej,piszcie dziewczyny;]